Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermit_the_frog

Denerwuje mnie życie w dużym mieście!

Polecane posty

Gość Hermit_the_frog

Ten cały zgiełk, panująca wszędzie sztuczność, brudne ulice, hałas, nowoczesność... Mieszkam w paskudnym mieście zwanym Katowicami i z każdym dniem mam dość. Niby mam tutaj studia, pracę, ale myśl, że miałabym całe życie tutaj mieszkać, mnie dobija. Najchętniej wsiadłabym w pociąg i pojechałabym gdzieś w góry, na wieś, by tam już na zawsze zamieszkać.

Gość Hermit_the_frog
Ma ktoś podobnie? Urodziłam się w mieście, ale ciągnie mnie na wieś, do natury.

Gość sory grzegory
ta... cieloka cięzko chować w M3

Gość mop z wiadra
co Ty opowiadasz Katowice sztuczne, brudne? gdzie? chyba na jakims zadupiu mieszkasz! Ja tam lubie Katowice:D

Gość ty nie mieszkasz w mieście
miast w PL mamy tylko kilka, katowice się do nich nie zaliczają, katowice, częstochowa, radom, kielce, opole, plock, słupsk.....miasto powinno być ładne mieć wiele atrakcji, musisz mieć gdzie wyjść po szkole, musisz być z niego dumny, masz mieć wybór np. szkół, w krakowie jest UJ i multum innych na poziomie są perspektywy dobrej pracy a katowice, kielce, opole to jak piszesz na necie z kimś z zagranicy i zapyta skąd jesteś to wstyd sie przyznać a nie daj boże żeby chciał przyjechać w odwiedziny

Gość olaaska
Zapraszamy na Terespol! :-) Jest cudownie - to co konieczne, to jest :-) To, czego nie ma - to hałas, zanieczyszczenia, afery:) Jedynym minusem, są obcokrajowcy, gdyż Terespol mieści się przy granicy z Białorusią. Uroki tego miasta to 96%, reszta - nieważne minusy :)

Gość kociara1
Pieprzycie takie bzdury bo nigdy nie mieszkałyście na zadupiu. W góry powiadasz ? Kobieto a co bys tam robiła ???? Piszesz ze masz prace studia itp. W duzym miescie masz mozliwosci a tu co. Nie mam pracy bo nie ma juz wcale zakładów. Ludzie żyją nie wiem z czego. Żaden bisnes sie nie opłaca. Poprostu porażka. w duzym miescie cos się ciagle dzieje. Fajne kursy , wystepy . A u nas jedno kino i to bez 3D. Jedna pseudogaleria w tygodniu swiecaca pustkami i tylko wrony tu zawracają jedyna rozrywaka :(

Gość nfirlnrme
ty sie ciesz ze prace masz teraz sa takie czasy ze masakra, ja mieszkam od urodzenia w lublinie i nie moge pracy znalesc