Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carino1234

za ile sprzedac wozek????

Polecane posty

Gość carino1234

Chce wystawic na allegro wozek 3w1, ale kompletnie nie wiem za ile. Kupilam go rok temu, jest jak nowy nie liczac malego zadrapania na raczce. Synek ma teraz prawie rok a ja spodziewam sie drugiego dziecka i bede potrzebowac takiego dla rodzenstwa. Mowie o tym wozku http://dadaparadisogroup.com/sklep/produkt/49/w%C3%B3zek%20dzieci%C4%99cy%20Carino%203w1 kolor 03. kupilam za 1599zl.

Wiesz co ciężko w sumie powiedzieć. Ja niedawno kupowałam swój zestaw 3w1 z knorrbaby i płaciłam 2200. Ty piszesz, że ten twój nowy 1599, ale weszłam w ten link i tam cena już niższa 1499 chyba. Także wiesz ceny już przez ten rok spadły. Może 1000zł, byś spróbowała, może jeszcze mniej, zależy na pewno od stanu wózka, ale piszesz, że w porządku. Nie wiem sama co Ci radzić;/

Gość lindt82
1000zl? to duzo, ja sobie myslalam, ze wystawie za 600 kup teraz. I wlasnie lepiej z licytacja czy kup teraz? Nie chce na nim zarobic Bog wie ile, chce sie go pozbyc, bo nie mam miejsca na nastepny wozek.

Gość Za tysiąc to
napewno nie... właśnie koło 500-600 zł. Może zrób licytacje od 500?

Gość carino1234
ok ,dzieki

Oj widzę, że ja przesadziłam z tą ceną;/ Jak ja szukałam takich zestawów to takie ceny widziałam, więc tym się w sumie sugerowałam. Może to dlatego, że ja za swojego (nowego) knorra dałam ponad 2000zł, to wydawało mi się, że 1000 byłby ok, ale w sumie macie może i rację ni9e ma co przesadzać, żeby nie odstraszyć nikogo ceną