Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sveaaaa8

mam 27 LAT I nie mialam FACETA

Polecane posty

Go艣膰 sveaaaa8
nie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sveaaaa8
najbardziej boje sie ze bede musiala byc z kims kogo nie bede kochac...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Byli艣cie keidy艣
To si臋 nie b贸j tylko zapytaj sama siebie czy dobrze Ci tak jak jest. Pewnie nie nikomu nie jest do0brze tak jak jest wi臋c. Pr贸buj jak co艣 ch臋tni si臋 znajd膮. Mo偶e nie na mi艂o艣膰 na ca艂e 偶ycie ale na pocz膮tek kawa b臋dzie dobra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Byli艣cie keidy艣
Poza tym facety s膮 przereklamowane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zonazprzypadku
powiem ci zwiazki sa przereklamowane a mazlenstwo to juz w ogole samemu jest lepiej nie musisz sie z nikim meczyc o nikogo martwic robisz co chcesz bez myslenia wierz mnie masz dobrze teraz nie daj sie upolowac pozdrawiam :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panikara;;;;;
a ja mam 27 lat i ka偶dy facet, kt贸ry pojawia si臋 w moim 偶yciu jest coraz gorszy...a pierwszego ch艂opaka mia艂am w wieku 24 lat...i c贸偶 poradzi膰...takie 偶ycie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 napiszcie jej ze sex
jest przereklamowany i to jest prawda,dla kogo艣 wra偶liwego,jesli si臋 nie zakocha,i nie b臋dzie uczucia jakiego艣 g艂臋bszego,to bedzie podczas sexu,nic poza rozczarowaniem,,,aha to tak wygl膮da,pomyslisz,i tyleee ..dopiero jak s膮 emocje,wrze jak w garze:P to jest SUPERRR i warto poczeka膰 na takie fajerwerki niz sie bzykn膮c zbyle palantem ,bo lata lec膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mister germany
bycie dziewica w tych czasach niemodne ale moze pociagajace

