Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lechicki Poganin

Mam nadzieję, że nowym papieżem zostanie murzyn

Polecane posty

Gość Lechicki Poganin

Czarnuch w watykanie będzie oznaczał masowy odpływ białych katolików z europy. A tym samym odbudowę prawdziwej religii naszych przodków jaką było pogaństwo i zadanie ostatecznego ciosu tej judaistycznej zarazie. Sława!

Gość znamysię?.
chuja wiesz.

Gość zakapioor
Ja tam bym wolał żeby w ogóle nie było żadnych religii. Świat byłby spokojniejszy.

Gość Lechicki Poganin
Apropo chujów. Sprawdź czy zabieg obrzezania się powiódł 🖐️

Gość Lechicki Poganin
A możesz wymienić chociaż jeden lud lub plemię w historii ludzkości który nie posiadał religii? Religia nie jest "wymysłem" ludzkiego rozumu, tylko człowiek z jakiegoś powodu ma wbudowaną religię w DNA. Zresztą nawet tak zwani "wojujący ateiści" spełniają wszystkie cechy kultu religijnego :-D

Gość znamysię?.
no co tyy. IDIOTS, IDIOTS EVERYWHERE.

Gość Lechicki Poganin
Twoja historia ubytku podczas trepanacji mózgo-czaszki mnie urzekła. Napisałeś dwa zdania - w tym jedną tandetną, angielską parafrazę popularną w internecie - przy czym gówno wniosłeś do tematu i uważasz pewnie swoją wyższość :-) Popełnij samo-kastrację i nie przekazuj swoich genów, bo pula genetyczna ludzkości jest wystarczająco zanieczyszczona takimi odpadami jak ty :classic_cool:

Gość fdgsdfgs
tylko człowiek z jakiegoś powodu ma wbudowaną religię w DNA - nie religię, to jest głupota na której kapłani żerują; jesteś tego sztandarowym przykładem

Tia... bo w tej wierze najważniejszy jest kolor skóry Papierza. ;)

Gość fdgsdfgs
czarny papa to antychryst, bo jak wiadomo bog nie lubi czarnych za podłe zachowanie ich przodka chama zbolałego, wiec oni sprzedali się w służbę diabłu i jeden z nich zniszczy kościół święty, który to uznał, że czarni duszy nie mają, a to zniszczenie przewidzieli święci mężowie i święte niewiast duchem święty natchnieni

Gość Lechicki Poganin
Rozumiem, że do tych kapłanów zaliczasz też naczelnych kapłanów ateizmu takich jak: -Richard Dawkins -Pat Condell -Daniel Dennett -Sam Harris etc. itd wydający książki, publikujący artykuły i zarabiający grube miliony za swoje nudne wywody w których usilnie udowodniają coś czego podobno nie ma. Schizofrenicy? Już nie mówiąc o ich wyznawcach którzy pod względem agresji i chęci "nawrócenia" bywają bardziej fanatyczni niż inkwizycja w Hiszpanii. Pora się obudzi biedaku i zrozumieć, że samo to, że ktoś nazwał gówno fiołkami i wyperfumował to nie znaczy, że mamy do czynienia z czymś innym niż gównem :-) A kolor skóry jest ważny. Można wierzyć w te "postępowe" pierdoły ale jeśli papieżem będzie gość czarny jak smoła to ludzie podświadomie będą mniej się utożsamiać z tę religię.

Gość poeodocde
jaj mam materializm wbudowany w DNA. Ja mam nadzieję że Watykan zostanie postawiony przez sąd za pedofilstwo a ofiary dostaną odzkodowania i raz na zawsze będzie koniec z tą zarazą. Papież Aleksander VI Do historii przeszedł tzw. 'Bankiet Kasztanów', znany także jako 'Balet Kasztanów', którym określa się kolację wydaną przez Cezara Borgię 30 października 1501. Johann Burchard, Mistrz Ceremonii kilku papieży w latach 14831503, tak opisał przebieg imprezy w swojej kronice Liber Notarum: "W niedzielny wieczór, 30 października, Don Cesare Borgia wydał kolację w swoim apartamencie w pałacu apostolskim, gdzie czekało pięćdziesiąt przyzwoitych prostytutek i kurtyzan, które po posiłku tańczyły ze służącymi i innymi obecnymi, najpierw w pełni ubrane, a potem nagie. Następnie, także po kolacji, świeczniki z zapalonymi świecami umieszczono na podłodze i porozrzucano kasztany, które prostytutki, nagie i na czworaka, musiały zbierać wczołgując się i wyczołgując spomiędzy świeczników. Papież, Doc Cesare i Donna Lukrecja byli wszyscy obecni i przyglądali się. Na koniec oferowano nagrody jedwabne koszule, pary butów, kapelusze i inne ubrania dla tych mężczyzn, którzy mieli największe powodzenie u prostytutek."

