Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdzichu a co

Serial o Annie German.

Polecane posty

Pierwszy odcinek? I jak się spodziewałem. Przejmujący, i klasa sama w sobie. Przykro tylko że wielcy od polskiej kinematografii nie odpowiedzieli na propozycję współpracy przy tworzeniu serialu. Zero reakcji na zapytania Rosjan. Polski reżyser? Nie chciał bym być na jego miejscu gdy to usłyszał. No cóż. To takie nasze polskie. I zamiast połączenia sił bądź co bądź filmu o kimś wielkim zabrakło nas tam. Ciekawi mnie który to mądry tak zdecydował? My Polacy niestety zapomnieliśmy o Annie German.I tego akurat powinniśmy uczyć się od nich szacunku i pamięci o innych. Wśród społeczeństwa rosyjskojęzycznego jest Anna German ich Anią nie naszą? I może niech lepiej tak pozostanie. Ma swoją gwiazdę w Alei Gwiazd a u nas?.............. No właśnie!!! Dzisiaj sobie popatrzyłem na You Tubie na rosyjskojęzyczne filmy o niej na wpisy kim jest i jak wiele znaczy dla prostych ludzi, i co? Czapki z głów!!! A Rosjanom, Litwinom, Ukraińcom? Mogę powiedzieć tylko jedno...............Dzięki Wam wielkie za pamięć i co jak co za coś pięknego..

Gość pierdesencja
piękny serial jestem w szoku

Gość też uważam
że bardzo dobrze zrobiony.

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Też mi się spodobał pierwszy odcinek. Podchodziłam d niego z rezerwą ale naprawdę jestem miło zaskoczona

Gość zupę gulaszową wołową
obejrzałam i zamierzam ogladac. Przejmujący serial, dzieki obcym twórcom

Gość polscy pseudoartysci...
ja nie oglądałam, bo nie lubie seriali, ale moi rodzice zwlaszcza mamie sie podobal :) mysle,że w polsce maja szanse tylko denne produkcje, ukryda prawda, love enter, pamietniki z wakacji, lekarze,pogotowie, na dobre i na zle... tasiemce albo inne wymysły juz nie mowiac o filmach z udziałem ciagle tych samych aktorów, egipt, wyjazd integracyjny, kac vegas... wstyd mi za takie filmy, w Polsce wladze i kase maja slabi rezyserzy, a zobaczcie jakie ambitne filmy lecą w środku nocy, często zupełnie nieznane...

Gość też obejrzałam
i jestem mile zaskoczona, naprawdę dobry. Dla tych, którzy nie oglądali, jutro w niedzielę o 13.10 w PR 1 będzie powtórka.

Gość cbadef
ANNA GERMAN - świetny film, bardzo uczuciowy - przed chwilą oglądnęłam 9 odcinek - Człowieczy los nie jest bajką, ani snem .......

Gość tenMax
właśnie ta rosyjska ballada w 9 odcinku to był największy przebój Anny German , tej ballady oprócz Anny German nie wykonał NIKT , owszem , Anna German tę balladę wykonała w duecie z solistą teatru wielkiego w Moskwie i to wyszło kapitalnie na głos kobiecy i męski , jak widzieliście na filmie , w czasie nagrania w studio nagraniowym cały zespół muzyczny nie potrafił się skupić i muzycy ocierali łzy z emocji , gdy echo podpowiadało jak przyjaciel wołał do przyjaciela , drug - drugom

Gość spoko loko
Czy ktoś wie, jaki tytuł ma ta piosenka, którą ona nagrywała w studio do tego rosyjskiego filmu?

Gość tenMax
chyba 'nadzieja' ale muszę to sprawdzić

Gość seeeiias
zgadzam się, serial, bardzo fajny;) ciekawy, z pewnością lepszy niż te wszystkie polskie serialiki obyczajowe;) śmiesznie postarzają tych aktorów - tu mogliby się bardziej postarać

Gość spoko loko
Dziękuję :)

Gość tenMax
z całą pewnością pani Joanna Moro lepiej podkłada 'mimikę' , ustawienie ust pod dubiing rosyjsko-języczny , niż pod polsko-języczne wykonania Anny German

Gość vgbnm,.,mnbv
rzeczywiscie piekny film:)