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhm ja tez
ja jestem starsza do ciebie (niewiele)i tez samotna ca艂e 偶ycie i my艣le 偶e tak juz zostanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 snem by艂o 偶ycie
te偶 w Twoim wieku by艂am dziewic膮 i 偶adnego wstydu w tym nie widz臋 , bo to nasz sprawa kiedy i z kim zrobimy to Nie pot臋piam tez kobiet kt贸e w wieky lat nastu straci艂y dziewictwo Ka偶dy robi co uwa偶a za s艂uszne i to jego wy艂膮cznie sprawa . Ja zbytni za facetami nie przepada艂am bo wydawali mi si臋 zawsze idiotami samcami kt贸rzy tylko chc膮 zalicza膰 laski A偶 w ko艅cu pozna艂am faceta z kt贸rym zrobi艂am to bo GO KOCHA艁AM . BY艁O OK . Teraz ju偶 nie jestem z nim . I powiem tak 偶e z tym dziewictwem to tylko gadania a niekt贸e robi膮 z tego zdarzenie typu utrata dziewictwa a co to nie by艂o - a to zwyk艂a nbajzwykjlejsza sprawa Nie warto robi膰 z tego tyle szumu ..... Wiadmo rzecz 偶e teraz w tych czasach to na dziewic臋 patrz膮 dziwne , ale uwa偶am 偶e Tw贸j wyb贸 jest Twoim wyborem a nie patrz na presj膮 i opini臋 spo艂eczn膮 bo opina spo艂eczna nie zawsze jest dobra ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zak艂膮dajcie tak
dziewczyny,trzeba by膰 otwartym na nowych ludzi,a nu偶 pojawi si臋 w Waszym otoczeniu kto艣,kto Was zauroczy nie kazdy facet to psychol,albo zawodowy "zdradzacz" zdarzaj膮 si臋 zupelnie fajne osobniki,moje kolezaznki nawet rozw贸dki,powt贸rnie pouk艂膮da艂y sobie szczesliwie zycie ale nie mo偶na si臋 zamyka膰,i nastawiac ze zawsze bedzie si臋 samotn膮 ja..nie szukam,bo jestem chyba nadal nieszczesliwie,dodam:) zakochana,wiec uwazam ze nie moge sie z nikim spotykac bo to by艂oby nie fair ...a moja milosc ma mnie w g艂ebokim ...powa偶aniu:P wiec sytuacja patowa:) ale w艂os贸w nie rwie,,jest jak jest:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sveaaaa8
tylko ze tych ludzi nie ma gdzie spotkac juz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 6 lat
Jestem facetem ale sie zgadzam z przedmowca (czyni) w 100% "napiszcie jej ze sex jest przereklamowany i to jest prawda,dla kogo艣 wra偶liwego,jesli si臋 nie zakocha,i nie b臋dzie uczucia jakiego艣 g艂臋bszego,to bedzie podczas sexu,nic poza rozczarowaniem,,,aha to tak wygl膮da,pomyslisz,i tyleee ..dopiero jak s膮 emocje,wrze jak w garze to jest SUPERRR i warto poczeka膰 na takie fajerwerki niz sie bzykn膮c zbyle palantem ,bo lata lec膮.."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja te偶 sama jestem (wiek podobny) nie zapowiada si臋 na zmiany. w og贸le ci臋偶ko mi kogo艣 pozna膰 kto jest ok. 30stki i nie ma 偶ony czy dzieci. Poza tym jest kwestia tego typu 偶e mi nie podobaj膮 si臋 Polacy. S膮 oczywi艣cie wyj膮tki ale generalnie nie s膮 obiektem moich zainteresowa艅 s膮 jak dla mnie zaniedbani i niechlujni, w 偶aden spos贸b nie s膮 poci膮gaj膮cy i nie wzbudzaj膮 mojego zainteresowania. Mysla艂am 偶e co艣 ze mn膮 nie tak i mo偶e wybrzydzam ale jak pojecha艂am za granice to zobaczy艂am 偶e jednak faceci mi si臋 podobaja tylko nie s膮 to polacy- no tak ju偶 mam i nic na to nie poradz臋:) mo偶e kogo艣 to 艣mieszy膰 ale nie b臋de si臋 zmusza膰 je艣li kto艣 mnie nie kr臋ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fsfs
pytanie do samotnych kobiet ok. 30stki!:) tez tak macie 偶e cierpicie na samotno艣膰? chyba 偶e tylko ja tak mam ale mi np. brakuje towarzystwa. Wszyscy ju偶 sparowani, ka偶dy ma m臋偶a i 2 dzieci. Pozamykani w swoim gronie par. Nie zapraszaj膮 bo przecie偶 singielka to zagro偶enie i jeszcze jej m臋偶usia odbierze. Nikt nie ma czasu bo trzeba obiad ugotowa膰 dla m臋偶a, dzieci do szko艂y, ze szko艂y, do te艣ci贸w na obiad..... Jeszcze w tygodniu jako艣 to leci bo do pracy po pracy jaki艣 fitnesik dla zabicia czasu przy okazji dla zdrowia. Najgorsze jednak s膮 weekendy!! budz臋 si臋 w sobot臋 rano i ta konsternacja.... i co dzi艣 b臋d臋 robi膰?!?! no ok ode艣pi臋 troch臋, posprz膮tam, co艣 ugotuje no i co dalej..... hmmmm no to jakie艣 chodzenie po galerii hmmm no to sama na spacer id臋. Na kt贸rym to spacerze oczywi艣cie widz臋 pe艂no par i rodzin trzymaj膮cych si臋 za r臋ce, wiec po godzinie mam dosy膰, 艂api臋 do艂a i wracam do domu zrezygnowana. Wieczorem jaki艣 film w tv i spa膰 a w niedziele to ju偶 w og贸le depresja max bo galeria, sprz膮tanie i spacer zaliczone... no to dzwonie do kole偶anek m臋偶atek "mo偶e si臋 spotkamy?" " nie wiesz... idziemy dzi艣 z Markiem i Ani膮 na plac zabaw z dzie膰mi a potem do te艣ciowej pomaga膰 na ogr贸dku, tak偶e mo偶e innym razem, dam zna膰, udanego weekendu, baw si臋 dobrze" no pewnie bawi臋 si臋 przecie偶 extra. Ko艅czy si臋 tak 偶e 艂膮pie do艂a i czekam na wiecz贸r 偶eby mo偶na by艂o i艣膰 w ko艅cu spa膰 i w poniedzia艂ek do pracy i na ten fitness..... uffff

