Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez jestem facet

Kalendarz ze zdjeciami w "Na Wspólnej"

Polecane posty

Gość pitu pitu aż do świtu, HEY!
faceci niech nie krytykują kobiet jśli chodzi o badania profilaktyczne bo sami są zaniedbani pod względem badań prostaty. gdyby temat byl o tym ,zaraz płakaliby ze mieszkając na wsi nie mają możliwości robienia tych badań bo do urologa daleka droga. mówimy o mammografie. ja wolę badać piersi na mammografie bo miałam guzka którego nie wyczuł lekarz- b.dobry specjalista u nas w mieście bo był głęboko. mam liczne niegroźne zwapnienia, które można brać jako guzki. gdybym sama się badała to dostałabym za każdym razem zawału serca. właśnie mammmograf powunien przyjaźdzać do kobiet a nie kobiety jeździć tam gdzie on jest.

Gość tarantullla
Skoro panstwo regularnie wydaje pieniadze na ksztalcenie milionow studentow na kierunkach z dupy, to dlaczego nie ma dac pieniedzy na to aby ktos mial mozliwosc o zadbanie o swoje zdrowie? Uwazasz, ze ubytek 1mln zlotych w budzecie panstwa to naprawde duzo? :D Wiecej nasza rzadzaca swita wydaje na premie dla samych siebie. Piszesz o dziurawych drogach, o bezrobociu, czyli o tym ze panstwo powinno sie rozwijac. Czy rozwoj obywateli, zwlaszcza w zakresie wlasnego zdrowia wobec tego powinien zostac zahamowany?

Gość tarantullla
Ja nie twierdze, ze rolnicy na wsi sa biedni. Jednak 60letnia kobieta pracujaca na roli, znacznie mniej poswieca czasu na zadbanie o siebie w porownaniu do 60latki pracujacej w biurze w miescie. Po prostu milo by bylo zmienic mentalnosc tych ludzi. Istnieje cos takiego jak promocja zdrowia i to dziala. Niestety bardzo czesto takie kampanie nie docieraja do tych kobiet - brak internetu, w tv malo tego typu spotow.

Gość paulabibik
tlye hajsu ci jebani politycy wydaja na inne smieci, to jak NFZ zakupi takiego busika za milion, to na pewno nie zbiedniejemy. Przynajmniej moja mama moze w koncu zrobi ta mammografie, bo lataka leca , do najblizszego szpitala ma 40km i juz sie pare lat na nia zbiera ehhh.............

Gość tarantullla
Najbardziej mnie irytuje to, ze kazdy zydzi tego jednego miliona zlotych z budzetu panstwa na tego busika. To naprawde jest kropla w morzu.

Gość tez jestem facet
no dobra kobitki, a co z pierwszym pytaniem? Co sądzicie o takiej formie zbierania kasy? Dla mnie to głupawa samoreklama TVN - nawet Welmanową w to wkręcili. A kalendarza za darmo bym nie wziął, wole ładniejsze widoki :P

Gość tarantullla
uwazam ze cel jest szczytny, tak wiec kazda kreatywna forma bedzie ok.