Gość Lechicki Poganin
Miło by było zobaczyć płonący watykan :classic_cool:. Ale tak swoją drogą czy naprawdę uważasz, że tylko czarne kiecki lubią dzieci? Myślisz, że celebryci i politycy nie urządzają sobie orgii, gdzie głównym daniem jest góra koki i lolity do przerżnięcia? Agnieszka Holland kiedyś w telewizji przy okazji Polańskiego zapędziła się za daleko i przyznała, że takie akcje u wyższych sfer są normą - ciekawe, że żadna stacja nie kontynuowała wątku :-D Tak przy okazji sprawdź ile w Polsce rocznie ginie bez wieści dzieci. Zgadnij dla kogo 🖐️

Gość Lechicki Poganin
A i zapomniałem, że my w przeciwieństwie do chrześcijańskich moralistów mamy takie frajdy jak noc kupały :classic_cool: http://youtu.be/A1neYaEz6UE

Gość tak noc kupały
To dobra sprawa :-)

Gość smoluch w watykanie
Aż morda mi się sama cieszy na myśl, że papieżem byłby czarnuch :-P

Gość Ciekawe czy będzie rapował
:classic_cool:

Mnie też by się mordka ucieszyła gdyby był czarnoskóry Papież.Choć zasadniczo to bez różnicy, ale prawda jest taka że na czarnym kontynencie bije obecnie serce katolicyzmu jak to ktoś ładnie powiedział, tzn jest tam najwięcej prawdziwych katolików,wiara jest tam najbardziej żywa,nie taka degrengolada jak w Europie.Tam ludzie są szczerzy nie ma takich opcji jak tu żeby ktoś mówił jestem katolikiem-ale miał tak naprawdę wszystko gdzieś. Fajnie by było. Chociaż trochę szkoda że B16 odchodzi,taki miły człowiek był z niego, bardzo go lubiłam.I porządek zrobił z pedofilami, odsunął ich,wykluczył,zrobił co należało.Nie miał łatwo ale dał sobie radę.Mam nadzieję że następca też będzie konkretnym człowiekiem i doprowadzi sprawy do końca.Dobrze by było gdyby zreformował finanse,bo to jest narazie jakaś porażka że jedni duchowni opływają w luksusy (nie wiem z jakiej racji? Powinni żyć skromnie moim zdaniem, co otrzymują tym się dzielić np z zakonami gdzie nie ma żadnego dochodu,albo z najuboższymi rodzinami) a drudzy przeciwnie,borykają się z wielkimi brakami.To jest coś nie tak.

Lechicki Poganin będzie oznaczał masowy odpływ białych katolików z europy. x A dlaczego tak sobie myślisz? Ja tam uważam że właśnie Afryka pokaże Europie czym jest prawdziwa wiara :) Ze stamtąd przyjdzie odnowa duchowa,taki nowy powiew dla starego dusznego kontynentu który na dzien dzisiejszy duchowo "dogorywa".Który jest tak zblazowany że już nic mu się nie chce. No a religia pogańska przecież chyba ma się dobrze. Trafnie zauważyłeś co do ateizmu Dawkinsa i innych, oraz tego że pedofilia występuję w każdym środowisku,choć nie zgadzam się z tym co piszesz(jak)-np"czarnuch"i tego typu słownictwo,ale za to że umiesz pewne rzeczy zobaczyć obiektywnie -za to szacun.To się na tym forum rzadko zdarza.