Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie jem pizze

Pizza Guseppe jedliście??? Pycha!!!!

Polecane posty

Gość a jakie honoraruim
wlasnie dzis ja jadlam i jeszcze 4 sery jest SUPER:)

Gość Kysz kysz kysz 28
Jest obrzydliwa :-O Najgorsza ze wszystkich rożonych. Zresztą wszystkie mrożone to gówno...a ta dżiusepe ma mega grybe ciasto. Aż rzygać się chce :-O

Czy jakakolwiek pizza mrożona ma normalne ciasto, takie jak w pizzerni? Bo kiedyś mnie znajomi poczęstowali Biedronkową i ciasto było okropne, takie bułowate, widać, że robione z mąki i wody i w inny sposób niż się powinno.

Gość xxx man34
ja tam wole pizze Trattoria Alfredo, pizza, różne smaki z Lidla

Gość natasza27
Ja wolę zamówić pizzę z pizzerii. Najczęściej zamawiam z Party Pizza, dowóz jest tani, a pizzę zawsze przywożą gorącą, wszystko świeżutkie, no i pyszne sosy.

Gość gość
Sto razy lepsza Donatello z Biedronki różne smaki do odgrzania w mikrofali,lepsza i tańsza

Gość gość
Ja tam wole pizzę z lokalu, moja ulubiona pizzeria jest we Wrocławiu, Gusto pizza i do tego czeskie piwko, idealny zestaw

Gość gość
Spróbuj sobie w Gusto calzone, pyszne są

Gość erina1238
Dobra, owszem, ale moim numerem jeden jest pizzeria Party Pizza i tam najczęściej jadam gdy jestem na mieście,polecam

Gość Dawid 1999
A mnie najbardziej zasmakowała pizza z http://www.caprinew.pl :) Mało tego, burgery też mają świetne

Gość gość
A ciężko wziąć się do roboty i samemu zrobić pizzę? jak widzę ten elaborat składników to mi się rzygać chce... Ludzie, czy to tak trudno odpalić google, sprawdzić jak się robi ciasto, jak się piecze pizzę? Składniki? Wszystko swoje. Ja tak robię. I smak to jest nie do porównania z niczym, z żadną oryginalną pizzą z nawet Neapolu. ps. mąkę robię sam, mam żarna, sieję pszenicę, mam własne jaja od swoich kur, sam robię wędliny - mam świnie, krowy, wędzarnię, robię sam ser żółty, hoduję pieczarki, wszystko robię sam. A nie, pieprz kupuje w sklepie i wodę mam z wodociągów. Naprawdę, wszystko mam swoje! I sam robię pizzę.

Gość obiektywno
Przeraza mnie, ze tyle osob toleruje pizze na tak grubym spodzie... to nie powinno sie nazywac pizza a zapiekanka, plackiem z dodatkami... Makabra, ale są gusta i gusciki.. smaki i Smaki. Smutne są wasze podniebienia... kazdemu zycze wypadu do Wloch zeby sprobowac jak smakuje pizza i jak powinna byc robiona. Żałosne, marketowe, chemiczne gastro

Gość gość
Wole lizac pizze te mrozone to lipa chemia sama Jedz do Italii zobaczysz jak smakuje prawdziwa pizza :))))