Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariannaU.

Jak dorobić szybko kilkaset złotych

Polecane posty

Gość lalale
fajna ta prpopzycja ,, zarabiania pasywne ale ta strona jest po ang. :(

Gość lalale
nie da się zmienić na jezk pl.?

Gość lalale
a wystarczyło wcisnąć flage pl. sorki ale wstyd!

Gość ZARABIANIE PASYWNE TYLKO I
Ona nie jest po angielsku Tm powyżej są flagi wszystkich państw świata wybierz flage polską a będzie po polsku! Ta strona jest genialna bo nikomu nie musicie za nic płacić Jej czyste zasady są podane już na początku i chodzi o to by inni klikali czyli owiedzali waszą stronę www a wy w zamian za to odwiedzicie ich stronę przysługa za przysługę To ogromny potencjał!

Gość ZARABIANIE PASYWNE TYLKO
Za literówki przepraszam bo mi komp zwariował i pozamienial literki Wam też się to czasami zdarza?

Gość Simon0303
Ja polecAm promocje kawy 1000 zł pewne zdrowakawateam @gmail .com

Gość MariannaU.
Mnie już udało się dorobić tą kasę, ale dziękuje wszystkim za wypowiedzi :) Zastanawiam się jaka poważna doktorantka ma czas siedzieć na kafeterii i z uporem maniaka obserwować temat osoby którą spławiła :D Co Dorotko ? A może Paulino ( bo takie dane masz w mailu ) ? Kto mądry będzie cokolwiek robił dla osoby o której nic nie wie ? A po pieniądze to jak miałam się upomnieć na gg czy na mailu ? Bądźmy poważni nazwisko i numer telefonu to podstawa, nawet jak praca jest "na gębę". Osoba po 25 r.ż chyba powinna to wiedzieć ? I jak można oczerniać wirtualny twór którym jesteś ? Ten mail i numer gg są jednorazowe bo nigdzie więcej nie widnieją.

Gość MariannaU.
Jesteś oszustką Dorotko vel Paulinko bo gdybyś była uczciwa nie miałabyś problemu z podaniem swojego imienia, nazwiska,telefonu, nazwy uczelni. Nie chciałaś ich podać bo od początku wiedziałaś,że zamierzasz naciągać ludzi na kasę i nie chciałaś żeby oszukane osoby miały jakąkolwiek wiadomość o Tobie tak żeby nie mogły zgłosić oszustwa na policje. Ponadto nie jesteś żadną doktorantką bo inaczej znałabyś znaczenie słowa szantaż ( chyba więc nawet nie jesteś gimnazjalistką ).

Gość dorottttka
Nie zamierzam ci sie z niczego tluku tlumaczyc. I gowno ci do tego co czytam i gdzie siedze.takze mozesz mnie cmoknac imbecylu.szukaj dalej po necie.hahtaahahia boli bo noe wiesz kim jestem tepa dzido.dorobilas chyba dupa na rogu bo watpliwe zebyktos zatrudnil osobe ktora nie potrafi czytac ze zrozumieniem.....zal mi ciebie

Gość MariannaU.
No i ostatecznie udowodniłaś, że nie jesteś żadną doktorantką ( czyli,że jesteś oszustką ) człowiek z wyższych wykształceniem to człowiek na odpowiednim poziomie a nie rzucający bluzgi w internecie na prawo i lewo. Poza tym nawet nie starasz się pisać zachowując poprawną ortografię i interpunkcję. Niech Bóg ma w opiece Twoich studentów z którymi masz praktyki jeśli by się jednak okazało, że jesteś jakąś tam doktorantką na prywatnej uczelni relaksu i dobrego samopoczucia, bo przy tym co tu prezentujesz wątpię żebyś ich czegokolwiek nauczyła. Dlaczego ma mnie boleć że nic o Tobie nie wiem ? Nie ośmieszaj się. Jesteś mi kompletnie obcą osobą, zdążyłam już o Tobie zapomnieć tyle że ktoś odkopał ten wątek i mi przypomniał. A Ty się dalej emocjonujesz tą sprawą choć od mojego wpisu na Twój temat minął tydzień, a od spławienia mnie na gg jeszcze więcej czasu. Ty chyba nic nie robisz w życiu oprócz malowania paznokci, że Cię to jeszcze obchodzi.

