Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

kobiety, jak to jest z tą dyskryminacją kobiet? podajcie sytuacje, w których rze

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
aplikowałam na staż w jednym z urzędów. spełniałam wszystkie wymogi, przeszłam rozmowę kwalifikacyjną bez zarzutu. Dyrektor powiedział mi, że zrobiłam na nim bardzo dobre wrażenie, nie ma mi nic do zarzucenia, ale jednak wolałby zatrudnić mężczyznę (staż w urzędzie, czyli praca biurowa, nie wymaga raczej siły fizycznej)

Gość gość
co z a swiat

Gość gość
pracodawcy to s*******e

Gość gość
do garow cipki - tam wasze (jedyne) miejsce :D

Gość gość
ale jak juz baba pracuje to doswiadcza potwornej dyskryminacji

Gość gość
To nie mężczyźni ale NATURA was dyskryminuj***absztyle :D Jesteście słabsze i głupsze od mężczyzn, jesteście beznadziejnymi pracownikami i wszystko co potrafi zrobić kobieta (oprócz dwóch rzeczy) - facet zrobi o wiele lepiej. Natomiast są tysiące jeśli nie miliony rzeczy, których kobieta nie będzie potrafiła wykonać nigdy - a faceci - bez specjalnych problemów.

Gość gość
dzisiaj poszlam do kolportera, chcialam kupic magazyn o sztuce, tak sobie wymyslilam, bo jak sie okazalo to chyba nie ma takich, ale szukalam. gazety podzielone na dzialy kobieta mezczyzna. kobieta-moda, mieszkanie, gotowanie, robotki reczne, dziecko, zakupy, horoskopy, kretynskie inspiracje i ploty, ploty, ploty o jakis tam gwiazdach srazdach :O mezczyzna- polityka, gospodarka, religia, historia, technika- ogolnie wiedza. ale to juz chyba wina kobiet :( niestety wiekszosc ma tylko takie zainteresowani

Gość gość
kazdy pracodawca to kanalia wobec pracownic