Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhheeeeeek

WIERZYCIE W PRZYCIAGANIE IDEALNEGO PARTNERA SILA PODSWIADOMOSCI?

Polecane posty

Gość hhhhheeeeeek

??

ja na mojego bruneta patrzę i aptrzę, uśmiecham się, kręcę włosy z rumieńcem spoglądajac w jego stronę i NIC

Gość seneka młodszy :)
fiku widocznie jesteś brzyda nieatrakcyjna i nie masz w sobie tego czegoś !!!!!!, - my faceci to wyczuwamy a i z intelektem też kiepsko ... sorry ale taka prawa o tobie

Gość a ja wierzę wwww
w przyciąganie .. od kiedy myślę o sobie w sposób pozytywny widzę też inne reakcje otoczenia zwłaszcza ze strony męskiej ,dodam ze zmieniłam fryz i ubiór troszke i znacznie zmienił się mój wizerunek i soosób odbierania przez ludzi ]Dodam że więcej się uśmiecham i do każdego podchodzę indywidualnie a nie przedmiotowo Ale co najważniejsze to fakt w jaki sposób myślę o sobie sama :)a inni to wyczuwają i tak samo myślą o nas jak my o sobie [ oczywiscie nei mam na myśli jakiejs bufonady i zarozumialstwa !!!! ale myślenie o sobie w pewneim sposób pozytywny :)

Gość ja jestem prawie pewna
że Jego na pewno przyciągnęła moja tęsknota ***

Gość hhhhheeeeeek
mi chodzi o to, ze np ktos sobie wmowi ze spotka takiego a takiego faceta, ze bedzie idealny dlatej osoby, wzbudzi w sobie uczucie ze juz go ma i sie bedzie cieszyc z tego i wierzyc 100% ze to sie spelni. i podobno to ma dzialac i przyciagnac takiego idealnego faceta do nas. warunek - trzeba miec oczyszczona podswiadomosc z blokad i pragnac tego w 200% . co wy na to? wierzyc w to?

Gość hhhhheeeeeek
up

Gość niekumaty stefan
Jakom podswiadomosc?:-o

Gość mister germany
jestem gotowy :-)

Gość podświadomość...
darujcie sobie takie coś

Gość gość
Tak, to działa. Przyciągnełam prawie ideał po ok. miesiącu afirmowania 2x dziennie. To naprawde działa i jest wspaniałe. Warto spróbować samemu, to nic nie kosztuje. Nie wiem jak z blokadami - ja skupialam sie na tym, ze to juz sie stalo i voila.

Gość gość
od przyciągania podświadomością lepsza jest wymiana paru zdań, bo wtedy nie robisz sobie fsłszywej nadziei.

Gość gość
jak masz z kim byc to bedziesz, jak nie jest dla ciebie, chocbys na glowie stawala nie uda sie :)