Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LilaMarlenaas

Dlaczego aspołeczni, introwertyczni ludzie tak ranią?

Polecane posty

Gość jdksakasd
Ja mogę na swoim przykładzie, jestem introwertykiem i jestem nadmiernie wyczulony, na każdą moją porażkę i bardzo ciężko to rozkminiam w myślach wszystko musi być perfekcyjnie, każda wpadka mnie strasznie dołuję, gdybym był tak zacięty w sprawach uczelnianych miałbym samie 5, ale niestety całe myślenie często pochłania mi odpowiednie zachowywanie się w grupie ludzi w której bardzo rzadko przebywam, po za uczelnią., i przez to nie mogę się skupić na nauce dostając 3 czasami 4

xxt Po co Ty się tak dajesz podpuszczać? Przecież od początku było wiadomo że to dąży do publicznego linczu po raz drugi. Ja jeden lincz przeżyłam i należy unikać takich sytuacji :)

Gość Tylko czego
Myśle że wieczorem coś wymyślcie . Spójrz wtedy w lustro ,zobacz kogo widzisz .Ja wiem kogo?

WITF: to znaczy jak podpuszczać?Iftarowej?Bardziej niż wtedy już mnie nie zlinczują.A jak nawet,to drugie dobrze,bo może wtedy się na tyle wk...,że cisnę to całe kafe w cholerę i nie wrócę (a przyznam,że to kusząca perspektywa dla kogoś o słabej woli ;) ).

Gość IMO12335
O ja pierdolę! Tonę! :O ­ ­ ­ W morzu łez Rycerza i Frog. :classic_cool:

Gość Ju.....................
Hej! "Ja się nie zamykam na innych. Bardzo lubię ich poznawać, rozmawiać z nimi (o ile są otwarci i interesujący)." No ale on nie jest otwarty ani interesujący (na pewno w jego mniemaniu). Zastanawia się pewnie, czego od niego chcesz albo po prostu nie ma ochoty na Twoje towarzystwo. Tak jak napisała koleżanka wcześniej - musisz mieć punkt zaczepienia. Przy jakich okazjach się widujecie, czy jest to jakiś stały kontakt?

IMO no proszę jakich łez? Ja nie mam o co płakać. to moje dobra rada dla xxxt i tyle. A Ty weź już ze mnie zejdź, bo to się robi nudne jak i Twoja wulgarność, także proponuję abyś wrócił do swojego kółka zainteresowań, tam mówią Twoim językiem. Pozdrawiam.

"XXt nie iftarowej, wczoraj mi coś mignęło. a szykowało się na to od paru ładnych dni" x To znaczy chodzi Ci o ten wątek,gdzie Żaba wierszokleciła?Wycofałem się stamtąd ;) x x "O ja pie**olę! Tonę! W morzu łez Rycerza i Frog" x Krasnal,a gdzie Ty widzisz moje łzy?No,jakbym kroił cebulkę do befsztyka,to może;ale tak? :O

Gość IMO12335
Jak klony. :D ­ Jedno przez drugie się zapiera, po czym piszczy "zejdź ze mnie", tudzież "odchodzę z kafe na zawsze". :D ­ ­ Może zostaniecie parą? Tylko uważaj Rycerzu - Frog ma uraz do penisów. :classic_cool:

Gość Ju.....................
Ludzie, dajcie pogadać z autorką może, co?

publicznego linczu x tak z ciekawosci - czy ktos moze mi objasnic co oznacza publiczny licz na anonimowym forum internetowym??

Gość IMO12335
Mistrzu - Ty powinieneś wiedzieć najlepiej co oznacza publiczny kafe-lincz. :classic_cool:

"Zdajesz sobie sprawę z faktu,że w introwertyka trzeba "wejść" nieco głębiej?" Iftar nie jest z pokolenia zero/nic (cieszyć się czy martwić? ;-), więc pewnie tak, zdaje sobie sprawę

Gość fakdisszit
lol

Gość IMO12335
Ju..................... "Ludzie, dajcie pogadać z autorką może, co?" ­ Gadaj. Kto Ci broni? No..."bronić" może sam fakt, że autorka poszła sobie stąd jakieś dwie godziny temu. :classic_cool:

"Mistrzu - Ty powinieneś wiedzieć najlepiej co oznacza publiczny kafe-lincz" x x Krasnal,Ike Ci da za to popalić :P I nie baw się w Zuzę :P

"Iftar nie jest z pokolenia zero/nic (cieszyć się czy martwić? , więc pewnie tak, zdaje sobie sprawę" x Lusiu,moje wątpliwości mogły wynikać jedynie z pewnych doświadczeń osłabiających moją pewność co do chęci wnikliwego analizowania sprawy przez Iftar.Ale skoro za nią ręczysz,to muszę Ci uwierzyć na słowo :P

Gość IMO12335
Rycerz - ależ pasujecie do siebie. Frog jest ładna, średnio bystra, wysportowana, w Twoim wieku, a penis to dla niej nowość. Dodatkowym plusem jest fakt, że będąc razem, nigdy nie zabraknie Wam chusteczek. :classic_cool:

"z pewnych doświadczeń osłabiających moją pewność co do chęci wnikliwego analizowania sprawy przez Iftar" czy w rozmowie z Iftar tez Ci się tak język plącze, misiu czy tylko przy mnie? ;)

Gość LilaMarlenaas
Hej :) Widujemy się wyłącznie na uczelni. Raz widziałam go na festiwalu, na który jeżdżę co roku, ale był z kumplami i głupio było tak podejść.

Gość Ju.........................
Na to wygląda, IMO.

Gość IMO12335
Lucyno - pomimo Twych czarujących wdzięków, podejrzewam że Rycerz po prostu zapętlił się w potoku słów, zamiast napisać prosto, iż Iftarka śmiała się z nim nie zgodzić, tudzież go skrytykować(!). :classic_cool:

Lusiu,czyżby moje ostatnie zdanie było dla Ciebie zbyt rozbudowane? Zakładałem dotąd,że oprócz urody cechuje Cię także inteligencja... :P x "Rycerz - ależ pasujecie do siebie. Frog jest ładna, średnio bystra, wysportowana, w Twoim wieku, a penis to dla niej nowość. Dodatkowym plusem jest fakt, że będąc razem, nigdy nie zabraknie Wam chusteczek" x Krasnal,z pewnością jest wspaniałą kobietą (chyba bystrzejszą niż myślisz,a na pewno o większym sercu); sęk w tym,że jej rejony to dla mnie trochę daleko ;)

Gość LilaMarlenaas
W ogóle to pochodzimy z różnych miast, więc też nie wiem, gdzie on bywa w wolnym czasie. Z tego, co się dowiedziałam z fejsbuka słucha muzyki alternatywnej i uprawia snowboard, a że mieszka w górach, ma ku temu świetne warunki.

"Zakładałem dotąd,że oprócz urody cech*je Cię także inteligencja.." cóż, może znowu się pomyliłeś misiu :)