Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minipizza

jak powiedzieć szefowi? mam cykora

Polecane posty

SAMA niedawno to przezywalam, wiem co czujesz i to nie jest glupie pytanie zwlaszcza jesli szef jest z tych "ciezkich"....od 3 tyg szykowalam sie do takiej rozmowy. az zebralam sie w sobie weszlam zapytalam czy ma chwile by porozmawiac, zrobil w moment wielkie oczy...jestem po stracie 2 ciąz wiec mysle ze predzej czy pozniej spodziewal sie ze znow bede chciala byc mama...powiezialam "szefie nadeszla moja kolej na wzmocnienie przyrostu naturlanego w polsce...":) mial w miare dobry humor , wiec strzelilam JESTEM W CIAZY!.zrobil wielkie oczy powiedzial"o Boze!" po czym szzczegolowo omowilismy co i jak, ile mam zamair pracowac, jak sie czuje, kiedy rozwiazanie, jak to widze dalej....nie bylo zle. pojeczal ze on jest biedny i bedzie mi musial za urlop zaplacic i takie tam ale on wlasnie do takich nalezy...zaznaczam ze pracuje tu 3 lata, nigdy nie mialam L4, jestem obecnie w 20tyg i nadal pracuje wiec chyba nie ma powoow do narzekan na mnie, nie spozniam sie, nie wymiguje mdlosciami czy wymiotami, lekarza zalatwiam popoludniami zeby wizyty nie kolidowaly z praca....powodzenia!nie martw sie na zapas.

Gość minipizza
oj skończmy temat, nie wiem jakie wielkie trzeba mieć kompleksy lub nieszczęśliwe życie, h*jowego męża żeby tak jadem pluć. piszcie co chcecie, jeśli prawo mi na to pozwala pójdę do szefa. przykro mi że macie kredyty i musiecie za wszelką cenę trzymać się stołka. bajjjjj :)

Gość w pracy 4 godziny przy kompie
ja akurat zatrudniam takie cwaniary jak ty:D Jednej tez sie zachcialo egzekwowania swoich praw z komuterem, a codziennie na na pudelku siedziala godzinami:O Poblokowalam wiec wszystkie strony tylko na te firmowe wchodzic mogla i o dziwo jej praca chociaz skrocona do 4 godzin stala sie wydajniejsza:D

Gość minipizza
mam czas jak wszytskie WZOROWE PRACOWNICE PRACUJĘCE 8 GODZ. I WYPOWIADAJĄCE SIĘ W TYM TEMACIE :D

Gość minipizza
Skoro ja jestem cwaniara to ty też, a w dodatku łamiesz prawo moja droga. szukasz pracowników za darmo? może los ci podaruje jeszcze jedną cieżarną pracownicę :D hahaha. kończe temat, bo chyba gule wam skaczą przy gardełku, że ktoś domaga się swojego, i że nie ma szefa terorysty. ojej ale wam dupki ściska :D, dobra kończe lece do domu, paaaaaaaa miłej pracy :D

Gość w pracy 4 godziny przy kompie
kazda w ciazy potem wylatuje wiec nie zycz im tak zle:D bo nie ma nic gorszego niz male dziecko i utrata pracy:)

Gość TakaSobieMama;)
Ja caly czas czekam na dopowiedz : dlaczego prace przy kkomputerze jest szkodliwa i JAKA PRACA SZKODLIWA w tym blogoslawionym syanie ;) NIE JEST ??? Bo jak sie tak dobrze zastanowic, jak nawet na doopie siedziec nie mozna, to juz chyba NIC w ciazy nie mozna robic....? Uswiadomi mnie ktos ??

Gość baboszka z klimoszka
do w pracy 4 godziny przy kompie to życzymy ciężarówek w pracy, skoro sama jesteś taka cwana .

Gość minipizza
moja droga ja dużo nie zarabiam, ale sytuację finansową mam dobrą, nie mam kredytu, własne mieszkanie i męża który dobrze zarabia, wiesz mi, ja wcale nie planuję wracać, bo mam warunki i spokojnie przeżyję.

Gość pierdzielicie......
jeżeli kobieta sie dobrze czuje to dla czego nie może pracowac jeżeli ma pracę siedzacą? No chyba że jest to praca stresująca. A stres to cos strasznego. wiem bo miałam jedna prace bardzo stresująca. Mobbing na każdym kroku wobec pracowników. Jestem od 5 t.c. na zwolnieniu bo nie dosyć, że praca nie siedząca, zimno było chociaż nie powinno być ( 13 st.C. ) to jeszcze mało zarabiam i za nadgodziny szefowa nie płaciła. W dupie mam takie cos. Wole siedziec na zwolnieniu i sie nie denerwowac.

Gość TakaSobieMama;)
Tak jak przypuszczalam :D .... serdecznie wspolczuje polskim pracodawcom :D :D