Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju........................

Panowie, którą wolicie?

Polecane posty

Laskę z brzydką twarzą, ale zajebistym ciałem, duże cyce, krągła dupcia i wąska talia Czy ładna twarz ale ciało bez szału? I nie piszcie, że tę trzecią z ładną twarzą i ciałem, bo pytam konkretnie :)

Gość Wojownik Lasko
tą pierwszą ;)) bierz ta pierwszą ja bardziej zwracam na ciało niż na twarz ;)

Gość popycham posty
po co te skrajności ? [ziewam[

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
spadaj cieciu

Ani jedna ani druga, ale jesli juz ktos by mi przystawil rewolwer do skroni i zmusil do wyboru, to ta pierwsza;)

Gość hjfglujfy
a na co bedziesz patrzyl po 24 godziny na dobe?

pewnie że tą pierwszą ... Zawsze możesz zgasić swiatło,ewentualnie gazetę zarzucic na twarz jak będziesz ją bzykał No i nie wychodz z nią nigdzie w dzien bo kumple mogą zobaczyć Ewentualnie jak masz motocykl to możesz wtedy ją zabierać do znajomych ale pod żadnym pozorem niech się nie waży sciągać kasku z dyni :P

No właśnie większość facetów, których znam, mówi dokładnie to co Wy, że ciało. A to dziwne, bo przecież schudnąć/przytyć nie problem, powiększyć cycki i dupkę jak się ma kasę, a z twarzą za dużo się nie zrobi, jak się ma brzydkie rysy. Chyba tylko kobiety patrzą na twarz :)

Gość hjfglujfy
a jak urodzi 3 dzieci to bedziesz mial szkarade z brzydka twarza i wielka dupa, powodzenia

Po ciazy mozna dojsc do normalnej sylwetki, jesli dba sie o siebie. Poza tym chce dwojke, a nie trojke🖐️

@Ju: tu nie chodzi o regulowanie wagi, tylko o tzw. figure, ktora sie ma albo sie nie ma. Czy tam sylwetke. Wiadomo o co chodzi. Nogi tez sie ma albo nie ma ladne, tutaj regulowaniem wagi nic nie zdzialasz. Jak jestes gruszka, a nie klepsydra, to ciezko cos zrobic.

Chcę tylko zrozumiec, dlaczego tak jest... Przecież tę samą brzydką twarz będziecie widzieć na codzień, będziecie z nią rozmawiać, całować ją itp., a ciało i tak jest zwykle przykryte ubraniem, które swoją drogą może skorygować pewne mankamenty...

Gość izunja
wola ta co ma mniej mózgu

Dyskusja jest o tyle jalowa, ze uroda jest zazwyczaj kompleksowa i jeszcze nie widzialem kobiety z swietna figura i brzydka twarza, chyba ze po jakims wypadaku. Po drugie zalezy co to jest dla Ciebie brzydka twarz. Bo dla mnie brzydka to znaczy odrazajaca, odpychajaca. To ze kobieta nie ma pieknej twarzy nie oznacza, ze ma brzydka. Moze miec srednia twarz. Po trzecie: makijaz czyni cuda;) Po czwarte: rozmowa jest hipotetyczna, bo posawilas dosyc skrajny wybor i jak najbardziej ktos by wybral jakas trzecia lub czwarta opcje. Po piate: figura decyduje o ogolnym zdrowiu, co jest podswiadomie brane pod uwage w przypadku potencjalnej kandydatki ma matke dzieci.

A to na pewno :)

Dzięki Macieju :) Wiem, że gusta są różne, ale chodziło mi bardziej o to, czy laska z idealnym dla Was ciałem jest dla Was bardziej atrakcyjna czy z idealną twarzą. Czyli na co bardziej zwracacie uwagę, na twarz czy ciało. Myslałam, że chłopaki żartują sobie tylko ale widzę, że nie i naprawdę twarz jest Wam obojętna...

popcham

straszne jest to wyrachowanie, ta zimna analiza. Zupelnie jakbyś nie miał się zakochać w kobiecie tylko kupić sobie konia na targu. Najlepiej spisz wszystko na kartce - zacznij od zębów a skończ na paznokciach i przy wszystkim stawiaj punkty od 1 do 10. I będziesz miał czarno na białym która wygrała.

@Ju: nie pisz do mnie w liczbie mnogiej, bo ja wypowiadam sie wylacznie za siebie:)🖐️ Nigdzie nie napisalem, ze twarz nie ma znaczenia. Ale nie musi byc superpiekna, najwazniejsze zeby nie byla banalna i nie bylo bezmyslnego spojrzenia;)🖐️ Aha i odpada twarz ala krolewna sniezka. Musi byc taki blysk w oku;)🖐️

Gość eenntteerr
przeciez Ju.........to baba💤

Ej no nie widzę :(

Dobrze Maćku, dzięki za odp :)

@do lezki: nie gryz bo bedzie bolalo;) Ale to milo z Twojejj strony, ze nie zwracasz uwagi na wyglad faceta i takie tam, a najwazniejsze sa dla Ciebie wylacznie same uczucia;)🖐️ @Ju: prego;)🖐️