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 papapapap
no ja np. z braku towarzystwa zapisa艂am si臋 na studia 偶eby mie膰 co w weekendy robi膰 na szcz臋艣cie tam si臋 siedzi sobota i niedziela po 12 godzin;] tam pozna艂am kup臋 ludzi z kt贸rymi kontakt si臋 trzyma艂 a偶 do czasu gdy si臋 studia nie sko艅czy艂y i ka偶dy wr贸ci艂 do siebie, do swoich spraw i rodzin. Tylko z jedna kole偶ank膮 (nie ma oczywi艣cie faceta) mam nadal kontakt ale ona od kilku miesi臋cy zapisa艂a si臋 na 6836836128 kurs贸w i szkole艅 i teraz 偶eby si臋 z ni膮 spotka膰 to musz臋 na dwa miesi膮ce przed si臋 zapowiedzie膰 偶eby mnie w grafik wpisa艂a co nie oznacza 偶e "co艣 jej nie wyskoczy". No to ja widz膮c co si臋 dzieje, 偶e za艣 sama zostan臋 zapisa艂am si臋 na kurs j臋zykowy no ale teraz s膮 wakacje i przerwa:(. wszystkie kursy za艣 dopiero od wrze艣nia a do tego czasu chyba oszaleje. Si艂ownie ju偶 tez wszystkie mam obskoczone, kurs ta艅ca zaliczony. Co mo偶na ciekawego robi膰 w wakacje b臋d膮 osob膮 niesparowan膮? macie jakie艣 pomys艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do艂膮cz臋
ja jako niesparowana pojecha艂am sobie w weekend nad jezioro.Po godzinie mia艂am ochot臋 wraca膰 do domu, by艂am chyba jedyn膮 osob膮 bez towarzystwa. Ka偶dy z partnerem albo chocia偶 kolezank膮/ koleg膮. Wczoraj siedzia艂am w kilku parkach. Na kursy r贸偶ne te偶 si臋 zapisywa艂am, z taka ma艂膮 nadziej膮 偶e moze kogo艣 poznam, chocia偶 jak膮艣 woln膮 kole偶ank膮 偶eby mo偶na by艂o gdzie艣 razem wyj艣膰. Na wi臋kszo艣ci kurs贸w niestety przewa偶a艂y kobiety, najcz臋艣ciej m臋偶atki kt贸re ju偶 nie maj膮 ch臋ci wychodzi膰 gdziekolwiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 papapapap
mam jeszcze tak膮 jedn膮 kole偶ank臋 (sama) ale ona bardzo daleko mieszka wi臋c o "wyskoczeniu na kawk臋" nie ma mowy czasami si臋 w weekendy widujemy ale to te偶 nie za cz臋sto bo odleg艂o艣膰. No i jeszcze jedna kole偶anka (sama) ale ona tylko po imprezach by chodzi艂a w ci膮gu dnia to ona 艣pi i si臋 nie rusza:| bo jej si臋 nie chce i jest zm臋czona. Raz za czas wyjd臋 z ni膮 "poszale膰 po dyskotekach" ale to ja ju偶 tak raz na miesi膮c i mi starczy nie mam 16 lat 偶eby po dyskotekach 艂azi膰 i pic wina w bramach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
C贸偶, powiem Wam Szanowne Panie, 偶e ja mia艂em 30 lat gdy po raz pierwszy "mia艂em dziewczyn臋" - i co z tego? Takie jest 偶ycie. Jedno tylko nie jest ok - gdy trafiasz na osob臋, dla kt贸rej nie jeste艣 tym pierwszym/t膮 pierwsz膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weteran Kafeteri
Nigdy si臋 nie zwi膮偶e z dziewica a tym bardziej 27 letnia!! Autorko twoje zachowanie nie jest normalne... Jak ju偶 szukasz faceta to prosze nie wychodz za ciamajde mamisynka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣my w podobnej sytuacji. ja jestem nie艣mia艂a, wiele razy widzia艂am, 偶e podobam sie facetom, ale 偶aden nawet nie zagada. Dlaczego? Tego nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podnosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 35 lat i nigdy nie mia艂am faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja mam 26 lat
i tez nigdy nie mialam chlopaka, nawet za reke nie chodzilam, nigdy z zadnym na randce nie bylam, w tym temacie porazka po calosci. powod - moje wyobcowanie, unikanie ludzi, poczucie bycia gorszym, wstyd, kompleksy i dlatego nie staralam sie o nikogo nigdy, a jak chlopaki mnie podrywali to szybko rezygnowali, czyli wydaje mi sie, ze taka postawa zniechecam i odpycham, bo nie jestem otwarta, wesola, towarzyska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestem prawiczkiem 27 letnim
to moze sie poznamy ? skad jestes ?

