Gość xxxmaxxx Napisano Luty 24, 2013 Chciałbym was prosić o jakieś rady w sprawie z kobietą, ale wpierw opowiem wam co i jak. 3 lata temu napisała do mnie dziewczyna, twierdziła ze spodobałem jej się i chciała by mnie poznać, okazało się nawet ze jej mama pracuje z moją, spotykaliśmy się ze sobą, byliśmy razem i byliśmy szczęśliwi, robiłem co chciała, z mojej strony miała wszystko, chciała abym przyjechał"to byłem", chciała gdzieś pojechać"pojechaliśmy", chciała jakąś rzecz"dostawała to co chciała", chciała się przytulić pocałować abym został na noc"wszystko robiłem", dostałem pracę, zarobiłem pieniądze i już po 2latach związku poprosiłem ją o rękę"ona się zgodziła" byliśmy szczęśliwi, jej rodzice naprawdę mnie lubili, czasem nawet opowiadali jej ze dogaduje się z nimi lepiej niż z własnymi rodzicami, ma 3 braci, z nimi żyłem bardzo dobrze, sylwestra 2012/2013 spędziliśmy z jej rodzicami, było cudownie i nawet sama mi to powiedziała, tydzień później jej ojciec wyjeżdżał za granicę do pracy i zaczęło się wszystko sypać, miała chwilę zwątpienia w nasz związek, ale tylko wtedy jak odjeżdżałem do domu, raz chciała mnie zostawić ale ze miałem do niej 2km to wsiadłem na rower bo samochód nie odpalił i w -14stopni dużo śniegu i 23:00 pojechałem do niej i błagałem aby tak nie myślała, ona przytuliła mnie, ucałowała, powiedziała ze kocha z całych sił i leżeliśmy na łóżku aż do rana, gdy pojechałem do domu napisała mi ze nic do mnie nie czuje i to koniec i nigdy mam nie przyjeżdżać, postanowiłem przez tydzień się nie pokazywać aby się w samotności nad tym zastanowiła, gdy przyjechałem po tygodniu zastałem u niej w pokoju innego faceta, na korytarzu padłem na kolana z łzami w oczach błagałem o powrót i aby mnie kochała i było jak wcześniej, lecz ona krzyczała, popychała i wyganiała z domu, bracia ją uspokajali ale nic to nie dało. Po jeszcze jakimś czasie okazało się ze ona z nim już jest. Już naprawdę nie wiem co mam robić, nie potrafię znaleźć kogoś innego i strugać przed tym kimś sztucznej miłość. Proszę o rady jak mogę ją jeszcze odzyskać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach