Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Anulka 288282

Zmienilismy samochód, dzis przesiadlam sie z automatu na reczna skrzynie

Polecane posty

Gość Ania Anulka 288282

ale róznica. Żałuje ze kupilismy z reczna skrzynia biegów. Zamiast rozkoszowac sie jazdą i nie myślec o niczym innym niż to czy danej chwili chce przyspieszyc czy zwolnic, musze sie miotac z biegami. Mam to dobrze opanowane wiadomo.. ale jaka wygoda byla z automatyczna. Ma ktos podobne zdanie, doswiadczenie? Żałuje i tyle :( i nie polecam nikomu by sie na reczna przerzucał.

Gość koleś123
zgadzam się,ja też wolę automat

Gość mus gruszkowy
Trzy dni i zapomnisz o automacie,przyzwyczaisz się.

Gość rqeqrrweqre
Trzeba być kobietą żeby w czasie jazdy skupiać się na zmianie biegów :O Obyś nikogo nie zabiła🖐️

Gość jkivfdgvft
automat jest dla debili i nie pozwala w pełni cieszyć się jazdą.

Gość Ania Anulka 288282
Wiem, napewno, dziś juz troszke pojeździlam i niby ok, ale ... :( Przed tym samohodem z automatem mielismy z ręczna, i śmialam sie do męża ze kupujemy samochód dla ludzi co biegów nie umia wrzucac, dla babek nierozgarnietych co do przodu i do tylu tylko umia jechac, a w dniu dzisiejszym odszczekuje to co powiedzialam bo to glupota. Automat to ogromna wygoda. Ze wzgledów finansowych musielsimy zamienic samochód a mąż uznał ze tej sredniej kalsy samochów nie kupuje sie z automatyczna skrzynia biegów, mial na mysli astre w tym przed ostatnim kształcie (ok 2008rok) np, zastanawiam sie czemu takim średniej klasy sie automatu nie bierze? On mówi ze w takich samochodów malo sie produkuje z automatem i glównie dla niepelnosprawnych. hmmm, tak tez mnie przekonal bysmy kupili z reczna, zastanawia sie czy to prawda

Gość Ania Anulka 288282
Ja sie nie skupiam na zmianie biegów, doczytaj ze mam to w malym paluszku. A Ty wyobrazilas sobie ze przed zmiana na kolejny wnikliwie przygladam sie na drążek by zobaczyc gdzie jest nastepny? :D :D

Gość Ania Anulka 288282
jkivfdgvft Czemu tak uwazasz, wlasnie ja sie cieszylam jazda jak mielismy automat, wsiadalam i jechalam, nie musialam sprzegla ciagle wciskac itd, wiem ze to juz sa oduchy niemal bezwarunkowe ale jednak... nie ma juz tej samej radosci z jazdy..

"musze sie miotac z biegami" z ortografią też się miotasz

Gość Ania Anulka 288282
akronim i co w ziazku z tym, masz jakis problem z tym? :D :D :D jesli tak to wspUłczÓje :D :D

Gość Nfixno
Nie wiem czy to podszyw, ale jesli wg twojego meza astra to samochod stedniej klasy to to kuzwa gratuluje!!

Gość Ania Anulka 288282
A jaki to jest samochód? to nazewnictwo, srednia wyzsza, to miedzy nami takie umowne okreslenia by wiedziec o czym mowa..

Gość Ania Anulka 288282
akronim tak wiem :D

Gość Ania Anulka 288282
no i jakiej klasy wogole sa samochody ehhe bo mowiac srednia chyba mial na mysli by mi ulatwic rozumowanie :)

Gość Ania Anulka 288282
cisza... wiec sie nie dowiem czy męza argument ze astry z automatem sa tylko dla inwalidów?

Gość Ania Anulka 288282
był słuszny czy tez nie?

Gość Ania Anulka 288282
Maz ma racje, nie kupuje sie astry z automatyczna skrzynia biegow bo to kuzwa porazka!

Gość Ania Anulka 288282
A czemu tak uwazasz, bo dla mnie nie ma ronicy w skrzyni biegów w samochodzie wyzszej klasy a takiej astrze np, a moze jest jakas? ps.Możesz użyc swojego niku nie musisz mojego kopiowac :)

Gość nfixno
tak! dla inwalidow umyslowych!

Gość nfixno
w ogole temat co najmniej dziwny! chcialas sie pochwalic autem ,,sredniej" klasy?

Gość Ania Anulka 288282
tak chcialam szczególnie wtedy gdy pisalam ze sytuacja finansowa nas zmusila :O tym zdaniem szególnie chcialam sie pochwalic jak to nam sie przelewa :D

Gość prof. dr hab. inż. Linda
Ja z kolei nie rozumiem skąd u polactwa śmianie się z ludzie, którzy śmigają automatami, zazdrość? :D Ja osobiście kupiłem auto w manualu bo róznica w cenie 20 tys. :O Ale nie ma porównania do automatu, tak mam drugą rękę zajęta a jak śmigałem automatem to żarcie za kółkiem, palenie szluga czy zajmowanie się udem pasażerki obok to był pikuś :D Teraz muszę machać drążkiem :(

Gość zakapioor
Ile kosztuje taki najtańszy w miarę dobry samochód z automatyczną skrzynią biegów? Bo mam wrażenie, że życia mi nie starczy żeby na coś takiego zarobić ;)

Gość Ania Anulka 288282
I własnie o to mi chodzi, tą jedna reke zawsze mialam wolną, np żeby podac dzieciom picie czy cokolwiek a tak trzeba ją miec zawsze w gotowości.

Gość Ania Anulka 288282
Teraz sie pochwale. Mieliśmy mercedesa e klase elegance z automatem wlasnie kupilismy za 60 tysiecy lecz musielsimy sprzedac i kupic cos tanszego tzw samochód średniej kalsy

Gość Ania Anulka 288282
Linda co Ty mu tu za pojazdy kosmiczne podsyłasz, toć to koło samochodu nawet nie stało

Gość Ania Anulka 288282
no i silniki tez widze niezle 1.2, chyba szybciej by rowerem pojechał niż taka popierdziawką

Gość rozpoczynam tyranie
A jaki samochód macie teraz?