Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina283224

czy warto zaczynać??

Polecane posty

Gość ewelina283224

witam . chciałabym żebyście napisali mi obiektywnie co o tym myślicie, a więc tak dość długo pracowałam w kwiaciarni , bardzo lubiłam tą prace podjęłam naukę w tym kierunku na technika florystę. nagle z dnia na dzień dostałam wypowiedzenia bez żadnych wyjaśnień no ale co muszę żyć dalej pomyślałam o tym że może porozmawiałabym z parami zakładami pogrzebowymi i spytała czy nie brali by ode mnie wieńcy nie chce zakładać firmy chciałam sobie tylko tak dorobić bo nie możliwości iść do pracy na 8 h bo mam małe dziecko a mąż pracuje. nie wiem czy to ma sens czy warto próbować. co o tym myślicie???

Gość ewelina283224
Od jakiegoś czasu mam niezłe pierdnięcia, puszczam gazy wszędzie... w pracy, sklepie, u chlopaka, lekarza, wszędzie. Robie mase kup i jem dużo bialka (z jedzenia), jadłam kiedyś Epumisan i jeszcze jakieś inne, ale nic nie pomaga. Więc chciałabym udac się do lekarza, tylko mam pytanko do jakiego...? może ktos wie jaki lekarz jest od bebechów ?

Gość Eeerrr
No jasne, ze zapytaj, tylko, ze wiekszosc zakladow bedzie juz mialo swoich dostawcow... Raczej radzilabym Ci isc w kierunku slubow i wesel. Zrob pare kompozycji dekoracji, porob zdjecia, zeby miec portfolio, oferuj konkurencyjne ceny i zacznij moze od kolezanek, czy rodziny i jak beda zadowoleni, to dobre opinie o Tobie zapewnia nowych klientow...