Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa 2013

Bezrobocie rośnie - tak źle nie było od 6 lat

Polecane posty

Gość Zielona wyspa 2013

Bezrobocie w Polsce osiągnęło poziom 14,2 proc. - najwyższy od marca 2007 roku - podał Gus.

Gość KULTURA ZE WSCHODU!
Z każdym dniem jest coraz gorzej.Miała być drga Irlandia.Ryży obiecywał " Oby żyło się lepiej" Istotnie im żyje się lepiej!!!!😡 Przyznali sobie bardzo wysokie nagrody od 40 tysięcy do 45 000zł. Prezydent Warszawy wydała miliony na premie dla swoich pracowników budzetówki! O tym cisza! To się nazywa oszczędne Państwo????!!!! Bazują na biednych rencistach i emerytach.Nawet ukradli część zasiłku pogrzebowego SZUJE PO! Podwyżki żywnośći i innych świadczeń idą zastraszająco w szybkim tempie, ale żeby podnieść emerytury to o tym cisza.Szlak mnie trafia jak widzę to jebane towarzystwo rządzących, te ich wypasione wredne mordy!Pewnie mnie zamkną bo napisałem prawdę

Gość a ile
A ile kosztowało sobotnie przyjęcie urodzinowe Radsika Apfelbauma i kto za tą żydowską imprezę tudzież ochraniający ją kordon wojska i policji zapłacił???? Mamy przecież oszczędne państwo.Oczywiście oszczędzać powinno bydło.

na prawde nie mam pojecia co za przygłupy na ta chwile głosowali by na PO .. i tak wiadomo ze jak tusk rostek itp powie to tak bedzie...tez po chuja tyle posłow jak nikt nie ma prawa o własny wybór ... mowia ze nie ma zadnej alternatywy... to ja bym wybrał juz w ciemno cos innego niz obecny rzadzacy rzad bo i tak nie mamy nic do stracenia...

Gość kociara1
Ludzie co dalej ????? za co bedziemy życ ?????? a nasze dzieci co beda robiły ? gdzie znajda pracę ????

Gość kociara1
Ale co zmieni głosowanie na kogos innego niz PO ????? ( nie głosowałam na PO ) Kogo bysmy nie wybrali to i tak cudu nikt nie dokona :( czarno to widze

Gość KULTURA ZE WSCHODU!
HEJ ty!!!! Jestem POLAKIEM z krwi i kości nie chcę wyjeżdżać z Polski! Polska powinna być dla POLAKÓW,a kto nami rządzi?! Dopowiedz sobie sam wywłoko jebany! Hitler spaprał robotę😡

Gość do autorki kilka słów
obecnie bezrobotna pani mgr marzy by zwolniło się miejsce na kasie w biedronce ( mniejsze miasta) fajnie jest

Gość a ile
sateoje -sprawdzaleśczy zaplacił??? Akurat Radsik należy do tych co to niechętnie sięgają po własną gotówkę? Ile razy dziennikarze nakrywali go w knajpach kiedy płacił kartą poselską za prywatne imprezy?

Gość POparcie im spadnie
Dzięki Bogu. Jeszcze się pomodlę, żeby Kaczyńskiemu całkiem odwaliło tak, żeby i na nich nikt nie głosował.

Gość do autorki kilka słów
to i kto ma prace dać ? kto ma DG otwiera w takich warunkach?

jak to co zmieni? ...własnie bardzo duzo!!! nie beda nam przeszkadzac w zyciu... nie beda gnoic i obnizac standardu zycia...juz nie mowiac i sprzadaniu polski i naszej niepodległosci....cisniemy sie do europy i robimy wszystko co nam każą przyjmujac to z pokora... a unia sie sypie ....gdzie tu logika?

Pod koniec roku bezrobocie w Polsce może wynosić nawet 16%. Ale w Hiszpani wynosi 26%.

Ludzie, wyjezdzcie za granice, nie twierdze, ze sa tu kokosy, ale przynajmniej nie ma narzekania, ze kasy brak! jest praca, jest godne zycie. Starcza na wszystko, co chcesz i jeszcze mozna odlozyc... W Polsce jak widxze po znajomych widze tendencje wzrostowa pytan np. o warunki zycia za granica... I czy moglabym pomoc w razie co. SZOK

Gość a ile
Radsikowi kordon wojska na urodziny. A bydło jak zje w firmie pączka w wielki czwartek to vincenty bez pesela woła od tego podatek.