Udost臋pnij ten post

Eeeeeeeeeeee tam. Problem masz, no co Ty!!! Przyjdzie taki czas 偶e b臋dzie wszystko ok. Co prawda kr贸lewicz na bia艂ym koniu nie przyjedzie bo? Na autostradach konno nie mo偶na a i 偶elaznego garnituru nawet w centrum handlowym nie kupisz. Wi臋c gdzie ten rycerz ma sobie blaszany garnitur sprawi膰. Ty si臋 te偶 tu pobytem w jakiej艣 baszcie nie chwalisz wi臋c z kr贸lewicza nici!!! Ale na spokojnie facet si臋 jeszcze trafi taki kt贸remu zaufasz i on Tobie da wszystko o czym marzysz. 呕e wiek taki bez faceta? Po艣migaj tu po forum i zobacz jak niekt贸re m艂odsze na wspania艂膮 min臋 wskoczy艂y i przez co? No przez facet贸w. Tak 偶e na spokojnie na spokojnie!!! Na dokazywanie na jakim hamaku przyjdzie pora!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zamawiam pizze
Mama 29 lat i podobnie ale jestem facetem, cho膰 jaka艣 tam dziewczyn臋 przez miesi膮c niby mia艂em i co艣 tam si臋 dzia艂o. Ale macanki to nie seks ;) Og贸lnie bardzo odradzam ludziom wra偶liwym wi膮za膰 si臋 z kim艣 tylko po to 偶eby z kim艣 by膰 bo ju偶 p贸藕no bo inni s膮 po, bo ju偶 艣lub maj膮. Ko艅czy si臋 to rozczarowaniem i takim, odrzuceniem si臋 jakby ot nowych znajomo艣ci. No ale jak kto艣 nie ma traumy jeszcze ;) to warto zorganizowa膰 sobie nowych znajomych i mo偶e pozna膰 kogo艣. Dobry jest np wolontariat, s膮 tam nie藕li agenci i dziwacy czasem, ale zawsze pozytywni i otwarci ludzie i to si臋 liczby. Dobre grono do szukania po艂贸wki. Rozwin膮膰 si臋 troch臋 kulturalnie, do kina i teatru i艣膰. Og贸lnie d*pk臋 z domu ruszy膰. A jak si臋 nie znajdzie po艂owa to b臋d膮c tak aktywnym nie my艣li si臋 o smutach. :)

Udost臋pnij ten post