Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majusia1980.01.

Mój facet był w burdelu!!!

Polecane posty

Gość Majusia1980.01.

Ja piernicze...nie mogę uwierzyć! Planował spotkanie z kolegami od tygodnia, kiedy pytałam czy go odebrać od kumpla po imprezie to jakoś się dziwnie wykręcał... Przed chwilą zadzwonił pękając ze śmiechu, że kupel stracił w burdelu trzy stówy na dwa drinki! Śmiał się przy tym, że poszedł tam z nim po wyjściu z mieszkania kolegi, żeby sam nie szedł! Podeszły do nich dwie "dupy" i chciały co nieco, ale on jednej powiedział " nie mam co prawda żony ale mam darmowy seks w domu". Odłożyłam słuchawkę życząc mu miłego wieczoru. Zapłakana wysłałam sms, że przynajmniej wiem czemu nie chciał żebym po niego pojechała, a on odpisał, że przynajmniej wie, że mu nie ufam. Gubię się...mam się cieszyć, że spławił kur*ę w burdelu? Po co tam w ogóle poszedł? Po co z radością mi to oznajmił? Nie wiem co mam myśleć...pomocy!

Gość Majusia1980.01.
Jesteś my razem trzy lata, w życiu nie pomyślałabym, że pójdzie w takie miejsce...

Gość iudasiud
no i czego sie boisz?

Gość masażystka warszawa
to kurwa nie myśl sama byłam w burdelu poogladać panienki lesbą nie jestem

Gość watpliwosci22...
I wlasnie dlatego nie mam faceta :) Ale jesli zadzwonil i ci o tym powiedzial, to raczej niczego zlego nie zrobil

Gość Majusia1980.01.
Czyli że przesadzam tak?

Gość nie wiem co bym zrobila ale
Sam fakt, ze tam byl ! Ja bym chyba zatukla ! Coo szuka wrazen? To wyjazd ! Pogon go w diabły ! Ze tez mial tupet zadzwonic uchachany i Ci opowiadac .. ehh idiota ... Wspolczuje Ci kochana

ja tez bym sie ostro wkurzyla ze chodzi w takie miejsca z kolegami, wiec nie jest calkowicie bez winy, ale tez fakt ze zadzwonil sam i Ci powiedzial

Gość Majusia1980.01.
W tym sęk właśnie! Strasznie mi się przykro zrobiło, a jednocześnie myślałam, że ze złości zgniotę słuchawkę! Co z nim zrobić? Pierwszy ram taki numer! wrrr

Gość Majusia1980.01.
Brakuje mu czegoś czy co? Po jaką cholerę polazł między tanie panny i z radością oznajmił im, że "ma darmowy seks w domu" a potem mi o tym opowiedział?

Gość nnhg
ufaj mu skoro to ci mówi.nie panikuj .wolisz aby to ukrywał??? ufaj,ale sprawdzaj kontroluj ... nie popsuj tego i nie karz go za prawdę bo następny raz nic się nie dowiesz.

Gość Majusia1980.01.
No właśnie...podświadomie wiem, że nic nie zrobił... Ale dlaczego tam poszedł? To mimo wszystko rani.

Gość i zrozum tu facetów.
niby z jednej strony skoro ci o tym mowi to dobrze. bo gdybys to od osob trzecich uslyszala to bys mu juz w nic nie uwierzyla i pogonila. z drugiej po co tam lazi. Bo kolega chcial? Ale u kolegi darmowego sexu nie ma, haha. Tylko ze tu sie bledne kolozamyka bo jak mu teraz zrobisz awanture to nastepnym razem cie oklamie zeby miec swiety spokoj. A jak klamstwo wyjdzie na jaw to ty nie bedziesz umisla wybaczyc ze cie oklamal. Glupie to bylo, ale chyba lepiej ze ci powiedzial. I nie krzyczjak cos. Masz prawo byc zla, ale jak teraz bedziesz robic jazdy to ten zacznie klamac.

Gość Majusia1980.01.
No właśnie...nie wiem, czy pisać do niego, czy czekać aż on się odezwie...Po tym co napisał wręcz się "obraził" że mu nie ufam! Farsa, ale zaczynam mieć wyrzuty, że rzuciłam tą słuchawką...Wiem, że jest już w domu...

Gość Majusia1980.01.
No nic...wstrzymam się do jutra...

daj spokoj, pogadajcie jutro jak emocje opadna, moze nawet nie bedziesz chciala wracac do tematu

Gość Kola90
na twoim miejscu jebłabym go w mordę aż by się kurwa przewrócił! i to zaraz przy wejściu do domu.

