Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emoos21

Jaką prezerwatywe dobrać.

Polecane posty

Gość Emoos21

Witam posiadam pewien problem, a mianowicie każda prezerwatywa jest na mnie za ciasna i nie wiem jaką dobrać , może coś polecicie, bo wstydzę się pytać w aptece. Długość 18 obwód 21.

Gość Fan kobiecego orgazmu
jezeli 21 cm w obwodzie, to dzieciuchu do szkoly pouczyc sie, co to jest obwod. Bo albo nie wiesz co to jest obwod, albo nie masz wyobrazni. Z takim sprzetem, to nawet krowa by cie nie dopuscila. jezeli 21 mm, to takich malych nie ma.

Gość Emoos21
Heh dzieciuchem może to ty jesteś :D jak masz jakieś kompleksy to o 21mm się nie wypowiadaj, nie każdy jest niedorozwinięty jak ty :) a o obwodzie to chyba pojęcia ty nie masz ale dyskusja z tobą nie ma sensu , bo ja zadaje pytanie i oczekuje odpowiedzi a nie wypowiedzi nadętego przykurcza.

Gość Antonio Wielki II
spoko twoj penis pochlania w czasie erekcji ponad pol litra krwi. gdyby go porwnac do 14,5 cm obwodu gdzie to juz gruby penis to musialby miec wtedy 36 cm dlugosci zeby zmiescic tyle samo krwi. ps pokaz zdjecie. bo wiesz puszka piwa ma podobne wymiary wiec taki penis musi ciekawie wgladac:p z ciekawosci powiem dziewczynie zby zmierzyla przedramie tuz przy lokciu bo to bedzie chyba podobna grubosc.

Gość lmfldfdldbllbjmbkbjg
To znaczy matematycznie, ze twoj organ ma ok. 6,7 cm srednicy prza jak piszesz 18 cm dlugosci. Albo mialam dotychczas do czynienia wylacznie z niedorozwinietymi facetami, albo cos ci sie popieprzylo.

Antonio Wielki II Nie poda Ci zdjecia, bo nawet gdyby przekopal wszystkie strony w internecie, to takiego nie znajdzie. No chyba, ze odwiedzi te z konikami.

Gość Emoos21
Obwód puszki wynosi 56 cm dla twojej informacji Panie inżynierze :D Zadałem pytanie o prezerwatywe a nie o to czy ty masz mniejszego czy nie.

Gość Emoos21
Myślę, że zadawałaś się z jakimiś knypami :D

Gość jvioiiivhhgghg
Ktos chyba nie ma pojecia o podstawach matematyki : obwod, dlugosc, srednica, itp. Przy pisuarach widac czasem napis : podejdz blizej, on nie jest taki dlugi, jak myslisz. Pozdrowienia dla autora.

Gość Emoos21
Heh o matematyce możemy podyskutować, bo jestem inżynierem, więc wydaje mi się, że jakieś pojęcie mam. A nie pytam o rozmiar mojego prącia i wasze kompleksy tylko o prezerwatywe..

Gość Antonio Wielki II
wez sobie miarke w postaci tasmy i zmierz puszke po piwie. Nie pamietam ale puszka miala cos okolo 21-22 cm obwodu i 17 wysokosci. a 56 cm obwodu to moze miec ale puszka 5 litrowa.

Chlopie tytul inzyniera zdobywa sie poprzez ukonczenie Politechniki. Nie sadze, bys taka szkole wyzszy skonczyl, majac tak zerowa wiedze matematyczna, bo tam matemetyka, to podstawa.

Gość Antonio Wielki II
Autorze gdzie jesteś? "Największy penis Największy członek o jakim wspomina literatura, miał w wzwodzie 14 cali (ok. 35,56 cm). Zaś udokumentowany medycznie miał 13,5 cala (ok. 34,29 cm) długości i 6,25 cala (ok. 15,875 cm) obwodu. " A może zle policzyłeś i przyjąłeś grubość czyli średnicę(jeśli można mówić o śrenicy) za promień i ją zwiekszyłeś dwukrotnie:P Czyli obwód=2*pi*r=pi*(2*r)=pi*d A ty obliczyłeś 2*pi*d:P Czyli wystarczy mniejszych Twój obwód dwukrotnie i wychodzi że masz 10,5 cm?

Antonio Wielki II Szkoda juz wypowiadac sie w tym temacie. Autor juz chyba zrozumial, jaka gafe popelnil i sie juz nie pokazuje. Ja osobiscie podejrzewam, ze podal wymiar 21 cm, by pobic wszelkie rekordy na kafe. A przy okazji wyszla jego niewiedza matematyczna.

Gość bakakakkaaa121
Emos21 Coś ci sie pojebało. 21 cm to ty masz w bicepsie a nie kutosie. Bierz sie za nałuke śmieciorzu :D