Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina upsss

Buciki do oceny, czy dla was też są dziwne??????

Polecane posty

Gość Ewelina upsss
Teraz chciałam kupić czerwone. Do spodni bardzo obcisłych rurek ciemnych delikatnie przecieranych do tego biała bluzeczka z dekoltem a na to czerwone wdzianko :P

sama napisalas, ze sie patrza na ciebie i komentuja wiec co cie teraz ukulo malenka? :P ty sobie zachwalaj jakas tandete z allegro ja moge zachwalac buty designerow tej jakosci NoName'y nigdy nie osiagna. co do ubioru nie wiesz nawet co nosze a to ja tobie napisalam, ze trzeba umiec dobrac skromny stroj do wyzywajacych butow zeby bylo z klasa a nie tanio. Jak sie tego nie potrafi to mozna wygladac jak lala na trasie.

Gość ula której ukradli nick
ewelina czemu sie czepiasz , przecież ci normalnie lasdka z czarnego nicka napisała , te buty z linków naprawdę są hmmm dziwkarskie..

Gość Ewelina upsss
Oczywiście podszyw!!! ta długa wiadomość to podszyw

Gość wifigdansk
to mieszkasz na wsi czy w miescie? bo raz piszesz tak raz tak. a te buty ktore podałas linki te czarne co kupilas to nie ma rozmiaru 37 tylko 41. no chyba ze kupilas gdzie indziej.

Gość Ewelina upsss
Mam prośbę do jednej osoby co piszę moim linkiem zmien na inny bo ludzie myślą że to ja piszę!!! A dokładne do tej co mieszka w mieście.

Gość wody bosforu
Wieś wieś i jeszcze raz wieś Jak można w czymś takim sie pokazać A poza tym jaka cena takie buty

Gość Ewelina upsss
podałam 41 dlatego że nie chciało mi się szukać 37 ani logować na allegro.Nie ważny rozmiar tylko typ

Gość Ewelina upsss
Mykam spać:) Dobranoc i dzięki za odpowiedzi

Gość wifigdansk
ale to nie trzeba się logowac zeby cos znalezć na allegro. zresztą napisałaś ze takie kupilas tymczasem w ich ofercie nie ma r. 37. poza tym znalezc dany rozmiar jest bardzo szybko i łatwo-wystarczy kliknąć. cos tu nie gra.

A mi sie podobaja, tylko nie moj kolor.Pozdrawiam.

Gość Ewelina upsss
żeby zobaczyc w kupione trzeba się zalogować. Wczoraj były 2 pary 37 i jedna 38. I te czerwone też były a dzisiaj zostały 38 i musze czekać aż doda od nowa:/

Gość No no no słaby ktos ze sami bo
Mysle ze kupowanie jakichkolwiek krytych butów typu pantofle, baleriny kozaki itd itd z materiału innego niz skóra naturalna lub zamsz naturalny jest pozbawione sensu. Zreszta sandałki tez lepiej zeby byly ze skóry, ale z racji ze sa odkryte i noga sie az tak nie poci wtedy to da sie to jakos przebolec, ale naprawde lepiej miec mniej butów ale za to skórzane bo róznica w odczuwaniu i komforcie noszenia takiego buta jest duza. No i przede wszystkim z pozytkiem dla zdrowia stop.

Gość lodziara:)
co za wieśniara, jak ona pisze :o!!!!!!!!!!!! patrzyć!!!!!!!!?????????? ''usłyszeć waszych opinii'' ??????!!!!!!!!!!! wtfffffffffffffffffffffff?????????????