Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konti

Krzesełko do kąpieli

Polecane posty

Gość konti

Dziewczyny mam dwójkę maluchów rok po roku. Czasami padam już na twarz. Znalazłam taki patent specjalne krzesełka do kąpieli dla siedzących już niemowlaków - mogli by się wtedy kapać we dwójkę , nie było by strachu, że starszy młodszego popchnie do wody itp. Mogłabym w tym czasie ogarniać łazienkę zamiast przy nich kucać .. Pomysł wydał mi się fajny, tylko, np. takie firmy smoby potrafią być nawet po 130 złotych ! A znalazłam innej firmy o połowę tańsze tutaj http://www.dwiekrople.pl/krzeselko-do-kapieli,id141.html i nie wiem czy jest dobre . Stosował ktoś w ogóle takie krzesełka? Miał ktoś to konktretne??

Gość ostrożnie
mój synek używał tego krzesełka z pierwszego posta,córka mojej siostry też. Oboje używali jak zaczeli siedziec ok7miesiąca, ale nie trwało to długo. Obie z siostrą kupiłśmy maty antypoślizgowe z ikei i jak już dziecko siedzi pewnie- około 9 miesiąca to o wiele wygodniej na macie siedzieć.

Ja miałam coś takiego jak w tym drugim linku. To na przyssawki jest i super się sprawdza. Możesz wszystko w łazience zrobić bez strachu, że dziecko się przewróci i zanurkuje. Ja polecam.

Gość ostrożnie
ja kupiłam nowe za około 115 zł z przesyłką, a siostra używane za polowę tej ceny

Gość djjdfbjsdf
Też miałam takie krzesełko, kupiłam uzywane na Allegro za 30 zł i byłam bardzo zadowolona, tylko ja synkowi jeszcze zawijałam pieluche albo mały ręcznik na tym plastiku między nóżkami, bo jak jeszcze nie siedział pewnie to potrafił jajkami uderzyć. I rzeczywiście nie trwało to długo te kapiele w tym ae moim zdaniem i tak warto, każda chwila wytchnienia jest dobra :)

Gość konti
Dzięki, same pozytywne opinie - więc chyba warto:) Te droższe mają dołączone zabawki , ale z drugiej strony i tak pełno tego w wannie ;)

Że się dołącze , od ilu miesiecy czy też roku można stosować to krzesełko u maleństwa?

Jak tylko dziecko w miarę porządnie siedzi gdzieś po 6 miesiącu.