Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak się do tego zabrać

Ludzie pomocy, muszę zrobić coś na zasadzie jednostronicowej gazetki!!!

Polecane posty

Dajmy na to jest tytuł, kilka nagłówków, tekst no i jakieś zdjęcia :( a ja nie mam pojęcia jak to zrobić, w jakim programie, jak? :( zeby to wyglądało jak w miarę normalnej gazecie, wiadomo kolumny z tekstem gdzies z boku jakieś zdjęcie, wyróżniony nagłówek? gdzie najlepiej ? zrobię tak w zwykłym wordzie? :(

Gość 76u8i9bo0
Pewnie, że da się tak zrobić w Wordzie. :)

Gość jjjjhhh
Nawet nie napisałaś dokąd to. Do szkoły?

Gość aola..................
pewnie, że da się zrobic w worodzie dzielisz teks na kolumny 2-3 dodajesz zdjecia odpowiednio sformatowane położeniem tytuł wiadomo u góry większy pogrubiony lead pod tytułem czcionka większą niż tekst ale mniejszą niż tytuł, także pogrubiony. Jak juz będziesz miała tekst i zdjęcia to możesz mi podesłac, to pomogę sformatowac ;)

Gość Rozumiem, ze jest koło 40?
Da radę w wordzie, da radę w openoffice. Specjalistyczne oprogramowanie jest drogie, QuarkXPress albo InDesign.

tak? a jak stworzyć te kolumny, żeby nie rozwalić tekstu? dziękuję, że się odezwałaś

nie do szkoły:( gorzej :O :( ale niewazne po prostu muszę to zrobić a prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia jak od strony graficznej

Gość aola..................
W wordzie zaznaczasz cały tekst, wchodzisz w pasek UKŁAD STRONY potem kolumny. Chetnię pomogę, jestem po dziennikarstwie, skład i korektę mam w jednym palcu ;)

Gość kjkhgytfytf
nie do szkoły:( gorzej :O :( ale niewazne po prostu muszę to zrobić a prawdę powiedziawszy nie mam pojęcia jak od strony graficznej