Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moralllnica

ma ktos moralniaka po sobocie ?

Polecane posty

Gość qwertykkkk
przestan sie uzalac nad soba, zjebalas komus zwiazek a sama jeczysz, ja pierdole jakie gowno z ciebie

Gość qwertykkkk
oby kolezanka poznala prawde, i dowiedziala sie jaka kurwa z ciebie ,niech cie kopnie w dupe

"akurat koleś by sięrozstał ze swoją dziewczyną, nie będąc w tobie zakochany Słabe prowo bez znajomości męskiej psychiki." On się rozstał, bo zdradził, nie dlatego, że się zakochał w autorce.

Gość ale zakrecona ta twoja
do klamiesz jak tusk- a ty taka swieta nie klamiesz wogole?

daj jej spokoj. Nie pisz jej takich newsow na noc. Porozmawiaj z nia w 4 oczy jutro.

Gość opaopaopaa
nie wiem czy to jest dobry pomysł, i nie pij już więcej

Wiem sama jestem sobie winna , nie macie pojecia jak ja sie czuje , z tym wszytstkim . Dzis pije tylko po to zeby mi troche ulzyło ale nigdy nigdy nigggdy juz nie przesadze z piciem. Nie dosc ze narobilam sobie takiego obciachu na tej domowce juz wyobrazam sobie spojrzenia tych ludzi. . to jeszcze macie racje zniszczylam zwiazek tej milej i sympatycznej dziewczynie :(:(:(:( jestem szmata i tyle , dobrze mnie podsumowal mnam nauczke mam nadzieje ze to mi da lekcje zeby nigdy juz nie pic za duzo i niedostawiac sie do zajetyych facetow

a dlaczego sie tak nim nakrecilas, skoro wiedzialas ze byl zajety????? a ta domowka to byli twoi znajomi z roku? i w sumie dlaczego cie z niej wyrzucono?

Gość opaopaopaa
właśnie co ty narobiłaś na tej imprezie, że musieli cie wyrzucić??

Gość jestfajniejakjest
trzeba wiedziec,ile mozna wypic i tyle.

Gość przyznaj sie jak na spowiedzi
ej wlasnie, co narobilas na domowce? bo brzmi to ciekawie :)

O tej domowce to juz nie wspominam , Poprostu zachowywalam sie agresywnie i jak Kurwa ktora klei sie do kazdego...I tak mi sie wydaje, ze byłą koleżanke która zoorganizowała domowke chcialam pobić , dlatego kazano mi spierdalac... :(

Gość opaopaopaa
o shit, nawet nie wiem jak ty spojrzysz tym ludziom w oczy

O tej domowce to juz nie wspominam , Poprostu zachowywalam sie agresywnie i jak Kurwa ktora klei sie do kazdego...I tak mi sie wydaje, ze byłą koleżanke która zoorganizowała domowke chcialam pobić , dlatego kazano mi spierdalac... :(

ulalala, nie zazdroszcze Ci, i uwazam, ze jednak wieksza siara jest to, ze wyzywasz ludzi i jestes agresywna, niz to, ze zdarzylo Ci sie puscic (chociaz to tez nic chwalebnego). Ja na Twoim miejscu pozegnalabym sie z piciem na amen, jak nie umiesz pic, to lepiej nie pij, bo kiedys zabraknie tej Twojej kumpeli-aniola stroza i znajdziesz sie w tarapatach, np. na dyskotece zadrzesz z jakas laska i ktos Ci obije gebe, albo wykorzystaja Cie jacys napalency :(

Gość plimon
roochał cię chłopak twojej koleżanki - upadłaś niżej dna

pobic???? no nie gniewaj sie ale odpierdala ci po alkoholu jak jakims dresom.Muisz byc starsznie zakompleksiona ze sie dowalasz do cudzych gosci:O

mialas jakies spiecia z ta byla kolezanka, ktora imprezke robila? bo z jakiegos powodu "napadlas na nia"

Gość opaopaopaa
nie wiem co gorsze to sie chcialas lac czy to sie puscilas

ja tez jakis madrych rzeczy po pijaku nie robilam, ale przy tobie to moje chodzenia po rynku boso, lub szczekanie pod sasiada drzwiami, napieprzanie kolesia parasolka sa niczym. Poza tym mam to szczescie ze mam mocna glowe i przewaznie ja ludzi zwijam z imprezy.

mialam kolezanke ktora jak sie spila to straszna wioche robila, przewracala sie, na zywiol kolesi wyrywala. Zawsze jak szla z nami to byl problem 😠

'szczekanie pod drzwiami sasiada' :D :D :D leje ze smiechu :D :D :D a agresywne sklonnosci autorki sa naprawde niepokojace :( nie dosc, ze wstyd, to jeszcze moze ja to wpedzic w klopoty.

Gość merylka
Byłam kiedyś na imprezie gdzie laska się spiła i straszną wiochę robiła. Na koniec padła na kanapie i się zlała w spodnie. To kolesie jej ściągneli mokre gacie (niby żeby wysuszyć) i sobie fotki z jej cipką komórkami robili a ona nieprzytomna nawet nie wiedziała co się dzieje.

ja kiedys tez narobilam niezlej siary, tzn. na wyjezdzie poszlismy na disco i sie narabalam, tanczylam z jakims starym gosciem (ale nie erotycznie), a potem siedzialam przy stoliku z jakims innym przychlastem i sluchalam jego bezsensownych opowiesci, probujac pic piwo przez slomke, ktora nie moglam pocelowac do kufla i robiac pseudo madre miny, swiadczace o tym, ze slucham kolesia z uwaga :D ale to maly pikus przy wyczynach autorki, chociaz i tak sie strasznie wstydzilam i wszyscy na drugi dzien polewali ze mnie, ale jak widzieli, ze sie strasznie przejmuje, to zaczeli mnie pocieszac, ze mimo wszystko i tak wygladalam i zachowywalam sie jak dama :D

no tak bo moj sasiad mial wkur*** pieska takiego malego pikusia. Ciagle szczekal, zwlaszcza lubil godziny miedzy 6 a 7 rano. I mialam juz na niego strasznego gula i kiedys wracalam po nocy z impry a poniewaz tluklam sie obcasami wiec ten kundel znowu zaczal i cos mi odpier*** i stanelam pod drzwiami i zaczelam szczekac:-P pozniej ich unikalam i mi glupio bylo.

Gość opaopaopaa
merylka a jaka była jej reakcja sie potem dowiedziala ze jej cipka pozowala do zdjec?????

HAHAHAHAHAHAHAHAHA ALE WAS WKRECILAM :D KOMU UROZMAICILAM NUDNA NIEDZIELE ???? TAK MACIE RACJE TO PROWO ALE NIE CHCE MI SIE JUZ WKRECAC , ZROBILAM WAM TROCHE PRZYJEMNOSCI ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BUHAHAHHAHAHAHAHAHAHA NIE NO TEZ SIE WCZULAM TROCHE W ROLE TEJ PUSZCZALSKIEJ SZMATY . DOBRA TRZYMCIE SIE