zsexdr4 0 Napisano Luty 23, 2013 Witam. Od 2 tygodni stosuję krążek Nuvaring. Jest to moja pierwsza antykoncepcja. Krążek umieściłam pierwszego dnia od dostania miesiączki i od tej pory ciągle mam krwawienia ( od ostatnich 4 dni dość mocne- jak na początku okresu). Miewam również dość częste bóle podbrzusza. Martwi mnie również fakt, iż ciężko mi się oddycha, jednak może jest to po prostu od stresu ? ( Jak mogę sprawdzić, czy nie jest to spowodowane krążkiem? ). Jestem osobą niepalącą, jednak w domu staję się biernym palaczem ( aczkolwiek staram się unikać wdychania dymu ). Bardzo proszę o odpowiedź, Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zsexdr4 0 Napisano Luty 24, 2013 Bardzo Was proszę o odpowiedź :C Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsdssfsdff Napisano Luty 24, 2013 poczekaj jeszcze do konca cyklu,jesli to sie nie unormuje to odstaw to. widocznie to ci nie sluzy. zwykle przy poczatkach anty. hormonalnej sa takie anomalie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach