Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioleta_a

Co dobre na wypryski?

Polecane posty

Gość wioleta_a

Witam co najbardziej wysusza małe syfki? Macie jakieś dobre rady?

Gość lesia254
Kuracja oczyszczania organizmu Detoksem firmy VISION

Stosowałam kiedys z Ziaji krem punktowy na wypryski i mi pomógł. Nie wysusza a krosty znikały.

Gość dziamka_123
Dla mnie świetnie działa żel punktowy z Revitolu, taki: http://www.vitalab.pl/27,revitol-anti-blemish-spot-gel.html. Jest drogi, dlatego szukałam tańszych odpowiedników, ale żaden z nich nie działał tak szybko. Np. Siarkowa Moc z Barwy zupełnie nie dała efektów, a miała pomóc. Dlatego wróciłam do tamtego kosmetyku.

Ja pojedyncze krostki smaruje na noc pastą do zębów:P i mi faktycznie wzrusza;)Nie kupuje tych wszystkich specyfików bo na mnie to nie działa:/

Gość gdahgda
tylko i wylacznie olejek z drzewa herbacianego - najlepszy i naturalny

Gość moniczka :P
benzacne masc jest dobra

spirytus kosmetyczny moim zdaniem bo je wysusza i solarium.

Od opalania jeszcze bardziej wyskakują...dlatego,latem należy twarz chronić wysokim filtrem ;)Najpierw będzie lepiej a później znacznie gorzej...Uwierz,przerabiałam to;) Dlatego,w czasie wakacji smaruje twarz filtrem 30 bądź niższym;) Żeby nie za bardzo odbiegać opalenizną twarzy od reszty ciała;p solarium mówimy NIE:]

Gość mniszeklekarski85
Spróbuj może żelu punktowego z serii anti - acne od FLOS-LEKu. Ja pożyczyłam go najpierw od koleżanki na wyjeździe, zadziałał, wiec kupiłam swój i od tej pory stosuję go zawsze, kiedy pojawi się jakiś wyprysk. Możesz go kupić w aptece albo przez Internet (ja wybrałam drugą opcję)

Gość co to za?
Nie wiem co testowałaś - u mnie fajne efekty przyniósł Aplikator przeciw wypryskom HB. Złagodził podrażnienia skóry, w zasadzie obyło się bez zaczerwienień, ale przede wszystkim zniknęły wszystkie syfy. Teraz już jest o niego lepiej, a ja swego czasu wstydziłam się wyjść na ulicę ;/