Gość nieudacznikom zawsze źle
nieudacznicy zawsze głośo krzyczą ale zważcie że są w Polce grupy społeczne którym świetnie sie powodzi: górnicy, policjanci, sędziowie, prokuratorzy, artyści, urzędnicy szczebla centralnego i samorządowego (to z rodzinami ok 2 miliony osób), importerzy, rolnicy (doplaty z UE i tani KRUS), lekarze, nauczyciele (wiecie ile zarobi nauczycielka w LO? byscie sie zdziwili :D) i wiele wiele innych grup ktorym w Polsce po prostu dobrze sie powodzi i którzy kochają ten kraj ❤️

widac ze obecny rzad sprzedał sie zydom z europy...nie mam znow nic przeciwko dla uni ale powinnismy walczyc o swoje a nie jak z tym paktem fiskalnym ... bo unia nakazała i musimy przyjac.. czy juz przyjelismy... teraz unia bedzie rzadziła nasza kasą...i gdzie tu dobro polski? niby oni wiedza lepiej na co mamy przekazac pieniadze ? no rozpierdala mnie to...

Ja tam nie narzekam. Z roku na rok wiedzie mi się coraz lepiej. A zamiast narzekać trzeba zakasać rękawy i iść do roboty. P.S. Myślicie że Kaczyniak wam naleje do kieszeni? P.S Nie głosowałem na PO.

jestem gornikiem dobrze zarabiam nie narzekam na to..... ale szczerze mowie ze gorzej byc w polsce nie moze...procz takich prac gowno jest....dosłownie wszystko upada podatki wieksze a zadnej normalnej pracy nie ma...

Gość KULTURA ZE WSCHODU!
Teraz to już nawet nie ma na kogo glosować.Każdy z polityków dba o własne interesy i stołek! PIS może by jakoś rządził gdyby Kaczyński odszedł na emeryturę.Ten facet ma widoczna demencje starczą,jest apodyktyczny,ma coś takiego że gdy ktoś jest innego zdania,zaraz go wyrzuca ze swojego ugrupowania.Wszystko się pieprzy.Starych polityków powinni wypierdolić z koryta i przyjąć młodych.Stanowczo ich jest za dużo! Po chuj tyle darmozjadów,posłów,senatorów😡??????

Gość wwwwww6555555555
"A zamiast narzekać trzeba zakasać rękawy i iść do roboty."- taa, znajdź w tym kraju jakąś robotę.

jeden plus za kaczynskiego za to ze nie dałby sie uni.. walczył by o polski kraj dobro polski... moze bysmy sie tak nie sprzedali uni jak w tej chwili... gowno mamy to i jeszcze je oddalismy uni

Gość @sossssssssssssss
no widzisz dobrze zarobisz, nie narzekasz i o to chodzi, ci ktorym dobrze powinni zostac a reszta niech szuka szczescia na Zachodzie, gdyby otworzyc granice miedzy kora poludiowa a polnocna to tez duzo ludzi by wyjechalo, niemcy chcetnie wchlona polskich pracownikow a w polsce zostana tylko ci ktrym sie dobrze pwodzi i wszyscy beda szczesliwi, nasz pkb na glowe bardzo wzrosnie jak jeszcze kilka milionow nieudacznikow wyjedzie

@wwwwww6555555555 Jakie masz kwalifikacje, wykształcenie, że w swoim zawodzie nie możesz znaleźć @sosss "jeden plus za kaczynskiego za to ze nie dałby sie uni.. walczył by o polski kraj dobro polski." Tak by wywalczył, że skłóciłby nas ze wszystkim a włażąc w dupe jankesom. Nie mielimy byśmy kasy z Unii, gaz z Rosji zakręcony a gdyby za dużo wojował z Rosją (o Smoleńsk) to ten psychol mógłby nas doprowadzić w najlepszym wypadku do zerwania stosunków dyplomatycznych z Rosją a w najgorszym do wojny. Tak właśnie wyglądałaby IVRP!!!

Obrazasz tysiace ludiz w tym momencie. Sadze, ze nieudacznikiem mozna smialo nazwac panstwo polskie, a raczej jego rzady. Tez kiedys nie myslalam, ze wyjade, jak mialam dobra prace- rowniez nie narzekalam... Niestety stalo sie tak,. ze trzeba bylo wyjechac teraz jest mi lepiej, niz wtedy kiedy pracowalam w Polsce na dobrym stanowisku. Ciekawe, co by sie stalo gdyby wszyscy ci " nieudacznicy" wrocili do kraju, jak juz bez nich jest takie bezrobocie.

Gość jhhkjhkjkhj
to nic nie robcie tylko nadal glosujcie na jedyna sluszna partie:D ps wlasnie wychodze do roboty mam 120 euro dniowki nara:D

Gość wwwwww6555555555
technik hotelarstwa, znam j. angielski, mam prawo jazdy, kurs komputerowy, kurs savoir vivre. Bylam na stazu w hotelu ale to bylo wykorzystywanie. 10-12 h dziennie biegałam ze szczotą i sprzątałam. To samo na praktykach. Przyjęli mnie na recepcję ale to było dla picu. Tak się nie da pracowac.

Nic się nie stało bo Jaruś krótko na szczęśćie rządził i nie zdążył napsuć. Jakby rządził z 10 lat i jeszcze miał większość konstytucyjną to byś zobaczył czym by się to skończyło. Ś.P Lech był jeszcze w miare spoko gość, ale Jarkowi mówię NIE.