Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ianuuu

Czy facet który nigdy nie miał dziewczyny jest normalny

Polecane posty

Gość ianuuu

Mam 25lat

Gość ianuuu
Dziękuję za odp. A dlaczego nie jest

Gość a jak facet mial spory
tradzik i zadna go nie chciala?

na jedno głupie pytanie można odpowiedzieć,na drugie niech ci odpowie matka,ojciec lub wuj

Gość ianuuu
Up wypowie się ktoś jeszcze? Nie każda ma w końcu kase i dzianych starych, więc to nie moja wina, dlaczego więc niby mam nie być normalny

Gość ianuuu
Hmm nie ma głupich pytań, glupie mogą być co najwyżej odpowiedzi jak twoja, bez uzasadnienia🖐️chcesz pisać głupio, pisz w notatniku, inaczej zawsze będziesz wystawiony na krytykę, ale wtedy zawsze możesz obrażać jak nie ma się żadnych argumentów co nie

Einstein pisząc o głupich pytaniach,miał na mysli ludzi inteligentnych,którzy raz mogą zadać idiotyczne pytanie. Odpowiedź dostałes. Skoro cie nie satysfakcjonuje,trudno.Odsyłam cie do rodziny. Dlaczego ? Bo wtedy twój debilizm nie wyjdzie poza ściany domu w którym mieszkasz. Poza tym "Prawdziwa cnota - krytyk sie nie boi" . Pozostaje sprawa argumentow. Istotą sprawy jest tu zapewne albo twój koszmarny wygląd /coś jak skrzyzowanie gnoma z golumem/ lub twoja niemierzalna głupota. Tego juz nie naprawisz. Zostaje ci masturbacja lub wypełnienie soba dziury w wale przeciwpowodziowym.

Gość ianuuu
Widzę starałes się niestety nie przeczytałem do końca bełkotu, ale einstaina nie skomentuje, chłop nie żyje zostawmy go w spokoju. Gdybym miał bliskich uwierz mi nie miałbym potrzeby tu pisać także widzisz nie przydadza mi się niestety! Twoje z dupy wzięte rady, o wale nie wspomnę, wybacz nie lubię takich zabaw ale życie ci powodzenia w realizowaniu ich :)

Gość a jak facet mial spory
chlop bez kasy nic nie znaczy

Gość do yebaka
jakos prostaccy robotnicy radza sobie z pannami