Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akakakaraka

Co myślicie o takich spodniach?

Polecane posty

Gość akakakaraka

http://www.terranovastyle.com/shop/en/pol/woman/jeans-61011--1/black-stretch-jeans Co sądzicie o tych spodniach?? Zastanawiam się, czy sobie takich nie kupić. Z czym byście je nosiły? Nie mogę się na nie zdecydować jakoś, bo chciałam zacząć ubierać się bardziej kobieco, a do nich raczej nie będą pasowały jakieś zwiewne bluzeczki, elegantsza torebka/buty... co na ten temat myślicie?

Gość mnjha
No fakt, do nich świetnie sprawdzą się szmatki w stylu punk-rockowym.Myślę jednak że będą pasować także ciuszki w stylu oversize -a to już jest całkiem kobiece ;-)

Gość brzydkie, wyglądają
jak stare

Gość akakakaraka
Lubię oversize, więc z górą coś bym wykombinowała.. Heh, nie wiem po prostu na co się lepiej zdecydować - mam do wybory dżinsowe rurki za ok 90 zł (wygodne, dobrze na mnie leżą) i zastanawiam się jeszcze nad jakimiś wiosennymi kolorkami - w New Yorkerze widziałam teraz takie rurki cytrynowe, miętowe i jakieś..hm.. łososiowe (?)..Dżinsów mam kilka par, ale ani jednych rurek, a ostatnio polubiłam ten krój.

Gość ciekawska_zoska
mnie się też nie podobają,kojarzą mi się z latmi 90,wtedy taka moda była,a masz fotkę tych rurek?a po 2 skoro ci się podobają to kupuj,w końcu ty będziesz w tym chodzić :)

Gość akakakaraka
Fakt, podobają mi się... wezmę kumpelę na zakupy, niech mnie w nich zobaczy i oceni czy w ogóle one do mnie pasuję, bo już nieraz kupiłam coś co mi się podobało, ale w czym wyglądałam tak raczej średnio ;). W każdym razie dzięki za wypowiedzi:)

Gość akakakaraka
Podoba mi się taki styl:) Ale najśmieszniejsze jest to, że podoba mi się też całkiem odmienny od takiego styl - wiecie, jakiś żakiecik, sukienka w kwiaty w optymistycznych barwach, bluzeczka z wstawkami koronkowymi.. i za chiny nie wiem, który do mnie bardziej pasuje, w obydwu czuję się dobrze i nie mogę się zdecydować jak wolę wyglądać ;D...

Ogólnie nie podobają mi się ale z szarą granatową i czarną bluzką czy bluzą.