Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majusia1980.01.

Mój facet był w burdelu!!!

Polecane posty

Gość facet się dokształci w seksie
powinnaś być szczęśliwa, że masz takiego faceta u boku.

Gość 444r
re

Gość Eeerrr
No tak, faktycznie masz cudownego faceta, bo poszedl do burdelu, zobaczyl, wyszedl i jeszcze Ci o tym powiedzial?! Co z Wami dziewczyny??? Wszystkie przegapilyscie ten chamski komentarz o darmowym seksie w domu?! Nie wiem jakim burakiem trzeba byc, zeby cos takiego powiedziec podczas wizyty w burdelu bedac po trzydziestce i dzwoniac do swojej dziewczyny praktycznie w trakcie tej wizyty, zeby jej o tym powiedziec. I jeszcze teraz foch po tym wszystkim, no ja pierdole... Nawet nie chodzi o ta wizyte w burdelu, tylko o to, ze ma Ciebie za wycieraczke i, jak to sam oznajmil, darmowa prostytutke!

"Jaki masz problem? Nie demonizuj tego bo pokazujesz tym swoja niedojrzalosc." ­ o kurwa. ona jest niedojrzała, bo on był w burdelu, a ona nie skacze z radości? yeeeah... ­ cóż, osobiście nie wierzę, żeby tylko był. z pewnością coś bzyknął, a żeby się sprawa nie sypnęła, to wymyślił na poczekaniu bajeczkę z odmową. ­ no ale zawsze łatwiej wierzyć w uczciwość swojego misiaczka, niż w to, że jest podłym kurwiarzem, nieprawdaż? :P ­ jak dla mnie facet byłby skreślony. nawet, jeśli odmówił, to właśnie pokazał swój "charakter" :o

Gość to tylko
jaką trzeba być zdesperowaną kobietą aby wiązać się z kimś takim jak ten facet, fuj. ładne ciebie życie czeka, wspólczuć to za mało :(

Gość Majusia1980.01.
Dokładnie...darmowy seks w domu. Poczułam się ja dmuchana lala wyciągnięta zza szafy. Nigdy tak przedmiotowo nie podchodził do związku. Mnie to boli... Niby wiem, że nie zdradził...jakoś tak podświadomie... Ale...zawiodłam się tu nie tyle na nim, ale na swoim poczuciu pewności. Gdyby ktoś dwa dni temu powiedział mi, że mój facet pójdzie do agencji wyśmiałabym tego kogoś. Byłam pewna, że taki epizod naszego związku dotyczył nie będzie. I co dalej? Skoro zawiodłam się na poczuciu pewności o to, to może nie powinnam być taka za uczciwość i wierność? Głowa mi pęka po prostu... On się nie odzywa, widać uważa że robię z igły widły, albo zwyczajnie ma gdzieś jak się czuję... Bo jeśli jest "urażony" moją reakcją to .... ręce mi opadają... Mam się cieszyć, że poszedł do burdelu i wyszedł stamtąd radosny opowiadając mi, jak to kur*wy chciały zarobić, a on im nie dał? A po wszystkim uczciwie przyznał się, gdzie był? To chyba nie jest w porządku... Ja czekałam w domu, a bo może zadzwoni, żeby go jednak odebrać, jak to pijany facet po wieczorze z kumplami, a tu takie coś. Nie wyczuwałam w jego głosie żeby był upojony alkoholem, mówił składnie i logicznie, był przy tym tylko rozbawiony do łez, jak to kupel stracił tyle kasy. A dodał jeszcze, że kiedy panie zapytały czy postawi im drinka, odparł, "nie, nie mam kasy"! Czy tak się zachowuje dojrzały, świadomy uczuć i szanujący swoją kobietę mężczyzna? Mam co do tego wątpliwości. Nie wiem co mam myśleć. A telefon wciąż milczy...

Gość a ja myślę,ze jest już tak
wyżyty,że ciebie na dzis nie potrzebuje,żyje nią

Gość wyszedł stamtąd
dopieszczony inaczej,chciał się podzielić swoją euforią seksualną osiągnął cel,nieżły zboczeniec faktycznie ten kurwiarz ma ciebie za nic

Gość to już szczyt kurestwa
"nie mam co prawda żony ale mam darmowy seks w domu". " Nieważne czy ma się żonę czy partnerkę,to do burdelu sie zagląda Kurwiący się wieprz,knur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autorko,czy nie stać cię na faceta z zasadami? Pogoń dziada!!!

