Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał....30

Żona w ciąży.

Polecane posty

Gość kalafiorowa
uuu to nie zazdroszcze.... ja mam termin na jutro, ale cała ciąże miałam ochote na sex, pozatym innych zachcianek nie miałam, bardziej mąż je miał niz ja:)) no i humory tez mnie nie nachodzily zadne, teraz dopiero od dwoch tygodni jojcze ze mnie wszytsko boli... mam nadzieje ze gładko pojdzie. Tobie życze duzo cierpliwosci i wyrozumiałosci do zony, rozmawiaj z nia na spokojnie nawet jak cie wkurza, ale uwazej tez zeby to jej zachowanie nie bylo na zasadzie wykorzystywania, ze ona jest ksiezniczka i wszytsko jej wolno.

Gość dorottyhh
tak naprawde to facet tego nie pisze tylko ktoś znowu sobie robi jaja a wy naiwne łykacie wszystko:)

Gość Kataryniarz chyc
zacznie się jak po porodzie bedzie z bliznami obolała, ciągle okres, czas połogu zero seksu tylko bol i cycki beda bolały i cipk*

Gość Rafał....30
Kafeteriana89 Kocham żonę i chce, żeby czułą się jak najlepiej, a tu. Mam nadzieję, że zdołam ją odciążyć po porodzie i będę mógł zajmować się dzieckiem.

Gość Kafeteriana89
Chciałabym takiego męża, a mój nie chce sie jeszcze oświadczyć, dziecko mamy w planach za kilka lat, a tak poza tym to często mi mówi ze marudze i bez ciąży i ze jestem wredna eh Ci faceci..a ja nie marudze;)

Gość Rafał....30
Kafeteriana89 Ja nawet teraz nie powiem żonie, że marudzi, bo może ją to zaboleć. Ale ona i tak cierpi bardziej niż ja. Ona będzie rodzić, a ja będę siedzieć przed salą porodową.

Gość Kafeteriana89
Oglądałam sobie wczoraj film z porodu i sie zastanawiam w ogóle nad ciążą,dziecko chce ale jaki to ból, na dodatek episiptomia,(nacięcie krocza) przy porodzie naturalnym. To fajny z Ciebie facet taki cierpliwy mmm... jak tylko słysze, że marudze wpadam w furię, ale z Twoją żoną bedzie dobrze;) musicie tylko troche poczekac, w koncu połączyła was miłość wiec te kilka miesięcy to nie wieczność dacie rade;)

Gość 7 tydz i już takie cyrki ???
szczerze, zachcianki to dopiero się pojawią, w 7 tc to co najwyżej mdłości i kiepskie samopoczucie a co będzie jak urośnie brzuch, spuchną nogi, wyjdą żylaki etc :P

Gość Rafał....30
Damy :) Musimy dać. Będzie dobrze. Kiedyś seks był u nas kilka razy na dzień, a teraz zero, ale z tym też dam radę, będę czekał, aż żona urodzi i będzie z nią wszystko ok.

Gość Kafeteriana89
ALe to dziwne, że nie chce się kochać, a który to już miesiąć? Wiem, że seks nie jest wskazany na samym początku i na końcu ciąży albowiem na początku skurcze podczas orgazmu mogą przyczynić się do poronienia,a na koniec do wcześniejszego porodu. Wspominałes o zagrożonej ciąży wtedy też nie wskazane, ale w inny sposób może cię zaspokoić..no chyba ze nie chce..

Gość Rafał....30
Prawie 8 tydzień.

Gość Kafeteriana89
Tak do 3 msc trzeba uważać, ale może spróbuj ją popieścic czy jak;) moze jej tego brakuje;) Ja podobno bez seksu jestem zła jak osa tak mówi mój facet;)

Gość naukowasowa
słuchaj, ja też jestem w ciąży, ale 6 tyg. i też planowanej i niestety,ale tak jest z tymi humorami, że tu uśmiech,a za moment płacz i wierz mi dla mnie samej też jest to ciężkie, wściekam się sama na siebie, bo nie umiem tego czasem kontrolować mimo, że jestem tego świadoma, chodzę zmęczona, biegam do toalety co chwila, czasem mdłości i wymioty, i brak mi sił, co do sexu to mam ochotę i nawet jest fajniejszy,a mój mąż jest z tego powodu zadowolony :)Czekam, aż te negatywne dolegliwości przejdą, podobno pierwszy trymestr jest ciężki. Dam Ci tylko jedną radę, nie pozwól sobie wejść na głowę z humorami żony, porozmawiaj z nią, dla niej to jest szok, nowa sytuacja mimo, że się staraliście, dla mnie też był, ale poczytaj mądre książki np. "gdy stajesz się tatą" ona Ci wiele wyjaśni i nakieruje co i jak robić, żeby nie zwariować.

Gość Rafał....30
Nie chce też na nią naciskać.

Gość Kafeteriana89
Kurde będziesz się obchodził jak z jajkiem? żeby nie urazić..

Gość Rafał....30
No nie.

Gość Kafeteriana89
Właśnie, to nie pisz tu tylko idz do niej;))

Gość Rafał....30
Żona śpi w sypialni od 2 h.

Gość Kafeteriana89
Nie mozesz jej obudzić tak namiętnie?

Gość Rafał....30
A to nie jest głupi pomysł. Idę do niej.

Gość Kafeteriana89
;))

Gość Janek12345678
I jak tam Rafał ?

Gość Kafeteriana89
Poszedł żone "budzić";)

Gość Gratuluje....
Gratuluje dzidziusia.

Gość Janek12345678
Kafeteriana89 I tak długo budzi ?

Gość Kafeteriana89
Już z 2 godziny;) to może nie taka wybuchowa dziś;)

Gość Janek12345678
Może bawią się w sypialni.

Gość Janek12345678
Rafał no mów co tam u Cb. Cisza jak makiem zasiał.

Gość Nicia kicia
Janek zazdrosny?

Gość Janek12345678
Nie no zazdrosny nie jestem.