Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedno pytanie-no po co,po co?

Kafeteryjne kłamczuchy :\ ************ Nie wstyd Wam?

Polecane posty

Po co kłamiecie? Po co wymyślacie sobie życie,którego nie wiedziecie? Jak mawiała moja babcia-kłamstwo ma krótkie nogi. Prawda predzej czy później wyjdzie na jaw. Więc po co? Choćby dziś taka Natka się sama wkopała. W stopce ma wpisane że w 2011 roku wzięła ślub ze swoją miłością a dziś wrzuciła link do tematu z 2012 roku gdzie napisała,że nie ma ślubu z facetem a dziecko nosi jej nazwisko i za to matka jej faceta jej nienawidzi. Po co więc kłamać? Sama się wkopała tym linkiem...

Gość onazakochana
Bo oni może by chcieli takie życie. A może żeby Nas denerwować?

No ale po co? Rozumiem w realnym życiu chcą komuś zaimponować,ale po co kłamać zlepkowi literek na monitorze komputera?

Gość mama florka i torka
a ja zrozumiałąm, że ma ślub tyle że mąż przyjął jej nazwisko??? tak bywa rzadko ale bywa...zresztą, żeby takie dochodzeia robić...dajcie spokój..

Gość sesesek
Bo ludzie się nudzą. Gimnazjalistki wymyślają problemy a potem patrzą jak im ludzie odpisują. W końcu, to tylko internet.

Gość daj linki gdzie to było
Pisane

Gość nnnnkkop
Ja tez zrozumialam ze maz przyjol jej nazwisko!!! Autorko czytaj uwaznie a nie zakladsj glupie tematy,

Gość do natkaaa
Wlasnie dzisiaj tez to zauwazylam u natki. Nie zeby mnie to jakos denerwowalo ale jestem ciekawa jak to jest z tym jej slubem

Nie robię żadnego dochodzenia :O czytałam temat o tym że ktoś nie chce zaprosić teściów na chrzciny i ona tam się wypowiadała i to ona wstawiła link do tematu jaki założyła na ogólnym i w pierwszym poście tam napisała że nie ma ślubu z partnerem. Ja niczego na jej temat nie szukałam-sama to napisała. Linka nie wrzucę ale zaraz podbiję tamten temat-piszę z komórki i nie mogę kopiować ani co za tym idzie wklejać tekstu.

Gość na pomaranczowo piszę teraz
widzialam temat, to maz przyjal jej nazwisko, moze swoje mial jakies głupie, kolezanki maz tez przyjal jej nazwisko, bo swoje mial "Ruchała" i ona nie chciala takiego nazwiska

Ona w temacie o chrzcinach napisała że mąż ma jej nazwisko ale w temacie do którego dała link wyraźnie napisała że NIE MAJĄ ŚLUBU. Ale ona jest tylko przykładem,osobiście do niej nic nie mam bo przecież jej nie znam,ale posługując się jej przypadkiem pytam po co kłamać?

Że tez ludziom faktycznie chce sie takie bzdety wymyslaci dalej w tym tkwic.Predzej czy pozniej jakies niescislosci wyjdą na jaw

Podbiłam temat o chrzcinach-wejdźcie sobie w link który ona tam podała-1 sierpnia 2012 pisała że nie mają ślubu ale planują za jakiś czas,a w stopce ma podane,że w styczniu 2011 wzięła ślub. Po co tak kłamać?

Gość takich oszustek tu dużo
Tylko zazwyczaj to ktoś je demaskuje a natusia sama się wyrypała :D

Bo moze chciala aby to tak pieknie wygladalo ze w tym samym dniu,miesiącu co wzieli slub rok pozniej w takim samym terminie przyszla na swiat ich corka, i ot cala sensacja , tylko sie palnela i sie wydalo ze daty jej sie pokićkaly

A wy się podniecacie tym kafe i wpisamy wirtualnych osób że zaraz wam żyłka pęknie:-P Nie macie realnego świata, rodziny, że tak przeżywacie wirtualny świat?! Bardziej mnie dziwią i śmieszą takie osoby jak ty autorko, niż te mitomanki, które się tu nieźle bawią :-D

Mała gafa jak na kafeterie, bywaly wieksze, a daty slubu to pierdooła na ktorą malo kto zwraca uwage Chwila szumu i zaraz kazdy o tym zapomni