Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farelkaa

Czy jest sens sprzedawać biżuterię i gdzie?

Polecane posty

Gość farelkaa

Cześć, dziewczyny. Potrzebuję pieniędzy, gdyż jestem bezrobotna. Mam sporo ubrań, książek i biżuterii i chciałabym je sprzedać, ale nie wiem czy jest w ogóle sens. Z tego co widzę, to na Allegro potrafi się sprzedać nawet za 5% wartości. Właściwie to chyba większość rzeczy sprzedaje się za jakiś smieszny ułamek ceny, z wyjątkiem rzeczy superoryginalnych i markowych. Może macie jakiś pomysł co zrobić, żeby rzeczy te zwróciły się (na czysto) choć w 1/4, 1/3? Dodam, że wiele z nich jest zupełnie nowych. Pozdrawiam

Gość gośka go
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5498712 tu poczytaj. A na wizazu możesz wymieniać się rzeczami. Popularne są chyba tablica.pl szafa.pl szafiarenka allegro.pl gumtree.pl Tylko porób opisy, pomierz, pofotografuj i poważ na poczcie zanim wystawisz (żebyś od razu miała wagę to będziesz trochę konkurencyjna wobec tych co tylko kurierem wysyłają). Aha -możesz wysyłać pocztą, paczkomatem. Powodzenia:)

Gość farelkaa
Dziękuję. Na Allegro mam wrażenie że akurat w tych kategoriach trudno się przebić... o Szafie słyszałam :) Muszę spróbować. Jasne, wszystko ładnie obfotografuję, mam już cennik poczty - to są lekkie rzeczy więc raczej wejdą w najtańszy list wartościowy. Będę próbowała. Pozdrawiam :)