Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmn321

Moje pokręcone życie

Polecane posty

Gość mnmnmnmn321

Wiele razy powtarzano mi, że jestem jeszcze młoda i głupia ale zaryzykuję o opiszę swój problem. Otóż ie rozumiem dziewczyn, które przy wyborze chłopaka kierują się wyglądem albo statusem materialnym. Dla mnie jest to chore. Ani uroda ani pieniądze nie są na stałe. Wręcz są ulotne. Uroda z wiekiem przemija a pieniądze bardzo łatwo stracić. Zdarzają się dziewczyny, które znajdą naprawdę wartościowego chłopaka i go nie szanują, oszukują, zdradzają. Po co w ogóle wiązać się z kimś jeśli nie traktuje się go poważnie ? Żeby go tylko zranić ? Każdy ma uczucia, ale niektórzy niestety nie biorą tego pod uwagę. Jestem w trochę głupiej sytuacji, ponieważ mam dużo przyjaciół a jakby nie umiem, nie potrafię sobie znaleźć odpowiedniego dla siebie chłopaka. Dlaczego jest tak, że dziewczyny które zdradzają, oszukują itp. mają ich na pęczki a mną nie jest w stanie zainteresować się żaden chłopak. No chyba, że miałaby to być relacja koleżeńska. Ja nigdy nie zdradziłabym swojego chłopaka, nie zrobiłabym nic złego.. A mimo wszytko nie wychodzi.. Powodem raczej nie jest tutaj wygląd bo wydaje mi się, że jestem ładna i zadbana. Może ja po prostu jestem zbyt miła ? Może powinnam się zachowywać jak niektóre s**i i w ten sposób zwracać na siebie uwagę innych ? :(

Gość feftgewfre
takie jest życie niestety :]