Gość MariannaU.
A dorobiłam najzwyczajniej w świecie: sprzedałam swoje książki i ciuchy na allegro, a że niektóre moje książki to prawdziwe białe kruki chodzące na allegro po 80-100 zł to nie było to takie trudne.

Byłam wczoraj na sadybie i założyłam tam sobie nowe konto na http://www.idarionis.com:9500/index.php?ak=Faq i wypróbowałam czy da się tym kontem sterowac z mojego IP I OTO WYNIK: System jest tak inteligentny że czyta ip i jest to bez sensu bo zadziała limit linków przypisany dla IP z którego klikamy,ale ja znalazła na to obejście ,jednak nie zdradze tej tajemnicy za karę że nikt tutaj nie zinteresował się moimi wpisami:P!

Ja myśłałam że autorka tematu chce dorobić te 500zł miesięcznie a nie jednorazowo. Jednorazowo to ja też jadę na sadybę wyciągam swoje kosztowności wystawiam na allegro i mam kilka tys ,ale mi się nie chce bo trzeba sfoto.. wystawić martwić się o wygląd aukcji o to czy się sprzeda i o prowizję dla allegro-eee za dużo roboty.!

Gość Naprawde pewna kasa!
Tutaj sie teraz zarabia!Wypłacają można to sprawdzić na forum tego programu! Setki dowodów wypłat! Aby zarabiać na pakietach nic nie trzeba robić wystarczy wykupić dany pakiet i poczekać odpowiednio do pakietu od 30 do 90 dni aż się zakończy. Po zakończeniu danej ilości dni pakiet można zamknąć i wypłacić zarobione pieniądze lub włączyć go ponownie i dalej na nim zarabiać od 0,8%do1,5%dziennie! Bezpłatna rejestracja- http://q1q.pl/ry90y

Gość gość
Proponuje pracę w programie partnerskim http://partner.proficredit.pl/. Praca niezależna w domu sprzedaje się pożyczki, 2% prowizji. Bardzo wygodnie :)

Gość gość
Tak : jakzarabiambezetatu.pl

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona działająca od kilku lat, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! nie jest to wcale takie trudne, szczególnie jak ktoś ma zmienne IP (np. Multimedia ma zmienne) i dostęp do różnych adresów mailowych znajomych, rodziny itp. Po zmianie IP można te same zadania wykonywać nawet kilka razy dziennie lub częściej- wtedy szybciej zarobimy. A zmienić można np. poprzez zrestartowanie modemu lub innymi sposobami (np. wpisując odpowiednie komendy do paska poleceń). Naprawdę super sprawa i łatwy sposób na dorobienie, a serwis ma dobre opinie. https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość gość
Witam. Polecam płatne ankiety - Podaję poniżej te portale, które są przeze mnie sprawdzone i z których regularnie coś dostaję (gotówkę na konto lub bony podarunkowe). Płatne ankiety to super sprawa, szczególnie jak ktoś to lubi. Można trochę dorobić. wg mnie najlepsze wypłacalne portale to: 1. OPINIE - płatne ankiety Nagrody: przelew na konto bankowe, Paypal albo doładowania telefonu. http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76290660 2. toluna – sporo ankiet i również produkty do testowania, , a nagrody to obecnie przelew na Paypal, bony do Empiku, TKMax,zalando, MediaMarkt https://pl.toluna.com/referral/kleberg

Gość systemzarabiania.pl

Praca dodatkowa zdalna 5000euro/miesiecznie
pracujesz na inwestycjach w bitcoin
wystarczy 1 do 2 godzinny dziennie
zapisz się tu systemzarabiania.pl