Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge tego przetrawic

Wstydze sie isc z mezczyzna do lozka. To takie zanujace rozebrac sie do naga

Polecane posty

Gość taki jeden facet 28
ja się tylko zapytałem czy jesteś szczęśliwa ..nie wiem w jakim celu dopowiedziałaś sobie całą resztę. OK nie odpowiadaj mi na to pytanie , odpowiedz sobie sama. Ja idę spać dobranoc

ujkmnbgty67ujhbgvf - twierdzisz, że mój aseksualizam lub jakaś tam odmienność byłaby TAKIM SAMYM problemem, gdybym miała partnera:D are you fuckin kiddin me?:D i co to znaczy: "skoro w praktycznie każdej sferze życia kulejesz " taki jeden facet 28 - tak, tak, jestem nieszczęśliwa bo nie mam serotoniny z ruchania. szczęśliwy? rozpracowałam tanią manipulację i ten juz ucieka. :O

Gość taki jeden facet 28
..dodam jeszcze ,że brałem udział w tym temacie po interesuje się seksualnością człowieka ..jedno z wielu zainteresowań

i to nie jest mój POGLĄD ludzie, ja nawet promuję seks między osoboami seksualnymi, uważam, że to dobrze, że to robią.

taki jeden facet 28 - ale ja Ci już napisałam, co ma pytanie o to czy jestem szczęśliwa. no co?????

Gość taki jeden facet 28
taki jeden facet 28 - tak, tak, jestem nieszczęśliwa bo nie mam serotoniny z ruchania. szczęśliwy? rozpracowałam tanią manipulację i ten juz ucieka znowu sobie dopowiedziałaś ,a ja pytam dlaczego dopowiadasz jakieś didaskalia do tego co napisałem ? Jakim prawem pytam ?

ujkmnbgty67ujhbgvf - ja napisałam ogólnie, że kafe ma hopla na punkcie seksu poobserwuj sobie jak się zachowują jak ktoś napisze, że nie ma na to ochoty

taki jeden facet 28 - dlatego sobie dopowiadam, bo nie napisałeś, skąd takie pytanie. pytanie typu: lubisz jabłka?

Gość zipiz
zipiii zip

Gość taki jeden facet 28
Zapytałem z takiego powodu ,że szczęście to jest wynik spełnienia swoich marzeń ,pragnień w rzeczywistości , realizowania się na różnych płaszczyznach w tym też seksualnej. Ja nie piszę z Tobą by Cię w jakiś sposób oceniać , ja piszę z Tobą ,żeby cię w pewnym stopniu poznać co myślisz i czujesz bo mnie ciekawi temat ludzkiej seksualności.

a oni nadal myślą, że ich do czegoś przekonuję. ech

Gość bzikk
sippii

no dobrze. mam wiele problemów, które przeszkadzają mi być szczęścliwą, jednak ze sferą seksualną nie ma to nic a nic wspólnego, choć pewnie i tak nie uwierzysz.

poza tym jeśli już uważacie to za problem, to być może on i tak zniknie, jak będę miała partnera. uspokojeni? ja piszę jak jest na razie: erotyka ok, ale sam akt=wizyta u gina połączona z chorymi zachowaniami. tak to widzę.

Dorciaaa84 - ok, pewnie i tak Ty pierzesz :-P :-p :-p

Gość taki jeden facet 28
ja uciekam teraz serio spać za 6h pobudka , dobranoc

taki jeden facet 28 - papa Dorciaaa84 - dobra, przekonałaś mnie, jest sens w chodzeniu w butach po łóżku, jeśli są do tego celu specjalnie zakupione, ok? :-P

Gość bzikk
ftk

bzikk - interesuje Cię ten temat:D Dorcia, co tak na różowo, Dodowato:O bez urazy

Gość podpowiem z ubocza ....
czyli jesli bylyby pieszczoty, np. takie mile glaskanie po rekach, buzi, szyi, tulowiu, plecach, no potem nizej tez jest ta sama skora, to takie glaskanie sprawie twojej skorze przyjemnosc i jest mile, ale jak ponizej pasa juz nie jest? i czy przy tamim zwyklym glaskaniu czulabys podniecenie (zakladajac, ze jest to facet z ktorym chcesz sie w danej chwili glaskac) ? i czy jakby on reka dotykal skory ponizej pasa (zakladajac, ze byloby to podobnie przyjemna jak np. skora plecow czy rak(, to staloby sie obrzydliwe dla ciebie, czy obrzydliwe jest dopiero pocieranie sie wzajemnie narzadami plciowymi, gdzie sie wydzielaja plyny. a mialas kiedys orgazm (pomin jak nie chcesz odpowiadac i przepraszam, jesli to zbyt osobiste).

podpowiem z ubocza .... - nie da się tego stopniować tak jak Ty to opisujesz. podniecenie odczuwam nawet często jak na osobę bez żadnego życia seksualnego. a poza tym nie mam pojęcia cobym czuła:D prawda? to nie o to chodzi cobym czuła, tylko o wstyd i inne rzeczy. chodzi tylko o sam fakt rozkraczenia się, no i wstyd związany z reakcjami... wiesz o co chodzi.