Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robi mnie w hu?

dziewczyna ma okres ale bardzo lekki czy jest w ciazy?

Polecane posty

Gość robi mnie w hu?

hej. Bylem z dziewczyna i kochalismy sie bez gumy. Pierwszy wytrysk byl po za pochwa a drogi tez po za nia ale jak czulem ze on chce trysnac to zacisnalem miesien i jeszcze kilka razy sie ruszylem i skonczylem po za nia.a teraz ma okres 3 dzien ale slaby. Co wy na to bd tata?

Gość robi mnie w hu?
odpisze ktoś? jest to dla mnie naprawde ważne. wiem, że w ten sposób może zajść ale czy to jak się zachowuje jej organizm wskazuje na to? bo jej się wydaje, że w 3 tygodniu nawet jej brzuch troche spuchł

Panie chroń nasz naród przed takimi rodzicami! Dziecko, jak skończy jej się okres kupcie test ciążowy i będziecie wiedzieć. Jak NIE umiecie się zabezpieczać to NIE bawcie się w sex!:D

Gość doświadczony przez życie
Tak, zdecydowanie jest w lekkiej ciąży, a twój mózg jest jeszcze lekciejszy.

Gość robi mnie w hu?
wiesz bawie sie w sex od kilku lat, gumek nie używam a z tym przytrzymaniem nie wiem co mi odbiło:/ ale jak to sie ma do tego jak jej organizm sie zachowuje?

zapewne panikujecie odboje brzuch nie 'puchnie' (?) po 3 tyg napewno. teraz jej sie bedzie wszystko wyadawało bo sie nakrecacie: ze jej slabo ze jej sie kreci ze ma ochote na cos ze ją mdli...

ee tqam dobrze, ze ma lekki okres, bo jak by miala ciezki to by jej urwalo podpaske razem z majtkami pieprznij sie w mozg , najlepiej o najblizsza sciane, zebys za daleko nie musial szukac