Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gram w multi multi

Systemy Multi Lotek ? Gracie ?

Polecane posty

Gość Gram w multi multi

Mam pytanie. kto z was gra progresywnie w multi lotka na 1 cyfre lub parke. Obstawiacie tak i ile pieniadzy w to inwestujecie i czy wygrywacie w ten sposob. W tym systemie zysk jest 100 % oczywiscie przy odpowiednich srodkach na gre :D Czekam na odpowiedzi.

Gość a miałaś w szkole matematyke
Gdyby tak było to wiedziałabyś, że z początkowo małej sumy jeśli nasza liczba nie będzie wypadać w wyniku progresji dojdziemy do astronomicznej sumy. NIE ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK SYSTEM NA GRY LOSOWE!

Gość Gram w multi multi
Matematyka swoja droga. Tutaj bardziej w gre wchodzi statystyka i prawdopodobienstwo. Ja jak narazie nie zawiodlem sie na progresji. Miesieczny zysk ok 100 zl. Malo bo malo ale nie mam duzo kasy na inwestowanie. Z moich obliczen wynika ze jedna liczba wypada srednio co 7 losowan. Wiadomo ze ryzyko jest zawsze. Zawsze moze byc tak ze licza nie wypadnie nawet i przez 30 losowan. No ale jak nie ma ryzyka to nie ma zabawy. U mnie narazie sie to sprawdza i chwala Bogu :)

Gość kiedyś na jednym
kuponie pykłem 3x po 50 zł.. Ale mało gram.

Gość htujuj
bzdura na dłuższą meta zawsze będziesz do tyłu totolotka to sie puszcza raz na jakiś czas i liczy się na szczescie i tyle w temacie

Gość Gram w multi multi
No jak narazie jestem 100 zl na plusie kazdego miesiaca. I pewnie gdybym mial wieksze srodki pieniazne na gre to mialbym tym samym wiekszy zysk. progresja to jedyny sposob na regularne wygrane. No chyba ze lepiej liczyc na szczescie ;) I tak tez gram. raz w tygodniu na te same liczby juz od paru lat

Gość htujuj
ja na progresi grałem w kasynie na ruletce z marnym skutkiem, to jest tak obliczone że zawsze przegrasz nie łudź się nie ma na to sstemu

Gość Gram w multi multi
Gdyby nie bylo systemu to nie bylbym non stop na plusie. A jestem. Progresja to jedyny system. Jedyna wada tego systemu to to ze trzeba inwestowac czasami ogromne kwoty. ja inwestuje malo ale i malo z tego wyciagam.

Gość skarbie zrób prosty eksperymen
I sprawdź progresję na rzutach monetą. Za pierwszym razem wygrasz. Za drugim wygrasz. Za trzecim, czwartym, piątym, szóstym, siódmym, ósmy, dziewiątym też... ... niestety za dziesiątym przyjdzie ciąg tej samej strony monety parę razy pod rządy który ty nie obstawiłaś. I wróciłaś do punktu wyjścia 🖐️

Gość Gram w multi multi
Troche dziwny ten twoj experyment. chyba nie do konca rozumiesz gre progresywna. I niestety zadzieiatym razem nie wypadnie moja liczba wiec zgodnie z gra progresywna zwiekszam stawke i gram dalej. Wiadomo ze jest ryzyko jak w kazdej grze losowej prawda. Szczerze poweidziawszy wole grac progresja i wygrywac chociaz te 100 zl miesiacznie niz grac przez cale zycie jak inni i nie wtgrac nic lub wygrac bardzo malo. tak czy siak jestem na plusie i w duzo lepszej sytuacji niz ci co licza tylko na szczescie