Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju........................

Panowie, którą wolicie?

Polecane posty

Gość zzzastanawiam sięęę
hmmm to dziwne dlaczego wtedy takie wow robi j.alba... ładna jest oczywiście ciało też choć cycków brak ale przepraszam ale bezmyślny wzrok to ona ma taki nijaki tzn tępy wyraz pyska. jest ładna śliczna była jak była młodsza ale taka bez błysku...

Pytam, bo jak już zresztą wspomniałam byłam przekonana, że mnie faceci w konia robią. Np. rozmowa z kolegami, jeden opowiada drugiemu, jaką zajebistą laskę widział w pewnym miejscu no i się rozwija, że opalona, wielkie cycki w obcisłej bluzeczce z dużym dekoltem, długie nogi i tyłeczek, że tylko się wgryźć itp. Ja na to, a co z twarzą, a on, że twarz nie ma znaczenia. I tak większość facetów, których znam, twierdzi. A ja nie wyobrażam sobie, żeby spodobał mi się facet nawet z idealnie wyrzeźbionym ciałem jeśli twarz mi nie pasuje. Wy widocznie macie inaczej :)

Regres, no wiadomo, że kobieta nieuczesana i bez makeupu wygląda gorzej niż zrobiona. Zresztą nie wszystkie mają brzydkie twarze...

Do Maćka B.--ale ja nie powiedziałam,że nie zwracam uwagi na wygląd :). Tylko nigdy nie "rozbieram" nikogo na czynniki pierwsze. Albo mnie do kogoś ciągnie albo nie. Albo całkoształt jest odpowiedni albo nie. Nie urządzam castingów. Bólu się nie boję;).

A ja nie wyobrażam sobie, żeby spodobał mi się facet nawet z idealnie wyrzeźbionym ciałem jeśli twarz mi nie pasuje x Gwarantuje ci że jest mnóstwo kobiet które takiego faceta zaakceptują powiem więcej zaakceptują i bez wyrzezbionego ciała na dodatek :P Wystarczy że będzie miał mnóstwo biletów oczywiście biletów NBP :P

Nie no, kasa zawsze "dodaje uroku" :D

@do lezki: wiem i napisalem z ironia:) Cala rozmowa jest przeciez w konwencji zartu. I moge sie zalozyc o 100 zl, ze analizujac potencjalnego partnera tez "rozbierasz" go na czynniki pierwsze. Wiekszosc kobiet tak robi. Nie oszukujmy samych siebie:)🖐️

Do łezki, załóż się, stówkę wygrasz :)

Gość naturalna i szczera
[zgłoś do usunięcia] Maciek B. @do lezki: wiem i napisalem z ironia Cala rozmowa jest przeciez w konwencji zartu. I moge sie zalozyc o 100 zl, ze analizujac potencjalnego partnera tez "rozbierasz" go na czynniki pierwsze. Wiekszosc kobiet tak robi. Nie oszukujmy samych siebie xxxxx oczywiscie ze tak:) dla mnie wyglad, prezencja faceta jest cholernie waznym czynnikiem (zwlaszcza pewne cechy fizjonomii) i nigdy tego nie ukrywalam. nie widze tez nic dziwnego w tym, ze mezczyzni postepuja podobnie i najchetniej na partnerki zyciowe (a wiec rowniez seksualne) wybieraliby te zgrabne, ladne i powabne :) ot, natura! :D

Oczywiście ze z ładna twarzą.. Cycki to nie wszystko!:) wiadomo nie mówimy o skrajnościach że stanie facetowi taka jest piękna, ale w normalnych warunkach szalu nie musi być.. Ale zdecydowanie lepiej ładniejsza twarz.. ;)

Gość naturalna i szczera
poza tym dla mnie mezczyzna wysportowany, szczuply, zadbany to sygnal, ze jest rowniez interesujacy zapewne w innych dziedzinach zycia (nie jest leniem, uprawia sporty, ma pasje, nie obzera sie, dba o higiene itd); blysk w oku tez wiele zdradza o charakterze czlowieka:) poza tym mam okreslony ulubiony typ urody meskiej i niestety, jak facet nie spelnia tych wymagan, to zwiazku z tego nie bedzie ;) ot, taka estetka i wzrokowiec ze mnie, ze lubie cieszyc oko :D

Gość oczywiscie ze ta pierwsza
i nawet nie przytaczaj argumentow ze zawsze mozna schudnac, wystarczy ze taka znajdzie frajera to z zrozmiaru x zrobi sie xxxl 🖐️

drtyujk,

Do Maćka B.- nie, nie zakładamy się - w końcu po co masz tracić stówkę;) a poza tym przypominam,że "cały czas rozmawiamy w konwencji żartu" ;). Uciekam na mróz i śnieg. Miłego dnia wszystkim!

No to to było na tyle jeśli chodzi o mit, że kobiety pociąga charakter faceta, nie wygląd :D

Gość naturalna i szczera
kobiety pociaga i wyglad, i charakter. z tym, ze jak mi wyglad nie odpowiada, to nie zalezy mi nawet na poznaniu charakteru;) jasne jak slonce:D

gkhgfg,kn