Gość to juz nie jest Twój
facet chyba nie masz juz zadnych watpliwosci ze to koniec

Gość Alfreddddd0
No i co z tego, ze poszedl... dla niego to pewnie nic nie bylo, moze rzeczywiscie chcial dotrzymac koledze towarzystwa. Potem pewnie jeszcze z glupoty zadzwonil do Ciebie aby utwierdzic sie w przekonaniu czy bedziesz zazdrosna. Pewnie twoj facet to gowniarz i tyle, ale watpie ay mial zle zamiary.

Gość Wszystko jest dla ludziii
No i co z tego? Ilu to takich co marnuja dziewczynom czas i tylko przychodza sobie je poogladac? Jak poszedl z kolega to w 2 celach, skorzystac lub poogladac kurwa eksponaty w muzeum. Jak juz byl w burdelu to mogl z ktoras isc, laska by zarobila a i jemu by zle nie bylo ;)

Gość Slaba jestes to byl
"nie mam co prawda żony ale mam darmowy seks w domu" O zesz kurwa bo nie wierze!! :) :)

Gość yjtyjtyjty
Facet poszedł zdobywać doświadczenie powinnaś się cieszyć będzie lepszy w łóżku. Ciązgle gadacie, że facet musi mieć duże doświadczenie i być dobry w łóżku to o co chodzi teraz? Ja swój pierwszy raz miałem również w burdelu powiedziałem o tym swojej dziewczynie słowami: " Ty chyba nie myślałaś, że będę prawiczkiem w wieku 23 lat? " Już widzę Wasz śmiech i drwiny gdy facet Wam się przyznaje, że seksu jeszcze nie uprawiał.

Gość Majusia1980.01.
Ludzie my jesteśmy po trzydziestce tu nie chodzi o pierwszy raz! Zeszła ze mnie trochę złość, wiem, że nie zdradził bo ufam mu, tzn. staram się bardzo, no poza tym chyba by nie dzwonił zaraz po wyjściu stamtąd gdyby narobił głupot tylko by mi nic nie powiedział - sama bym się nie miała skąd dowiedzieć. Mimo wszystko mam jakiś żal, jest to dla mnie sygnał niepokojący... Szuka wrażeń czy co? Myślę, że w łóżku nie ma na co narzekać, to raczej ja jestem prowokatorem w sypialni... No i to, że to on się przestał odzywać po mojej reakcji - tego nie rozumiem. Ja zrobiłam niewłaściwie? Czuję się po prostu...zawiedziona...to chyba dobre słowo.

Gość 5657
yyyht

Gość ja bymm
Ja bym się wsciekła. Nie o to, ze poszedł, ale że mi się chwali. Co to w ogóle ma znaczyć, że opowiada mi o wizyce w burdelu? Poszedł z kolegami to niech z nimi omawia szczegóły. Ja bym to tak odebrała, że śmieje mi się w twarz "patrz ja do burdelu idę a ty i tak z tym nic nie zrobisz". Nie zerwałabym tak od razu jeśli to trwaly poważny związek, ale czułabym się okropnie i na pewno okazała mu to, jakim jest draniem.

Gość 36 i jedna trzecia
Stara baba a zachowujesz się jak dziecko, był zobaczył, wyszedl, powiedział Ci doceń to

Gość piciupiciusratapatabum
Jaki masz problem? Nie demonizuj tego bo pokazujesz tym swoja niedojrzalosc. Moja rada jest taka, docen jego szczerosc, zapytaj o te panienki, pokaz dystans, wyraz zainteresowanie. A na koncu powiedz mu jasno i wyraznie ale BEZ EMOCJI ze nie zyczysz sobie zeby wiecej chodzil do burdeli. Doradzam tak bo wiem dobrze ze jak pozwolisz facetowi na jedno to on pojdzie o krok dalej. Takie " dasz palec a wezmie cala reke". A jesli zrobisz awanture to on moze zaczac narzekac ze go nie rozumiesz i ze nie doceniasz szczerosci i ze jestes chorobliwie zazdrosna i potem bedzie sobie tlumaczyl ze zazdroscia pchnelas go do zdrady. Mysle ze on przez to testuje na ile moze sobie pozwolic. Musisz to wlasciwie rozegrac i wszystko bedzie dobrze ;-)