Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuszka82

Listopadowe mamusie - Listopad 2013 odliczanie czas zacząć

Polecane posty

Widze posty:)) dziewczyny przejdzcie na nowe forum

Gość gość
dziewczyny dołączajcie no do nowego forum. Jest na prawdę bardzo fajne. Wiara-w-marzenia

a moich postów nie ma, pomimo że je dodaję! :/ lipa... może lepiej przenieść się gdzie indziej? zazdroszczę Wam czasu! przy małym dziecku ciąża wygląda całkiem inaczej:P Dodatkowo znowu się przeprowadzamy,a mamy masę rzeczy do pakowania... U nas ok, dzidzia 100g, płci narazie nie widać. Byłam na kontroli u endo, wszystko ok! Aaa, nie wiem czy wiecie, w rossmanie jest karta rossne ze znizkami i od 1 czerwca bedzie takze dostepna dla osob spodziewajacych sie dziecka. 3%znizki na start, to fajna opcja. jakby co, zapraszam do konkursu, warto, http://www.rossnet.pl/konkursy/konkurs/1358,c41b4aef-75a7-4f90-8743-15673e81bc30

Gość gość
Cos tu sie jesCze dzieje

Gość gość
Up

Hej :) mam termin na 22 listopada jest to moja pierwsza ciąża. :) Bardzo chcialabym znac już płec...

Gość gość
?

Gość gość
?

napsalam maila ktorego znalazlam wczesniej, na forum zajrestrowalam sie jako lililala, czekam na aktywacje przez administratora

Gość Nieznajoma21
Hejka Kobitki sorka ze opuściłam was na tak długo ale nie mogłam sie woogie połączyć z kafeteria.pl:( u nas Dobrze dzidziuś w brzusiu rośnie .. juz zaczął sie mam 4 mieszacz 15stego czerwca, oraz zaczęliśmy nowy rozdział życia Ślub z Najwspanialszym Mężczyzną na kuli Ziemskiej a ja Wy Się Trzymacie ?

Gość gość
Co się dzieje z listopadem

Gość gość
Jest na prywatnym forum

Gość gość
Próbowałam się zalogować ale nie zostałam przyjęta przez administratora .... Szkoda ;(

Gość gość
Próbowałam się zalogować na prywatnym u Was ale nie zostałam przyjęta przez administratora .... Szkoda ;(

Gość gość
www.kinderswiat.pl Zapraszam wszystkie przyszłe oraz obecne mamy na bezpieczne zakupy wyprawki oraz innych artykułów dla Waszej Pociechy do sklepu www.kinderswiat.pl

Gość gość
Osoby ktore nie były wcześniej w tabelce nie sa przyjmowane. No i takie ktore nie odzywały sie 3 dni tez były usuwane. Było pare osób ktore sie zarejestrowały, zostały przyjęte, a tydzien sie nie odzywały bądź nawet nie logowaly. Zawsze mozna napisać na pocztę ;)

Gość gość
Podczytywalam kafe od początku , nie logowalam się z racji moich obaw... Ponieważ miałam już dość Przykre doświadczenia z pierwszym aniołkiem ... Dlatego nie chciałam zapraszać , ale czułam wsparcie czytajac Wasze forum dlatego bardzo tego brakuje...

Gość gość
Podczytywalam kafe od początku , nie logowalam się z racji moich obaw... Ponieważ miałam już dość Przykre doświadczenia z pierwszym aniołkiem ... Dlatego nie chciałam zapeszać , ale czułam wsparcie czytajac Wasze forum dlatego bardzo tego brakuje...

Gość Gosienka 83
To jak tak ciężko tam się dopisać to może tutaj będziemy kontynuowały?? Albo założymy nowe forum Mi brakuje forum, choć rzadko pisałam bo za późno się dopisał i ciężko wejść było, ale może pociągniemy dalej co??

Gość Do robotyk
Dziewczyny co prawda jestem grudniówka ale niedawno zauważyłam że na kafe są wszystkie miesiące oprócz listopada , więc zachęcam was do pisania ;-)

Gość gość
Bo listopadowe mamusie 2013 maja swoje ( inne) forum, i tam pisza :) dlatego

Gość gość
Straszne... Ten głupkowaty pomysł że nie każdy jest przyjęty to na pewno pomysł wiara-w-marzenia. Dam sobie głowe uciąć! Dobrze że mnie w tej tabelce nie było !

Gość gość
A co za problem zacząć znowu pisać na listopadzie. Kafe sie psuło to sobie poszły i na pewno nie musiały pytać nikogo o zgodę.

Gość Koszulka_nocna
Dzisiaj w sklepie www.pizamy24.pl mamy Happy Hours 9.00-21.00 czyli WYSYŁKA GRATIS. W ofercie sklepu piżamy, koszule nocne, szlafroki dla kobiet, mężczyzn i dzieci. Tylko polscy producenci, tylko jakościowe produkty. Jęśli potrzebujecie koszulę dla cieżarnych lub piżamę dla karmiących u nas ją znajdziecie. Oprócz tego nowa kolekcja pizamek letnich Zapraszam www.pizamy24.pl

Gość gość
kontynuujmy ten watek!

Gość Anulka82.82
Oczywiście że nie nie musiały ! Nie idą w cholere. Szczególnie ta wiara-w-marzenia. Kazda pisze żeby kontynuować , ale żadna z was nic o sobie nie napisze. Ile macie lat, skąd jesteście ? No i czemu każda pisze jako " gość" ? ;) czas to zmienić ;)