Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihhihi

mam 25 lat i chyba...

Polecane posty

Gość hihihihhihi

jestem w ciąży. Z moim narzeczonym jestem od dwóch lat. mamy plany odnośnie ślubu- pomijajac to.... Jakbym była w ciązy ( czekam na miesiączkę) to ogarnia mnie strach prze powiedzeniem tego rodzicom.... Jestem dorosłą kobietą, ale boję się jak zareagują. Jestem bardzo wrażliwa, gdy ktoś mówi mi coś nie miłego to potrafię przepłakać całą noc. co o tym myślicie??? czy ja jestem nienormalna ?

Gość wujcio.dobra.rada
Jak to chyba?

Gość Edek22lata
pomidor

Gość nfcjkmre,
nie poprostu taka jestes, jeden nie przejumuje sie zwykla glupota inny przezywa zalezy od charakteru czlowieka ;p

Gość hihihihhihi
napisałam chyba... ponieważ nie jestem tego pewna. za tydzień mam mieć miesiączkę i tak sobie czekam na nią. testu nie mam odwagi zrobić :) z jednej strony byłoby cudownie, a z drugiej strony przeszywa mnie paniczny strach przed tym co miało by się stać.... mały dzidziuś, czy bym sobie poradziła? itp... Jestem osobą, która łatwo popada w depresje (walczę z tym od jakiegoś czasu) i poprostu się boję.

Gość wujcio.dobra.rada
Nie martw się, najwyżej usuniesz ;) A tak serio, to jak to by miało być z narzeczonym, to chyba nic strasznego się nie dzieje? Co innego z jakimś przypadkowym typkiem.

Gość el doopa la
okres masz dopiero za tydzien a ty juz taka pewna. skoro nie wiesz to po co sie tak przejmowac

Gość hihihihhihi
wujcio masz rację, lepiej z narzeczonym niż nie wiadomo z kim :D może są tu osoby które sobie "wpadły"- sory ale inaczej nie da się tego nazwac :D jak odebrałyście taką wiadomość? jak dałyście radę??

Często dawałaś dupy? Tylko swojemu chłopakowi, czy innym też?

Gość wxwc
dlaczego sie nie zabezpieczacie ?

Łatwo powiedzieć, jak cipa gotowa na ruchanie to myślenie się wyłącza.

Gość LEPIEJ TO PRZEMYŚL!!!
Miałam 22 lata i chciałam mieć dziecko, więc się nie zabezpieczaliśmy, z chłopakiem byłam ponad 3 lata i to już miał być ten, tyle że przed ślubem ciąża była, więc uchodzi to za wpadkę. Ja byłam naprawdę gotowa i szybko zorientowałam się, że jestem w ciąży, a moja mama kiedy jej to powiedziałam zaczęła mnie tak ściskać z radości, że nie mogłam oddychać. Sama mi kupiła test ciążowy na potwierdzenie :-).