Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka errr

projektor w domu

Polecane posty

Gość agnieszka errr

czy ktoś z Was posiada projektor w domu? jaki to koszt i ile wytrzymuje lampa?:) z góry ziekuję za odpowiedzi:)

Gość 15.10 do YUMY
fajna sprawa co do obslugi zabawki - nie pomogę, tymi sprawami zajmuje sie malż :classic_cool:

Gość agnieszka errr
a nie wiesz moze jaki to jest koszt? bo na allegro jest pelno tanich projektorow

Gość gość
Przy projektowaniu salonu chciałem, żeby stara poczciwa plazma która swoje waży wysuwała się automatycznie z sufitu podwieszanego. Musiałem na wymiar brać windę automatyczną. Najlepsze warunki otrzymałem w Kraftmann, bo akurat zależało mi najbardziej na ograniczeniu kosztów ale też czymś solidnym co by mi rodziny nie zabiło

Gość gość
Odpowiadam za wyposażenie sal edukacyjnych. Szkolę też w tej kategorii. Bardzo dobre tablice interaktywne ma Kraftmann. W 80% do nich idą zamówienia na ten segmen

Gość GrześMarko
Koszt jest dosyć spory, ale profesjonalne kino domowe i wrażenia oglądania warte każdej ceny :) Ceny projektorów zaczynają się od 2 tys. do nawet 20 tys. a pewnie są i droższe. Do tego polecam windę do projektora i profesjonalny ekran projekcyjny z http://www.viz-art.pl. Pozdrawiam