Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy_dom

kredyt na dom

Polecane posty

Gość nowy_dom

witajcie, mamy z mezem zamiar wziąśc kredyt na dom. Dom kupimy w stanie surowym zamknietym. Do wykonczenia tego domu bedzie nam potrzebne 150-200 tys. Pomozcie w jakim banku jest najlepiej wziąśc kredyt i jaka bedzie rata i na ile lat najkorzystniej wziasc ???

a czemu chcecie go braŚĆ? idź do jakiegoś doradcy kredytowego, bo nie sądzę, by siedział tu kolektyw jasnowidzów, który wie, na jak długo, w jakiej kwocie i walucie, bank kredytu wam udzieli :o

Gość lokatorka2222
co ludzie maja w glowach procz siana ?

Gość nowy_dom
wiem ze nie siedza tu doradcy kredytowi, ale chcialam spytac w jakich bankach macie kredyty ? czy polecacie czy moze odradzacie i moze ktos ma kredyt w wysokosci 150-200 tys i jaka rata. Z doradca jestesmy umowieni dopiero na srode;)

Gość lokatorka2222
a ja wezmę 600 tys na nowe BMW :) niech sąsiedzi widzą

Nie mamy kredytów ! PO CO ? Ja nie wiem co będzie jutro a mam przewidzieć co będzie za 20 lat ?

Doradca kredytowy sprzeda Ci taki kredyt, z którego dostanie największą prowizję a nie taki, który będzie najleprzy dla Ciebie. Porównaj sobie oferty w internecie zanim pójdziesz na rozmowy bo przy takich kwotach nawet 1% prowizji to spora kasa :P

Gość nie polecam
Getin Banku - drogo , jedno z najwyższych oprocentować , zarabiają na sp-redzie dodatkowo , próbują wkręcać klientów dodatkowe koszty żądając dodatkowych zabezpieczeń do podpisanej umowy .

Gość nowy_dom
dziekuje staszek kolasa, porównam sobie wlasnie takie kredyty i pojde z gotowcem.