Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bart82

Moja dziewczyna strasznie stęka...

Polecane posty

Ano właśnie. Moja dziewczyna strasznie się rozstękała. Kiedyś taka nie była. Jak ją tego oduczyć? Przeszkadza mi też kiedy głośno pluje w łazience. Do tego jak wypije np. zimny napój to robi takie głośne: eeeeeeeeeeeeh. Strasznie mnie to wszystko denerwuje, a jak jej próbuje o tym mówić to ona z kolei się denerwuje i twierdzi że się czepiam o błahostki. Często jest tak, że zanim się położy spokojnie obok mnie to swoje musi wystękać i koniec. Jak była młodsza była taką fajną laską i był odjazd. Teraz - zupełnie inna kobieta. Jest mądra i inteligentna, ale to mi przeszkadza! Pomocy!

Jak teraz tak Cię męczy to co będzie za 5 lat? Widzisz ją obok siebie za kilka lat?

Gość ja powiem tak, mieszkam w duzy
jezu te eeeeeeeeeeh po napoju to masakra :o moja matka tak robi, uciekaj od niej. jest typem kobiety kktora sie zaniedba po latach :o

Gość porannarosaaa
skoro teraz tak steka, chrumka i bóg wie jeszcze co, to za pare lat, będzie pierdzieć, bekać, dłubać w nosie i drapać się po kroczu i też będzie mówić, że się czepiasz ;p Trochę chodźbym widziała moją pożal się boże siostrę, która miała takie ochyde nawyki. Np, mając katar (a miała go ciąąąąąąąągleeeeeeee, bo ciągle zatoki miała zawalone) to nos wydmuchiwała w taki sposób że aż się rzygać chciało, tak głośno trabiła, że ją na ulicy nawet było słychać.... Mając kaszel, jak odkaszlnęła coś (flegmę) to jej nie połknęła jak normalny człowiek, tylko odchrząkiwała i wypluwała w stara koszulkę, którą miała ciągle pod ręką (w tą samą zreszta koszulkę ciągle smarkała) wydając przy tym takie dźwięki, że wychodziłam z pomieszczenia. Też ciągle jakieś dziwne stęki i jęki wydawała przy różnych czynnościach i miała dziwny nawyk łapania się za kroczę nawet publicznie, stojąc przed kimś face to face... Aż wstyd mi za nia było. Na szczęście z pwnych powodów nie utrzymuje juz z nia kontaktów.

Gość ja powiem tak, mieszkam w duzy
jem majonez hohlom🖐️

Gość porannarosaaa
hehe a nie rozumiem o jakim "eeeeeeeeeeeeech" mówicie? Jakoś sobie nie umie tego wyobrazić? To znaczy, że beka? :D

Gość kkkkkkllllllllosss
obrzydliwe, moja matka też tak robi po wychlaniu zimnego napoju i mam ochote jej zayebać wtedy w dodatku stęka jak sie kładzie spac, jak siadas, jak zre, jak sra jak sprząta albo przynajmniej udaje że sprząta, żeby wystękać jak to ona sie napracuje

Gość gosc84
ja tyż stękam, jak sie kłade to robie teaki: "łooouu"

Gość Loschke...
motzne tredne;)🖐️