Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Moja miesieczna corka miala teraz zachlystowe zapalenie pluc i w szpitalu dostawala antybiotyki. Czy moge teraz podawac jej Acidolac Baby? Lekarka powiedziala ze tak chociaz nie bardzo jej zaufalam bo jest zakrecona bardzo a na pudelku pisze ze jest o 4 msc zycia. Jak bylo z wami ? prosze o odpowiedz..

Gość Magda :)))))).
No nie wiem, ja nie wziełabym tego, co zaleca mi lekarz, do którego nie mam zaufania i co potwierdza dodatkowo ulotka. Ja swojej 1.5 miesięcznej córce dodawałam lakcid do sporządzenia w zawiesinie do mleka, skutkowało.

tak mozesz , ja swojemu miesieczniakowi tez podawalam to po pobycie w szpitalu, zreszta lakcid tez ma taki sam skad wiec to czy to jest obojetne. Ja podawalam acidolac

Spokojnie możesz podawać acidolac babby, latopic, bio gayę albo dicoflor 30- saszetki lub krople w zależności od preparatu...nawet powinnaś jej to dawać

Gość KingaC6244
Korzystaliście z preparatu o nazwie Dicoflor 30 (saszetki)? Bo szukałam danych na temat tego preparatu i postanowiłam Was zapytać. Może możecie coś opowiedzieć mi o tym prepearacie? Warto go kupować, próbowaliście jakichś zamienników? Tutaj jest trochę informacji o Dicoflor 30 (saszetki): http://www.listalekow.pl/dicoflor-30-saszetki/ - myślicie, że warto się tym zasugerować? Wolałabym się nie naciąć i roztrwonić bezsensownie siano, dlatego liczę na Wasze sugestie. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość gość
Mój ulubiony produkt dla dzieci.

Gość gość
Mój również, dzieciaki go uwielbiają ze względu na misiowy kształt. Podajemy go dzieciom podczas infekcji wirusowych i w przypadku biegunki.

Gość gość
Podaję acidolac baby w kropelkach, bo moje dziecko jest jeszcze bardzo malutkie, a te kropelki mają bardzo wygodny aplikatorek, który ułatwia podanie probiotyku nawet takiemu maluszkowi jak mój

Gość gość
Znamy i stosujemy w różnych sytuacjach. Pomaga na problemy z brzuszkiem, ale też w przypadku mojego dziecka stanowi profilaktykę alergii