Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa2003

Uprawialam seks z bylym w tajemnicy przed mezem

Polecane posty

Z moim bylym facetem ..Czuje do niego cos nadal to nie byl tylko seks .obiecal ze moge na niego liczyc itd a teraz sie nawet nie odzywa gdy napisze..Co robic nie moge przestac o nim myslec

Napewno masz racje tylko jak odpusci jak mysli nie pozwalaja mi go zapomiec..

Gość pomysłowa Gośka
puszczalska!!!! :D a dobrze ci tak! :D

Gość Bardzo. inteligentna
jak cie porzadnie zbolcowal duzym kutasem to masz wytlumaczenie i nie masz prawa miedz wyrzutuw sumienia

On twierdzi ze nie odzywa sie bo nie chce robic mi problemow i chce zebym o nim zapomiala

Gość faaaaaaaaaaaaaaffffffffff
a obciagnelas mu?? Pytam z ciekawosci;)) oraz ile stosunek trwał?????

do [zgłoś do usunięcia]faaaaaaaaaaaaaaffffffffff nie nie obciagalam wiesz.jak masz tak pisac to daruj sobie..nto byla chwila zapomienia..powrocily wspomieniia

Gość weź rozwód
jak go kochasz to się nie poddawaj chyba że on ma cię w dupie pogadaj z nim wprost czym był ten wasz przelotny sex przygodą czy jak ...

Mąż się dowie i kopnie Cię w siedzenie a były mogąc oficjalnie już być znowu z Tobą już nie będzie chciał,ponieważ zakazany owoc smakuje a oficjalnie nie ;).Zostaniesz sama jak palec czego Ci życzę z całego serca

Gość fnhfe
w tajemnicy przed mezem - ta część najlepsza

do maskuj sie kretynko:nie mam pojecia o co chodzi.to pierwszy watek jaki kiedykolwiek zalozylam

Gość a ja mam inne zdanie
poyebana jestes

Bądź uczciwa wobec męża i się rozwiedź. Nie dość, że masz skłonności do zdrad, to jeszcze emocjonalnie również wciąż jesteś z byłym.

Gość Jakie to żałosne!
W takim razie po co wychodziłaś za mąż?!😠 Trudno mi zrozumieć takie zdziry! Facet cie "wyrechotał" i olał, nie chce się z tobą zadawać, bo wie co z ciebie za rura. Prędzej lub pózniej mąż się o tym dowie i tez cie oleje!

women in black :nie ma nikogo..teraz juz napewno nie chcialby byc ze mna mowi ze mam rodzine itd..kiedys chcial ale po slubie moim juz nie chce to byloby zbyt skomplikowane

Na to miałaś czas wcześniej zanim wyszłaś za mąż...

Gość RaZR
A wiesz że Twój mąż i tak się dowie o zdradzie po śmierci? A Ty będziesz toneła w bagnie w czyśćcu jeśli się nie nawrócisz.

Gość yabadabadooof
Wszystkie Justyny takie dziwkowate sa? Znam jedna co sie pieprzyla z kazdym z pracy, w tajemnicy przed narzeczonym (ofc), a pare miesiecy po brala slub w bialej sukni :D tylko szkoda ze twarz czarownicy miala i charakter suki. Moze to ty?

Gość Tajamjm
Ja też znam jedną Justyne własnie z tej strony a zwłaszcza tej drugiej jest puśzczalską zdzirą

Gość fabryka czekolady
Hmmm co w tym jest, do mojego chlopaka przypieprzala sie taka psia Jucha. Zdradzala swojego meza z kazdym a jak sie dowiedziala ze moj chlopak zajety, i ze jestem sporo mlodsza to minka jej zrzedla. Moj facet przy mnie odpisywal ze nie ma na co liczyc. Wredne te justynki. A moje to jedna i ta sama? :D tylko ta z opisu "kariere" robila w za granica, a potem slub brala w Polsce, udaja wierna suke :)