Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aha123456

Body - do jakiego wieku?

Polecane posty

Gość aha123456

Body są według mnie bardzo wygodnym fajnym ubrankiem, corka ma prawie 2 latka, zastanawiam się czy juz nie jest za duza na nie.

Gość ja uzywalam do czasu pieluch
jak zaczela nocnikowac to zaprzestalam uzywania bodow, bo to wkurzajace by bylo, siku i rozpinanie, zapinanie ;) wiec jak miala 22 miesiace juz przestalismy uzywac

synek ma 2;5 roku dzis konczy i dalej chodzi w body. Bardzo praktycznie i cieplo

Gość Jaaa miałam
Ja też uważam, że jest to bardzo wygodne, a mój synek też się zbliża do 2 latek. Ja się nie zastanawiam czy jest za duży, tylko czy dostanę większy rozmiar, bo jak na razie to 92 jest jak na lekarstwo i nie idzie nigdzie kupić... A body jest lepsze niż podkoszulek, bo się nie "wyleni" ze spodenek i plecy są zawsze przykryte, a w trakcie spania się nie roluje, tylko zawsze w jednej pozycji.

Mój syn przestał nosić jak zaczął korzystać z nocnika- miał wtedy jakieś 1,5 roku. Ale jeśli Tobie wygodnie to możesz dłużej zakładać body dziecku. Zimą często nawet dorosłe kobiety noszą body więc nie uważam, że dziewczynka może być "za duża" na taki strój ;)

Gość A to i ja napiszę
Do 23go miesiąca. Jak zaczęła załatwiać się na nocnik to odstawiliśmy body bo było mi nie wygodnie zapinać je i rozpinać na stojąco.

Gość izabellem
fajne dopóki dziecko nie zacznie sikać na nocnik, u nas było to w ok 2 lat, potem zakładałam tylko do spania lub wcale, nakupiłam tych bodziaków aż do rozm 116 i leżą :/

Gość aha123456
do Jaaa miałam: spojrzalam na allegro, jest az do rozm 134, faktycznie moze dziewczynka na body nigdy nie jest za duza,przeciez dla kobiet tez są body,niepomyslałam:)

Gość Mama rtyfghvmb
Moja ma 4 latka a zaczela na nocnik robic jak miala poltora roku. Body zakladalam zima jak miala jeszcze ze 3 latka. Wygodniej i poprawiac nie trzeba . Latem to juz jak miala z 8 msc-tak wypadlo bo jest z paxdziernika nie zakladalam bo za goraco. Siedziala w pampersie i koszulce ew. Kapelusik od slonca. A jak bez slonca to i bez.

Gość Jaaa miałam
Ja nie kupuje na allegro małemu, bo te rozmiary są tak różne między sobą, że zawsze wolę zobaczyć w realu. Poza tym ciężko coś fajnego dla chłopczyka kupić, więcej jest dla dziewczynek.

Gość aha123456
dlatego ja zawsze sprawdzam wymiary

Gość tikal
latem jak miał 15-18 m-cy to syn chodził w koszulkach, ale zimą - ma 23 m-ce chodzi w body

Gość gość
Mój Paweł 10 lat w dlaszym ciągu nosi body sa bardzo praktyczne a ze jest zywym chłopcem wiec jak ma na sobie body rajtuzy wiem ze niebedzie miał golych plecków i się nieprzeziebi

Gość gość
Ja mam 30 i noszę:D A tak na serio to wiek nie ważny, przy *****iwym dziecku body to super sprawa. Ja szukam teraz dla 3,5 latka, nie mogę patrzeć na jego gołe plecy...

Gość gość
No widzisz. A ja ostatnio prbowałm sprzedać na OLX bodziaki w rozmiarze 98 z mothercare nówki nie noszone i kicha. Chyba nikt już takim dzieciom body nie ubiera:(