Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka222222

straszny ból piersi

Polecane posty

Gość malenka222222

witam, mam 22 lata, tabletki antykoncepcyjne biore od ok. 3-4 lat, novynette, badan hormonalnych nigdy robionych nie miałam. od pewnego czasu strasznie bolą mnie piersi, nie chodzi o sutki lecz o całe a najbardziej po bokach , wczoraj w nocy to juz spać nie mogłam bo w kazdej pozycji mnie bolały, teraz nie wiem czy mam je odstawic czy co, do konca zostało mi jeszcze 13 tabl, odstawiłabym ale tu nasuwa sie pytanie czy dostane okres za jakies kilka dni, tak jak zawsze po ostatniej tabletce...?

Gość malenka222222
pomóżcie bo zaraz sobie je odetne

Gość S0NIA
Hej. Nie wiem, jak to jest z tabletkami, ale ja tak czasami mam, że po prostu przed okresem strasznie mnie bolą nawet 10 dni. I to jest ból nie do zniesienia, nie mogę np. zbiegać po schodach itp, podobnie się czułam jak ty teraz, choć ostatnio mnie nie bola. Ale wcześniej tak miałam, że przed np. jednym okresem mnie bolały, a przed drugim nie. I chyba w młodym wieku jest się bardziej narażonym na ból piersi. Myślę, że to może być spowodowane tym, że po prostu przed okresem jesteś. Jak dostaniesz okres to powinno minąć lub w drugim dniu okresu minie.

Gość malenka222222
ale właśnie o to sie rozchodzi, ja nawet jeszcze w połowie cyklu nie jestem więc o okresie w najblizszym czasie nie ma mowy

Gość S0NIA
Aha :( Ojj to współczuję to nie wiem o co chodzi. Może ktoś inny doradzi.