Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiatr we wlosach

Co kupic mezowi na urodziny/

Polecane posty

Gość wiatr we wlosach

Niedlugo moj maz konczy 30 lat wiec prezent musi byc adekwatny do wieku. Odpadaja perfumy i zegarek, bo mu kupilam niedawno. Ma rowniez mnostwo t-shirtow i formlanych shirtow do pracy. Nie chce, zebym mu kupowala drogie gadzety, bo oszczedzamy na dom. Takze to tez odpada. Wszelkie gry na ps3, xbox itd, rowniez nie wchodza w opcje, bo nie posiadamy konsol i nie gramy. Bokserki i skarpetki pokupowalam mu na Swieta. I to sporo. Doradzcie co mu kupic? Wyczerpaly mi sie juz pomysly :(

Gość skąd taki koszmar
Nie ma u Was jakiejś galeri np? W moim mieście są takie prezenty niezbyt drogie, ale bardzo fajne na specjalne okazje, m.in okrągłe urodziny.

Gość wynajmij mu dziwke
To najlepszy prezent

Gość może jakaś ładna weekendowa
koszula w krateczkę? albo dobre,markowe jeansy? Perfumy lub woda toaletowa,której uzywa? Pomysłów jest mnóstwo. P.S) Ja swojemu (po 10 latach małżenstwa!!) na urodziny kupiłam komlet dobrej jakości slipek. Dałam mu je,a jak przymierzył to powiedziałam,że muszę ocenić osobiście jak leżą,no i się zaczęło....;) sprawdziłam dokładnie i zdjęłam mu te slipki ustami:P a dalej co było to już wiecie,ale nie o tym temat. Ja bym mu kupiła slipki, bo mój miał z tego frajdę. trzeba tylko wykazać się inwencją---a nie dać i żeby schował do szafy. jak przymierzy to musi się pokazać i wtedy to juz wasz pomysł co dalej.

Gość wiatr we wlosach
Mieszkamy za granica. jEST tu sporo galerii. Udam sie i zobacze, ale sama nie wiem co mu kupic. Pisalam wczesniej, ze perfumy i bokserki czy slipki odpadaja. Nowy portfel tez ma, sam sobie kupil niedawno, ladny, skorzany. Zastanawiam sie nad butami. Cos w sportowym stylu, takie adidasy, trampki na silownie, bo nie ma. Co myslicie na ten temat? Bezpiecznie kupowac mezowi buty? Wiecie, ze jest taki zabobon, zeby facetowi butow nie kupowac, bo zwiazek sie rozpadnie... ;)

Gość yyyKafeKrytykant
jak mozna na urodziny kupowac gacie, koszule, buty? a twoj maz nie ma zadnych pasji, zainteresowan? to ty powinnas wiedziec co mu kupic, ty go znasz najlepiej

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
o kim ten wpis powyżej ;) ( ten na p) a poza tym nie wiesz co kupić mężowi... żałość Ty go znasz (?) i powinnaś wiedzieć co spawi mu przyjemność

Gość Eeerrr
Tez nie bardzo rozumiem idee kupowania mezom slipow i innych kaleson... Nie lepiej cos zrobic, np. wyjsc na kolacje, do teatru, pojezdzic na gokartach, nie wiem,cos, czego nie robicie czesto.

Ja mojemu na 30 urodziny zrobilam odlew biustu;D na poczatku nie wiedzial co powiedziec. Po jakims czasie stwierdzil, ze to wyglada super(ladnie pomalowany i wygladzony papierem sciernym) i teraz wisza sobie moje "cycki" nad komoda :D