Gość Majusia1980.01.
To był dla mnie facet z zasadami. Do wczoraj. Na prawdę myślicie, że zdradził? :/

Gość autorko obudż się
Na bank tam urzęduje! A może ma kochankę ???? Kręci jak koń pod górę.Jest coś na rzeczy.Czy czasami nie jest to facet z odzysku?

Gość Majusia1980.01.
Nie, nie jest facetem z odzysku... Ostatnio strasznie pilnuje swojego telefonu, chodzi z nim nawet do toalety, to jest dziwne... Ale o zdradę nie chcę go podejrzewać. Przecież nie dzwoniłby gdyby zdradził. Mógł wcale nie dzwonić, myślę że był tak rozbawiony sytuacją z kumplem, że chciał się tym ze mną podzielić. I chyba alkohol wyłączył w nim hamulec...nie przewidział skutków tej rozmowy. Nie wiem co mam myśleć. To jest poważny związek. Ufam mu... ale nie życzę sobie aby chodził do agencji i oczekuję szacunku...czy to zbyt wiele? I jeszcze ta cisza...chyba to on powinien próbować to wyjaśnić. Ja mam mieć wyrzuty sumienia? To jakaś farsa...

"Przecież nie dzwoniłby gdyby zdradził." ­ na jakiej podstawie tak twierdzisz? po zdradzie zanika zdolność wciśnięcia przycisku w telefonie? ­ moim zdaniem nieźle się z kumplem zabawili, a potem zadzwonił i wcisnął ci bajeczkę. sorry mała, ale jesteś strasznie naiwna. do burdelu nie chodzi się na drinka :o

Gość po takim tekscie
widzę,ze nic do ciebie nie dociera,cały czas go tłumaczysz nie dziwię się,ze ciebie lekceważy jak pilnuje telefonu to oczekuje na SMS np? jak ma być twój to będzie,a teraz słuchaj tych co ci dobrze radzą u mnie byłby przegrany,cholernie się szanuję i nikt ze mna tak nie pogrywał,dlatego brakuje mi sił by rozumiec ciebie

Gość glupia jesteś
Napewno nie odmówił.... nie bądź naiwna... No to teraz twoja kolej, zaproś jakiegoś kumpla, najlepiej jego, na kawkę do baru, i w trakcie zadzwoń do niego że ten kumpel chciał cie pieprzyć ale odmówiłaś. wykręć mu jakiś numer żeby go wk....ić. należy mu sie

Gość podobne gierki
To jest poważny związek. Ufam mu... ale nie życzę sobie aby chodził do agencji i oczekuję szacunku...czy to zbyt wiele? Nasz kolega też tak postępował z żoną pomimo 30 lat ich małżeństwa.W końcu go zona pogoniła, zwariował na stare lata.Zaczęły mu imponowac prostytutki,kochanka.W dupie miał rodzinę.Poszedł na dno.Też myśleliśmy że ma zasady,przynajmniej na takiego się zgrywał.Pozory,tylko pozory.

Gość nie mow ze nie ostrzegalam
DZIEWCZYNO OBUDZ SIE!!!! ON CIE SKRAJNIE PONIZYL, POKAZAL ZE MA CIE ZA SZM.ATE, kochajacy facet NIGDY nie poszedlby do burdelu ani nie wypowiedzialby takich slow o swojej ukochanej!!! jak nisko musisz upasc, zeby sie podniesc z tego bagna, w ktore weszlas wiazac sie z nim????????????? za pare lat bedziesz zalowac ze nie odeszlas a mlodosc minela, wyryj sobie w pamieci moje slowa, zycze madrej decyzji!!!

Gość Majusia1980.01.
Odezwał się. Pyta czy już jestem spokojniejsza... Tu nie chodzi o to czy telefon się blokuje po pobycie w agencji czy nie. Po prostu on mnie dotąd nie zawiódł. Myślę, że nie mam prawa go od razu skreślić. Na pewno go wysłucham. Wiem, że to sprawa poważna, nie mam osiemnastu lat... Wolno to wszystko do mnie dociera.

