Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gknmvjfhf

moj chlopak przekonuje mnie, ze to normalne, ze wciaz mysli o swojej eks

Polecane posty

Gość zimo precz
ciekawe skąd wiesz, skoro się nie kontaktują... Ty ją kiedykolwiek widziałaś? Z jednej strony sam zerwał a z drugiej przez rok (masa czasu) obserwuje ją? Rozumiem, gdyby to ona zerwała i on miałby złamane serce... Ale tak? Ludzie są dziwni a zwłaszcza faceci :) Ja bym się wkurzyła na maksa, wręcz nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.

Gość gknmvjfhf
znam ja, kumplowalam sie z nim jak jeszcze ze mna nie byl. ja tez sie wkurzylam... pytanie, co z tym dalej robic. przeciez mu nie zabronie o niej myslec

Gość Lights On
Ja sie umawialem z pewna dziewczyna przez bardzo krotki czas. Wiedzialem, ze jej sie podobam jednak ona postanowila wrocic do bylego chlopaka z ktorym byla 3 lata. Prawda jest taka, ze stara milosc nie rdzewieje!. Teraz postanowilem sobie, ze dziewczyna musi byc singielka conajmniej rok bo inaczej nie ma szans i ciagle bedzie kochala/myslala o bylym.

Gość Brovahna
to ja mam co lepszego:/ moj zerwal ze swoja ex 3 lata temu,nosi jej zdiecie w portfelu ,a niedawno pokazal mi jej foty na fcb:/ Oczywiscie mowi ,ze nic juz do niej nie czuje.Jednak pilnie sledzi jej zwiazki. Nie pytam o opinie bo mam 2 wlasne.Jedna zachowam dla siebie druga wyjawie- faceci to po**ebana rasa!mam chyba gorzej niz autorka tematu.:(:(

Gość ilelelele
Brovahna- rzeczywiście dziwna, sprawa. Może przedstaw tę druga teorię, bo ciekawość mnie zżera. W Twoim przypadku tez to on zerwał nie ona????

Gość a ja mieszkam w
po co Wy z takimi jesteście właściwie? czy to na prawdę nie jest oczywiste, że bardziej kochają byłe niż Was? i jeszcze Wam to pokazują!

Gość Brovahna
Druga teoria jest taka,ze nie jestem naiwna kretynka .Mam pewnosc ,ze mnie kocha,ale i pewnosc ,ze nie uleczyl sie od bylej.Po co z nim jestem? czas pokarze jak to sie rozwinie,nie skreslam go bo ogolnie jest jest super. W efekcie jego stosunku do ex mam lekko wyje**ne na uczucia i daleko mi do traktowania tego ze smiertelna powaga.Ale gdybym szukala ojca dla przyszlych dzieci ,czegos stabilnego i pelnego juz dawno dostalby kopa.Jakby nie bylo nie ma co sie oszukiwac ,ze sytuacja nie jest komfortowa w 100%.

Gość ilelelele
Brovahna- mądra kobita z Ciebie. Pozdrawiam :)

mi 3 lata zajęło zanim zapomniałem o byłej a ty po roku się przejmujesz że wchodzi na jej profil.

Gość zimo precz
poranny kac, ale to on zostawił. Chcesz powiedzieć, że zostawiłeś a i tak cierpiałeś przez 3 lata i byłeś w tym czasie z inną?

Gość akjphaja
Mój były przekonywał mnie, żę bywaNIE na portalach randkowych:P i żę nie powinnam się obrażać na niego bo to malostkowe jest i jak śmię przekreślać 3 lat bycia razem z tego powodu. Idiota

Gość amerykaniepiszglupot
poranny kac to się nie włazi do nowego związku w takiej sytuacji.

Gość diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimn
Autorko Nie ufaj do konca swojemu chlopakowi,tak jak pisalam wczesniej moj ekx bedac ze swoja dziewczyna pisal, dzwoil do mnie...nawet proponowal mi sex

szkoda mi bylo tej dziewczyny, zapytalam dlaczego z nia jest odp- bo ty nie chcesz byc ze mna.interesowal sie wszystki co zwiazane ze mna,gdzie spedzam wczasy, z kim ,ciagle powtarzal ze nikt mnie tak nie pokocha jak on

jesli moge ci doradzic to- daj mu czas, niech wszytsko przemysli, nie badz dla niego plastrem na rane

Gość gknmvjfhf
rozmawialam z nim dlugo i postanowilam mu zaufac. jest dla mnie cudowny, mowi, ze kocha, widze zaangazowanie w jego oczach. robi mi prezenty, chce ze mna spedzac kazda wolna chwile, w nocy nie moze sie ode mnie odklaic, tak sie przytula, ze nie moge spac. jesli mowi, ze to nam nie zagraza, to mu wierze. ciesze sie, ze sobie z tym poradzilam, przez 2 doby naprawde myslalam, ze to koniec. zobaczymy, wroce do tematu powiedzmy za miesiac-dwa i ciekawe, co mi powie.

Gość rtyuuu
Ja ci powiem..nie musisz czekac muesiac lub dwa...jestes idiotka a to co on rovi ..to zeby uspic twoja czujnidc..ale ty bedziesz dalej go tlumaczyc.

Gość gknmvjfhf
on to robi od paru miesiecy... lacznie jest ze mna ponad rok.

Gość Brovahna
Sa 2 opcje.1,to ze on sledzi byla przez net to nie przestepstwo,znam mezatki,ktore sledza losy swoich bylych .2,problem jest ,ze Twoj facet robiL to co dzien bez Twojej wiedzy.Jesli mial problem z oderwaniem sie od przeszlosci mogl Ci powiedziec.Tak by zrobil jesliby mu naprawde zalezalo.Sorry ,ale to dziwne.Ale podielas decyzje wiec powodzznia:)btw po przylapaniu go na odwoedzinach u bylej przygotuj sie na jeszcze wieksza dawke uczuc.

Gość pitu pitu sratatata
up