Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkolasaaa

matura po technikum

Polecane posty

Gość szkolasaaa

Witam. Otoz jestem po technikum hotelarskim mam wyksztalcenie srednie. Niestety z roznych powodow nie podeszlam do matury. Po szkole urodzilam corke ktora ma juz 1,5 roku wyszlam za maz. Teraz mysle nad matura. I moje pytanie brzmi: do jakiej szkoly isc zeby zdac mature? Interesuje mnie jakies zaoczne lo dla doroslych ale czy moge tam isc gdy skonczylam tehnikum? Bardzo prosze o rade

Gość a ja mam inne zdanie
moja koleżanka zrobiła maturę w studium policealnym

Gość szkolasaaa
To po studium ma sie mature? Slyszalam ze nie

Gość i co kogo to obchodzi
twoje zycie my ci powiemy wejdz w gowno to wejdziesz?

Gość i co kogo to obchodzi
trzeba było wczesniej isc do liceum a nie do technikum flądro, ja mam gimnazjum(ucze sie w liceum teraz,juz rok prawie za mna) i prowadze mała knajpke a mam 27 lat to trzeba miec rozum i myslec a nie zrobisz tysiac kierunkow a dalej jelop bedziesz

Gość nieidealna mama
xxxx

Gość szkolasaaa
Dobra swoje komentarze zostaw dla siebie! Poszlam do technikum zeby miec zawod! Zdalam egzamin zawodowy wiec mam zawod technik hotelarz. Ale do matury nie moglam podejsc niestety. Zalezy mi na zdaniu matury. To zle ze chce sie doksztalcic? Jestes jakas ograniczona kobieto

Gość a ja mam inne zdanie
oczywiscie, wyleciala z ogolniaka w 3 klasie, zaczęłą studium od 2-go roku i zakonczyla maturą, studium społeczno-prawne

Gość szkolasaaa
.

Gość kakulka21
jezeli masz srednie wykształcenie ,a po technikum masz to mozesz zapisać się do matury w każdej zaocznej szkole sredniej,prowadzone są nawet specjalne kursy w tych szkołach przygotowujace do matury i nie musisz chodzić do danej szkoły zaocznej by tam móc zdawać maturę,wystarczy świadectwo szkoły sredniej,plus opłaty zwiazane z egzaminem maturalnym

Gość mmmmaka pomo
Przeciez PO technikum jest matura wiec Tera wystarczy zlozyc deklaracje maturalna i w maju zdawac ale juz nie w tym roku Bo troche sie spoznilas. Nie musisz konczyc innej szkoly zeby miec mature

Gość mmmmaka pomo
Kakulka 21 nie zgodze sie z to a Bo przygotowac to sie moze gdzie chce ale mature music zdawac w szkole ktora skonczyla, chyba ze on a juz nie istnieje.

Gość kakulka21
nieprwda bo sama zdawałam taką maturę i gdzie indziej kończyłam szkołę a gdzie indziej zdawałam

Gość mmmmaka pomo
Ale chodzilas do ten szkoly??? Ja skonczylam liceum i nie zdalam matury z jednego przedmiotu poniewaz w komisji byla moja nauczycielka ktora mine nie lubila wiec chcialam pozniej zdawac mature i innej szkole ale poinformowano mine ze more zdawac tylko w ten szkole ktora konczylam wiec wiem NA pewno ze take jest

Gość szkolasaaa
Bardzo wam dziekuje. Nie wiedzialam ze tak mozna. To bede musiala rok poczekac A kiedy sklada sie taka deklaracje?

Gość mmmmaka pomo
juz we wrzesniu juz mozesz do grudnia.

Gość szkolasaaa
Juz koniec lutego wiec chyba za pozno, natomiast na pewno zloze we wrzesniu. Bardzo poprawilyscie mi humor:) tak bardzo chcialam isc na studia kosmetologiczne i robic to co lubie i w koncu mam szanse