Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mały855

Pomocy ! Jak poderwać starszą o 10 lat od siebie kobiete

Polecane posty

Gość Mały855

Witam, podoba mi się bardzo pewna kobieta ma 39 lat a ja 27. A o pomoc proszę bo nie wiem jak się do tego zabrać żeby się przed nią nie skompromitować. Albo żeby nie zostać wyśmianym. Nie bardzo wiem co mam do niej zagadać. proszę pomóżcie !!!!

Gość Hmmmmm....
To raczej 12 niż 10.

Jak nie wiesz jak się zabrać to radzę się nie zabierać. Porady z forum niczego nie zmienią. Taka kobieta wyczuwa brak pewności siebie i jest pozamiatane.

Gość Jestem ta starsza :-)
,,Starszą podrywa się dokładnie tak samo jak młodszą. Działasz tak, żeby uznała cię za interesującego mężczyznę - pewnie będzie się trochę przed tym bronić, ale jak jesteś dobry, to masz szansę na sukces" Ja bym w życiu na dziecko nie spojrzała. Mam kolegę w Twoim wieku i od jakiś 3-4Lat próbuje mnie zdobyć. Udało mu się tylko jeden raz - miałam słabszy dzień :-)

No nie bądź taki ... powiedz ...

On miał wtedy 23,czy 24. Zanim do czegokolwiek doszło już było po nim :-) Ja powiedziałam

Tygrysica tak dała Ci popalić ze tydzień w krok zagladałeś czy jeszcze ten pikuś jest na swoim miejscu :D

Gość a mnie poderwał
9 lat młodszy nadal nie wiem jak to się stało :)

zmień mlody myslenie...taka kobieta sama łowi :classic_cool: stań sie obiektem wartym złowienia, a za wiele nie musisz robić;) SM spać nie mozesz? :P

Czy sama łowi to zależy na kogo trafi. Jeśli mężczyzna okaże się dość inteligentny, to może nie być to takie oczywiste :-)

Taka kobieta umie ocenić stan zainteresowania oraz swoje możliwości.

Z pewnością jest bardziej świadoma tego, co się wokół niej dzieje. Jest pewna swojej atrakcyjności i potrafi z tego korzystać :-) Ale nie jest to regułą i wiek nie jest jedynym kryterium świadczącym o atrakcyjności czy to kobiety czy mężczyzny.

a co atrakcyjne jest w kobiecie po 390tce własnie ta jej pewnosc siebie i świadomość ze strategia to druga połowa sukcesu:classic_cool:

Nie zapominaj, że mężczyzna też ma strategię i potrafi korzystać z mózgu :-) Faktem jest, że jesteście od nas inteligentniejsze i macie subtelniejsze metody. Za to dojrzały mężczyzna też jest świadomy tego, że posiada coś, czego pożądają kobiety :-)

za to autor do sie dość mocno gubi:classic_cool: Nie piszę o dojrzałych facetach....za to satysfakcja z upolowania trudnej zdobyczy...bezcenna:P

Dlatego odradziłem autorowi brnięcie dalej w ten temat. Jeśli kobieta wyczuje u niego brak pewności siebie to ma pozamiatane. Tak, zdobycie tego, czego nie mogą mieć inni podnosi męskie ego do nieskończoności :-) Wiesz, sama walka o taką kobietę jest bardzo podniecająca, takie zaspokajanie ciekawości kawałek po kawałku :-)

Gość tak to prawda wiek nie
jest jakimkolwiek kryterium jestem 30-tką z dużym PLUSEM :) i napawdę od niedawna zaczęłam wierzyć że jestem atrakcyjna nie wiem czy rzeczywiście tak jest czy mi się tylko wydaje ale widzę jak faceci na mnie patrzą...ale ja się przecież nie zmieniłam może tylko jestem bardziej pewna siebie :) a tylko dlatego że On uważa że jestem piękna i seksowna ( jak On na mnie patrzy...nie wiem przecież mam lustro) a tak na maginesie:):):) On jest młodszy

Gość a ja........
Nie rozumiem jak można chcieć wiązać sie z tak duzo starsza od siebie baba!!!! A co to nie ma juz fajnych młodych dziewcząt z jędrnym ciałem....

nie wiem czy rzeczywiście tak jest czy mi się tylko wydaje ale widzę jak faceci na mnie patrzą...ale ja się przecież nie zmieniłam może tylko jestem bardziej pewna siebie xxx to sie zmieniło a to bardzo wiele. Nie tudno dostrzec wtedy że pewnosc siebie dodaje Ci seksapilu :)

a ja........ Nie rozumiem jak można chcieć wiązać sie z tak duzo starsza od siebie baba!!!! A co to nie ma juz fajnych młodych dziewcząt z jędrnym ciałem.... xxx jak sie ktoś skupia tylko na jędrnym ciele to ma tego na pęczki :classic_cool:

Gość gfyfuvh
Mam chłopaka 8 lat młodszego. Myślę, że 10 lat to dobra różnica na wspólne życie i potem starzenie. Mężczyźni żyją tak krótko.:)

Gość Mały855
Nie nazwał bym tej kobiety starą babą. Jest bardzo zadbana i nie jedna młoda jak to piszecie koza mogła by jej buty czyścić. Miałem dziewczyny w swoim wieku i młodsze i powiem tak same nie wiedza czego chcą od życia. Młodsza nie oznacza bardziej atrakcyjna. Napisałem z prośbą o pomoc ponieważ mając doświadczenie z młodszymi nie wydaje mi się żeby taka kobieta poleciała na taki podryw na jaki lecą te młodsze i w moim wieku. Może znajdzie się jakaś kobieta która podpowie mi to i owo.

po pierwsze musisz wiedziec czy ona w ogóle jest zainteresowana znajomością z młodszym mężczyzną:)

Gość Mały855
A niby jak ?

Człowieku powiem ci tylko tyle kobieta starsza od ciebie potrzebuje dużo miłości i staraj się to jej dać ja mam kobietę starsza ona teraz będzie mieć 33lata a ja będe miał 23 i jest dobrze kochamy się jesteśmy już z sobą 2lata nie długo będą trzy ale kocham ja i nie zostawię jej nigdy a jeśli chcesz tą starsza kobieta tylko bzyknąc i zostawić to daj spokuj sobie proszę bo tak się nie robi ona będzie płakała a ty będziesz zadowolony i będziesz się kumpla chwali coś ty nie zrobił żeby być z kobieta trzeb ja kochać szanować a pamiętaj kobieta starsza jest bardziej wymagająca weź lepiej daj spokuj ja mam starsza i nie żałuję że z nią jestem bo w każdej sprawie mi dobrze radzi

moze dasz wiecej informacji. Kim jest skad ja znasz czy jest sama

nie żałuję że z nią jestem bo w każdej sprawie mi dobrze radzi xxx mamy nie masz?:O

Gość mysle.';
ze szczeroscią :)