Gość to tylko
Jednak jesteś zdesperowana. Będziesz tu wymyślać kolejne argumenty mówiące jaki to w gruncie rzeczy dobry i kochający człowiek, tylko.... ten epizod z burdelem zaburza Tobie ten świetlany obraz. Szkoda. że wcześniej nie zauważyłaś pewnych sygnałów np. towarzystwa w jakim się obraca. Może były jakieś innych, o których wolisz nie mysleć, bo masz na oczach różowe okulary, bo nie chcesz ich widzieć. Ech,,, baby, baby.

Gość ale cyrk
przynajmniej był szczery że jesteś od seksu za darmo. Swoją drogą, nie wiem skąd bierzecie takich dupków.... przecież to zwykły frajerzyna, a ty jeszcze płaczesz zamiast go pogonić w pizdu. U mnie nie miałby czego szukać ale ty jakaś tragikomiczna jesteś, powinnaś zamknąć rozdział z tym panem w swoim życiu. Pewnie panny były daremne i nie skorzystał, mój kolega mówi że w burdelach są same paszteciary a te lepsze są tylko z odlotów czy jakichś tam rox. Do burdeli łażą raczej taksiarze albo inna miejska melina.

Gość ale cyrk
a najlepiej jakbyś wybrała się do jakiegoś klubu dla kobiet z tanczącymi panami. Założę sie ze nazwalby cie kurwą i nie pierdolił o zaufaniu

Gość to tylko
dodam: x .."Myślę, że nie mam prawa go od razu skreślić." x Jeśli siebie szanujesz i chcesz mieć dobre życie, masz OBOWIĄZEK skreślić go od razu, splunąc na niego i nawet nie żałować ale dziękować, że ujawnił swoje prawdziwe oblicze.

nie panikuj poszedl z kumplem ze by mu bylo razniej on przeciez nie puknie tam panienki tylko kolega i powiedzial ci chcial ze bys wiedziala i mu ufala spokojnie bedzie dobrze :)

Gość Anulkaaaa....
to burdel, proste... faceci lubią patrzeć - oni są wzrokowcami, taka natura i nikt tego nie zmieni. Będą oszukiwali że jest inaczej, a po co żyć w kłamstwie ? Ty jak idziesz do klubu czy na miasto to nie oglądasz się za innymi? Nie wierze... taka jest natura człowieka, jeśli nie dotyka i nic z nią nie robi to w czym problem?? Po ulicach chodzą laski w miniówkach, kusych spodenkach, dekoltach itp to co opaskę będziesz zakładała facetowi przed każdym wyjściem na dwór ?

"Myślę, że nie mam prawa go od razu skreślić" ­ no tak, ty nie masz prawa go skreślić. ­ w ogóle to nie masz w tym związku prawa do niczego. nawet do elementarnego szacunku. ­ za to misio ma prawo do wysłuchania. i chodzenia po burdelach. no i mówienia, że jesteś darmową kurwą - bo takie dokładnie jego słowa miały znaczenie. ­ ja pierdolę. mam nadzieję, ze to prowokacja :o🖐️

Gość Majusia1980.01.
Boshe...to nie żadna prowokacja! Nigdy dotąd nie zawiodłam się na nim, jest przy mnie zawsze, miałam kilka bardzo ciężkich momentów, zawsze był przy mnie. Moja siostra dziś skomentowała, że przecież facet nie powie do dziwki " uprzejmie dziękuję nie skorzystam, bo w domowym zaciszu czeka na mnie cudowna niewiasta". Powiedział jak to chłop przy chłopie po alkoholu. Skoro sam się przyznał, że tam był chyba powinien mieć szanse na wyjaśnienie. Nie jestem głupia, po prostu ludzie wiele dla mnie znaczą i nie potrafię tak ot wyrzucić ich z życia. Jeśli jednak prawda okaże się brutalna to pokażę mu gdzie jego miejsce i na długo to zapamięta. Na razie jest w pracy. Napisał, że mi wszystko wytłumaczy i że nie mam się o co gniewać. Nie odpisałam.

Gość autorko jestes głupsza niż
ustawy przewidują facet na ciebie pluje, a ty twierdzisz ze deszcz pada jeszcze sie obudzisz z raczka w nocniku

Gość idz z tego forum
i rob po swojemu bo tu cie zjedza🖐️

Gość Andżela Merkel
zrob mu loda i wyliż po dziwce żeby czuł się czysty :)