Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To niemozliwe...

Co ja narobilam... MAM ROMANS...

Polecane posty

Gość To niemozliwe...

Mam faceta, 3letnie dziecko i ułożone życie. Kilka mcy temu przypadkiem spotkałam się z moim byłym, porozmawialiśmy chwilę i tyle. Po kilku dniach on się odezwal, zaproponował spotkanie, zgodzilam się. Od pierwszej chwili była miedzy nami ogromna chemia, spotkalismy się kilka razy, wspólna impreza, rozmowy do rana... Wyznal mi wtedy, ze ma ogromny sentyment do mnie, ze ma slabosc itd.... Postanowilam to wtedy uciac. Byl spokoj, az do niedawna, kiedy to znow przypadkiem sie zobaczylismy i wszystko sie odrodzilo, spotykamy sie potajemnie. On rowniez ma kobiete,ale mimo wszystko gdy tylko wychodzi od niej od razu pisze do mnie, mowiac ze tylko myslal o tym zeby skonczyc juz spotkanie i moc odezwac sie do mnie. Dodam,ze nie laczy nas zadna intymna, fizyczna wiez. Nie uprawialismy seksu,ale mimo wszystko mam wyrzuty sumienia.Moj M pracuje w delegacji. Tak tylko chcialam sie komus wygadac...:(

Gość Alfreddddd0
I slusznie, ze masz wyrzuty bo zachowujesz sie jak glupia cipa, sorry ale tak mysle. Masz dziecko, miej troche oleju w glowie.

lepszy fiut w cipie, niż olej w głowie :p "miłego" zmagania się z uczuciami

Gość jundo
zrob mu loda a on niech ci wylize odbyt i cipke i bedziecie kwita a pozniej zrob to samo z mezem

Gość ziewam sobie
czysty odbyt to podstawa 💤

Gość krasnopiura
Sama niewiesz co chcesz,umawiasz się z byłym facetem i po co.Pogadac to możesz sobie przez telefon itd.Mnie facetowi gdyby przyszła na randkę była a obecnie mężatka to sprawa jest jasna.Albo rozładuj się w łóżku z tych podchodów i powróc do normalnego życia,bo możesz stracic bardzo dużo.Pamiętaj,że skok w bok to jest jak u sapera,który myli się tylko raz.Jeżeli masz trochę kultury osobistej to załatw to tak aby był wilk syty i owca cała.